Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 341-360 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Ekspedycje - balans

buleon - - Gra

Cytat od Piesiou: „Może ktoś z teamu powie mi teraz co mam zrobić z moimi DTkami w ilości ponad 5kk, skoro je budowałem pod klasę odkrywcy a nastąpiły takie zmiany, że walka z piratami/obcymi wpada raz na dwa dni. ” Handlarz złomem jest opcją, jak nie masz antymaterii, to pozostaje Ci rozbić się o coś. Służę zasieką na Fenrir, ale nie wysyłaj ich na raz

• Ładnie, naprawdę ładnie Teraz tylko czekać aż Emzet walnie ST jakieś. I chciałbym wtedy zobaczyć minę Scofielda

• Abstrahując od sensowności wysyłania FS-a na jakiegokolwiek ekspa (możliwość straty większej niż standardowy slot ekspedycyjny), czy nie lepiej wysłać na np. 10-20 % z ekspedycją 1h?

• Cytat od Art: „Do dalszej zabawy szykują się kolejne kraje: TW/US/FR/DE ” Cytat od cokolwiek: „DE i PL będą pewnie na samym koncu. ” Nie wiem czym się kieruje GF, jeśli chodzi o kolejność, ale to chyba nie jest najistotniejsze. Niech sobie działają krok po kroku

• Musisz wrócić i mnie spakować do recków Nefcia

• Podobna sytuacja była przy ST na Librze (wielkie ACS Warriors vs WINTER), tylko tam był bug (też nie było złamania Zasad Gry). Starcie do topki nie weszło. FAQ ewidentnie do korekty, co do samego starcia, to myślę, że warto zachować jakąś jednolitość. W końcu nie podniecamy się samą ilością cyfr, a raczej walką między graczami z danego uni. Na początki uni są przecież progi, które później nawet do miniST się nie łapią.

• Mały rewanż za Piata Pozdrowienia przede wszystkim dla ISS, ale także dla znajomych z X i Y oraz dla wszystkich ludzi dobrej woli, w tym specjalnie dla @Neferet Dnia 30-09-2020 02:26:28 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Merchant Deuterium [ISS] ________________________________________________ Krążownik 26.141 Okręt wojenny 4.749 Bombowiec 4.676 Niszczyciel 3.365 Reaper 873 Lekki myśliwiec 1.598.727 Ciężki myśliwiec 27.695 Duży transporter 26.297 ____________________________________…

• Skanowałem i wyskanowałem. Flota obrońcy ciut za duża, żeby trzymać ją w standardowej zasiece. Pozdrowienia dla sojuszników z Bellatrix, Xanthus i Yildun oraz wszystkich ludzi dobrej woli Dnia 30-09-2020 01:21:51 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Merchant Deuterium [ISS] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 2.000.000 Okręt wojenny 10.000 Duży transporter 10.000 _________________________________________ Obrońca Zenekflis [STAR] ___________________________…

• Wersja 7.x - dyskusja

buleon - - Porozmawiajmy o OGame

Cytat od Pan Krecik: „Lance Armstrong jedzie na dopingu ” Porównanie do dopingu jest błędne z założenia. Każdy odkrywca miał z piratów uczciwy zysk.

• Wersja 7.x - dyskusja

Cytat od Starrk: „I wez tu teraz tłumacz wszystkim nosaczom sundajskim, że wyłączenie klasy to nie to samo co balans... ” Odkrywcom zostają ekspy cywilne. Około 400 kk surowców dziennie przy w miarę równym lataniu + brak marnowania czasu oczekiwania na zwrot eko, co musi uwzględnić zbieracz (który na wyższych poziomach nie dożyje sytuacji, w której zwróci mu się inwestycja, chyba że GF coś przyśpieszy, np. prędkość eko do x10). Moim zdaniem to mimo wszystko jest balans, tylko że kolejne po wycof…

• Cytat od gargamel: „Jeszcze się w to badziewie bawicie ? ” No właśnie - my się bawimy, Ty się bawić nie umiałeś... Pozdrowienia. @sheaker gratki wlotu i zysku, 1991byku Sz/O.

• Cytat od zefir: „- przez długi czas gracze mieli do wyboru tylko jedno uni, choć powinni mieć co najmniej dwa, więc wielu graczy wybrało to jedno dostępne uniwersum. GF próbował to łatać, rozdając graczom przedmioty do przenosin. Ale przedmioty nie dają darmowych relokacji po zmianie koordynatów... ” Relokacje też można porozdawać, ćwiczone przy poprzednich fuzjach, kiedy gracze robili nawet konta klony na docelówkach, żeby zająć wszystkie pozycje zajmowane przez siebie (o ile już nie były zajęt…

• Wersja 7.x - dyskusja

Cytat od ^BrzydaI^: „nie zgodze sie mialem klase zbieracz , zmienilem na odkrywce latam sobie na ekspedycje po surke i mam 2-3x wiekszy przyrost jak na klasie zbieracza znaczy z eko do tego wpada sporo floty ktora mozna sprzedac na rynku no i nie mozna zapomniec ze to pewny zysk. Dla kogos kto nie ma czasu latac i farmic (pilnowac atakow ) mysle ze wciaz najlepsze rozwiazanie(wybor tej klasy) ” Chyba nie zrozumiałeś mojego posta. Pisałem, że generał i zbieracz wysyła ekspedycje głównie po antyma…

• Cytat od Qnick: „Też się zastanawiałem, ale nadal dla zbieracza i generała będzie dawał x2 surowców znalezionych na ekspach. Moim zdaniem warto jednego puścić w składzie floty ekspedycyjnej. ” Zbieracz i generał ekspy puszczali raczej wyłącznie dla antymaterii - dla surowców/floty to żal było slota. Dla odkrywcy jak najbardziej - x21 opłaca się na cywilnych ekspedycjach znacznie bardziej niż x10,5 (przy prędkości eko na uni x7, czyli standardowej aktualnie).

• Mi się zalogował gdzieś o 2:45 w nocy Gratki Piat sandro Sz/O i chyba jednak lekkiej reorganizacji planet, obecne są po prostu dobrymi celami.

• Cytat od Damaon: „Hahah, mieli odkrywcy swoje pięć minut ” Wszystkie klasy miały ten bonus, a raczej żadna z klas nie miała tego bonusa, bo był on przypisany do statku. Zbieracz, generał, odkrywca, gracz bez wybranej klasy, obojętnie, każdy zamiast 300-400 antymaterii przy małym evencie dostawał 600-800. Nie można było za to kupić wszystkiego, ale na odkrywcy na szybkim uni miałem komandora, admirała i mechanika (20 k antymaterii na tydzień) + czasami handel, żeby deuter kupić. Antymateria wypad…

• Wersja 7.4.1 37050 Mamy i polską wiadomość. Gra coraz bardziej pay-to-win. Wiadomość warta soczystego minusa, do czego zachęcam.

• Drobnica, ale skoro nadal się łapie do progu, to sobie wstawię Dnia 09-09-2020 02:04:08 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Merchant Deuterium [ISS] ________________________________________________ Pancernik 5.000 _________________________________________ Obrońca Conan ________________________________________________ Duży transporter 586 Krążownik 2.795 Recykler 5 Sonda szpiegowska 250 Bombowiec 93 Satelita słoneczny 245 Niszczyciel 10 Pancernik 247 Wyrzutnia rakiet 3.751 Lekkie dzia…

• Kojaka miałem na celowniku już dzień wcześniej, ale nie miałem zupełnie recków, same pioniery. Starcie jako że pięciocyfrówka i z gwiazdami dedykuję @Neferet żeby wróciła Dnia 08-09-2020 00:10:31 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Merchant Deuterium [ISS] ________________________________________________ Okręt wojenny 15.000 Mały transporter 3.460 Lekki myśliwiec 1.500.000 _________________________________________ Obrońca Inspektor Kojak [JWGang] _____________________________________…

• #oszukanyprzeztrashsima Ktoś chyba zapomniał o gwiazdkach na moonie. Lot przez 2 gale (może kiedyś reaktywują KFZ, to się załapię), panckami, bo taniej Pozdrowienia dla ISS, G-Z, Black Mo i wszystkich ludzi dobrej woli. Dnia 07-09-2020 01:25:12 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Merchant Deuterium [ISS] ________________________________________________ Pancernik 5.000 _________________________________________ Obrońca RIGONET ________________________________________________ Gwiazda Śm…