Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 401-420 z 431.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
2 kolejka LT - 29.07-3.08.2015 Kwalifikacje LM i LE środa, 29 lipca 20:45 Lech_Poznań – FC_Basel 1:0 czwartek, 30 lipca 20:00 FK_Kukesi - Legia_Warszawa 0:3 3 kolejka Ekstraklasy piątek, 31 lipca 18:00 Piast_Gliwice - Górnik_Zabrze 0:1 20:30 Lechia_Gdańsk - Pogoń_Szczecin 1:2 sobota, 1 sierpnia 18:00 Podbeskidzie - Cracovia_Kraków 0:0 niedziela, 2 sierpnia 15:30 Śląsk_Wrocław - Termalica_B_B_Nieciecza 1:1 15:30 Jagiellonia_Białystok - Zagłębie_Lubin 2:0 18:00 Górnik_Łęczna - Legia_Warszawa 1:3 p…
-
1 kolejka LT - 24.07-27.07.2015 2 kolejka Ekstraklasy piątek, 24 lipca 18:00 Ruch_Chorzow - Piast_Gliwice 0-0 20:30 Cracovia_Kraków - Wisła_Kraków 0-1 sobota, 25 lipca 18:00 Zagłębie_Lubin - Korona_Kielce 1-1 niedziela, 26 lipca 15:30 Pogoń_Szczecin - Śląsk_Wrocław 0-2 15:30 Jagiellonia_Białystok - Termalica_B-B_Nieciecza 2-1 18:00 Legia_Warszawa - Podbeskidzie 3-2 poniedziałek, 27 lipca 18:00 Górnik_Łęczna - Górnik_Zabrze 3-0 Mecze specjalne - punktacja x2 sobota, 25 lipca 20:30 Lech_Poznań - L…
-
No Gokuś, ale akcja:) Gratki;) Powodzenia w wyjaśnianiu...dasz sobie radę.
-
Stary dobry pl1 wrócił:)
-
Ania delikatna to prawda, ale jak dla mnie charakterystyczna, bardzo ładna uroda:) Ja to się od razu w niej " zakochałam" hehe Cytat od Chocolate: „ Klunton jesteś boska!” Też mi się podoba:) I powinna być dużo wyżej!:) A co do Panów... zdjęcie w gaciach Calvina - mogłeś już nam darować tych widoków:D haha Wodzirej - za ten uśmiech;)) Super sympatyczny!:) Jinxu, Jarczes, Rand al Thor - kolejność losowa - Najbardziej mi pasują na podium:)
-
Ja czegoś tu nie rozumiem... Parę dni temu Avers pisze , że konto Pan Smierć należy do niego, a teraz tu piszecie, że to push... To w końcu legenda jest z Wami czy przeciwko?
-
Cytat od Maxol: „Bresiu serio...? Czy naprwdę zawsze musi chodzić tylko o wygraną, zwyciezców i pokonanych...? A czemu by chociaz raz zwyczajnie nie mysleć o tym i poprostu się bawic bez zadnych oczekiwań ? ” Maxol nie bardzo rozumiem, co serio? Gdzie masz napisane coś o wygranej, bądź chęci dążenia do zwycięstwa? Ja po prostu piszę prawdę i w żaden sposób nie chce nikogo prowokować. Cytat od sztorm22: „Nikomu niczego nie zazdroszczę .... i nikomu źle nie życzę . A konkurs to tak dla beki” A ja …
-
Myślę, że avatar nic nie da:) Owszem mięsień dwugłowy ramienny robi wrażenie, piersiowy też niczego sobie, jednak nie sądzę, aby chciało się komuś zmieniać teraz swoje głosy:) Jakbym ja rozwaliła się na jakimś DYWANIE , bądź pokazała BIUST i wrzuciła w avatar też raczej by nic nie zmieniło. Trzeba to było zrobić na początku;) A swoją drogą niektóre laski to dopiero mają wysokie mniemanie o sobie, głosując na siebie:D
-
haha ale jaja:) Włączyłam sobie do obejrzenia zdjęcia ostatnich kandydatek..i akurat sobie oglądałam anie4200..i to zdjęcie 2 w takim mm czerwonym szlafroczku, a mój synek woła patrząc na to zdjęcie: ooo mama moja... hahaha Ogólnie powodzenia dziewczyny;) Mam już 3 faworytki: 1. Taka jedna blond ślicznotka. 2. Milla Jovovich;) 3. Pani ze słodkim misiem w tle;)
-
Cytat od kamilek5456: „ Przepraszam, mam nadzieję, że nie poczułaś się gorsza, zawsze możesz pokazać swój biust, chętnie rzucimy okiem i wydamy klarowną, z pewnością satysfakcjonującą dla Ciebie i Nas wszystkich opinię. Nie traktuj tego jako atak, warto eksponować piękno póki jeszcze ono jest. Oczywiście nie chodzi o jakąś formę wyuzdania. Nie obraź się proszę...Przepraszam.” Rany co Ty bierzesz? Zapewne jakby chciała to by cycki pokazała, ale nie Tobie.