Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
Nie słuchaj koleżanki wyżej...nie korzystaj z lata! masz usiąść i na nowo się odbudować! urlop będzie jak zasłużysz, a teraz do roboty.. A na poważnie odbudowy na spokojnie i tam się nie ma co przejmować. pelkowi graty..aż mam chęć mu coś zadedykować, ale może lepiej nie:P
Tox, nikt nikomu tfu nikogo nie ciągnie... osobno to oni mniej więcej wyglądają tak: Narwaniec method, podczas każdego lotu nawet na idlaka: 07541078705760211619.jpg I wyluzowany Gorylek podczas klikania: giphy.gif ale jak lecą razem to wyglądają tak ,a nie inaczej : giphy.gif Graty Gorylku i Methoszku obrońcy odbudowy:)
Nie mogę przejść obojętnie obok starcia mega przyjaciela Methoda:D Widzę, że chęci masz co przekłada się na te oto wspaniałe mrożące krew w żyłach starcia. Sojusz również Cię pozdrawia a ja dodatkowo
starcie mnie cieszy jak najbardziej wiadomo dlaczego brawo Gorylku i przeToxie:) jednocześnie szo:) Pelkowi oczywiście odbudowy Eol cenzura nie była konieczna.