Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 161-180 z 233.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Webber- MadOFF i qrakos [MNS] vs Largo, Mr_M, DARKI, ruski2606, kluke - 7845,22% --Ustawianie Krzykacza
freelove - - Hall of Fame
Postahh co to będzie jak nas połączą już się nie mogę doczekać oby tylko był wtedy czas na grę obrońcom gratulacje akcji a agresorom SzO
-
Cytat od romeo: „To moze ja sie tez wypowiem chcialem zlikwidowac foty ale nie na jakies proby monowe poprostu chcialem zobaczyc duze RW dzien wczesniej taka szanse mial inny gracz ale z niej nie skorzystal nie bede mowil jaki to gracz ,4one podstawil flote i oto mi chodzilo dlatego lecial gs zeby mial czas i tak zrobilem fakt ze ja bym tego RW nie wstawial bo niema czym sie chwalic ale to jego sprawa ja zegnam sie z ogame po kilku latach gry bo gralem juz na kilku uniach ale nie rownoczesnie mo…
-
Cytat od drakon: „ohohohoho, ciekaw jestem czy beda mozliwe relokacje jak w przypadku poprzednich UF, bardzo by na tym zalezalo graczom ktorzy zakladali konta sto lat temu i nieswiadomie postawili kolonie w kupie” relokacje nie były dane każdemu, tylko tym którzy poźno się przenosili i zmieniło im koordy planet o bodajże 30us w bok
-
Cytat od ciap: „Cytat od freelove: „zostały 2 cyferkowe exodusy czyli u50 i u60” 50 też było łączone. 1 1 faza 50 2 faza 60 66 3 faza 67 wiadomo 68 wiadomo 69 wiadomo + uD 3 faza tadam!” pomyśl zanim znów będziesz chciała zabłysnąć. Cytat: „ Propozycją docelową będzie: Universum 50 (1000 miejsc, 2xspeed, 50 galaktyk po 100 układów) ” U50 nie było exodusem.
-
Cytat od Saymon Vega: „Cytat od I-Q: „(...) uniwersa ktore byly juz laczone nie sa brane pod uwage.” Przepraszam I-Q, to byloby jeszcze zrozumiale.Jednak z wypowiedzi Art'a wynika cos wrecz przeciwnego. "(...) zostały uwzględnione tylko dwa Universa jako exodusy i żadne z nich nie jest literkowym". Literkowe nie braly dotad udzialu w UniFusion i .... z tego co Art napisal wnioskuje, ze w dalszym ciagu nie wezma, bo exodusami maja byc tylko dwa universa i to do tego cyferkowe (bo skoro nie literk…
-
freeigor [Yakooza] vs Tookie [Emeryci] - 2207,93% TOP 3 SOLO NA EMERYCIE
PostCytat od EccLestone: „No popatrz jaka przewrotna historia pare dni temu to Ty mnie o skrypty oskarzałes a teraz sie publicznie zalisz ze ktos Ciebie o to oskarza... ironia losu... ( tzn. małe wyjasnienie - oskarzenia leciały z Twojego konta ale czy to Ty czy Free to mi lata... i piszczy... if you know what I mean ) Procent robi wrazenie Gratuluje Obroncy odbudowy” kwestia jest taka, że Tobie pisałem o powiadamiaczu/alarmie, a tutaj obrońca, który jest jakimś noobem tak jak i cały soj emerytów(po…
-
Cytat od ciap: „freelove Możesz mnie nie obrażać? Policzyłam konta które logowały się w ostatnich 7 dniach i nie mają włączonego urlopu. Moja metoda jest tak samo zła jak Twoja. ” ja to robiłem 3 minuty i tylko przeklepałem dane z INFUZY, a co do obrażania, to jesteś algorytmem? bo nie wiem gdzie niby Cię obraziłem haha
-
Zmiana nazwy sojuszu za wiele nie dała i nadal są moimi ulubieńcami, ah te moje rodzyneczki PIRACIKI szabelkami machają, ale coś marnie aa taki tam cytat Cytat: „Cytat: „quoteS.png Cytat za "Czocza_still_alive" Gratki Gongu :d Lataj lataj, póki jeszcze flota jest :d ” :ECytat: „quoteS.png Cytat za "narcyz_pl" ciekawe za ile dostaniesz znowu zloma, szo ” ” pozdro igor, seba, max, Yakooza, oraz wszyszcy znajomi. dzięki Vajsik za rozmowę w trakcie lotu jedziemy dalej KU CHWALE YAKOOZY ! 47.891.165 …
-
Cytat od ciap: „Cytat od freelove: „27.01.2013 Mizar---> 2.301Kont na uni / 812 graczy aktywnych 03.03.13 Mizar---> 2.203 Kont na uni / 682 aktywnych graczy 14.04.13 Mizar 2.127 Kont na uni / 626 graczy aktywnych” Pierwszy wynik spisałeś z mojej strony. Ostatni wynik 14 kwietnia masz 626 a dla mojego algorytmu na dzień dzisiejszy to 673. Dość sporawa różnica Mój algorytm liczy konta bez urlopu bez bana, bez adminów i bez szaraków. Żeby móc wyciągać wnioski to trzeba dwa takie same systemy porówn…
-
27.01.2013 Mizar---> 2.301Kont na uni / 812 graczy aktywnych 03.03.13 Mizar---> 2.203 Kont na uni / 682 aktywnych graczy 14.04.13 Mizar 2.127 Kont na uni / 626 graczy aktywnych ________________________________________________ 27.01.2013 Leo 2.088 Kont na uni / 811 graczy aktywnych 03.03.13 Leo 2.004 Kont na uni / 683 graczy aktywnych 14.04.13 Leo 1.918 Kont na uni / 628 graczy aktywnych ________________________________________________ 27.01.2013 Nekkar 2.783 Kont na uni / 1.247 graczy aktywnych …
-
SaTuK91 [ Yakooza ] Vs Stefan000102 ----> 2537,16% Top 1 Solo BANG BANG :)
PostTobie dzidzia graty, bo % piekny i top1 solo, a stefana nie rozumiem, choc juz mu to wszystko na GG napisalem to i tak dziwi mnie, ze nie fsowal sobie na 8g gdzie nikt by go nie meczyl, a robił to pod najwieksza flota na UNI ale pewnie nigdy tego nie zrozumiem. pozdro lamy
-
Cytat od blackbeard.: „Nie bój się freelove bocie, umiem czytać. Pytanie było z ciekawości =)” miałeś łączenie niecały rok temu, więc na co Ty liczysz? Gf nie odetnie sie w 3-4 miesiące z kasy za antymaterię, bo po takim łączeniu liczba graczy znów by się zmniejszyła w szybkim tępię. bota to schowaj do kieszenie, bo Cie jeszcze zbanują.. ktory mod usunął mi posta? co w nim bylo takiego złego?