Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 141-160 z 233.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Cytat od Evrine: „Fakty zebralem powzyej - jesli ktos uwaza, ze przy 226 glosach 'wybrala wiekszosc', to mi juz nawet nie chce sie tlumaczyc... Dlaczego nie chce innego % niz 30 ze zlomu? Co bedzie, za rok, dwa, gdy bedziemy sie przymierzac do kolejnego laczenia? Otoz, bedzie opcja, by polaczyc uni z... jednym ze starszych serwerow na ktorych bedzie, o zgrozo, znow 30%. Wiec po co teraz cos zmieniac? Jak to slusznie ktos zauwazyl - chcecie zmienic konfiguracje 3 uniwersow, tylko ze wzgledu na un…
-
Cytat od EccLestone: „Wszystko extra pieknie tylko po co na Mizar tez ta ankieta odnosnie złomu? łączmy Uni takie jakie są a nie róbmy nowych dziwadeł Wrzucenie HJLM do jednego wora z 30% i gitara a kombinujcie na innych uni Jakis termin migracji +/- jest znany dla HJLM” Jupiter ma 70% złomu, a przy obecnych udogodnieniach dla ekowców takie podniesienie PZ na dłuższą metę ma sens.
-
widzisz ja nie musze grać ufsami, ale jak to czytam to śmiechowo jest. gram w tą grę dłużej, nie sugeruj się datą rejestracji konta. nie boje się nikogo, bo wiem co umiem, a co do topki, to sie mylisz, bo zalezy mi tylko na tym bym mial na co latać. i niestety muszę Cię rozczarować, bo możesz zapomnieć o swoich wielkich marzeniach łączenia Uni o speed x2 i speed x5, bo nikt kto przez kilka lat grał na dopuszczalnym do w miare normalnej gry bez ufs x2 nie będzie chciał iść na x5, a że jest kilka …
-
Cytat od gardze wami: „jesli po przeczytaniu tego opartego na czystych faktach a nie pobudkach posta, weber, uznales ze jest on napisany w sposob nie adekwatny do sytuacji, to wszelkie z twojej strony staranie sie bycia smiesznym, spełzly na niczym, zreszta slyniesz z krotkich bezsensownych wypowiedzi na tym forum, takze ogranicze sie do standardowego napisz cos albo fuck off, jesli chodzi natomiast o argumenty Smoczusia, rzucmy troche faktow do twojej wypowiedzi, UF na draco było dokładnie w pr…
-
Cytat od Bl4ckWhite: „Ok ok może być H I J L a teraz Mizar ładnie podziękuje "wierzbie płaczącej" bo niestety nie ma Was z kim połączyć.” Fallen, Mizar jest równe Leo, a flota mobilna top1 jest lepsza od tej z Leo, a no i cała Yakooza czeka na jakiś ruch w związku z połączeniem. Sam sobie jesteś winny, że zbudowałeś taką potęgę, ale na takim debrisie było to o wiele łatwiejsze. Sam dałem pomysł połączenia H/L/M, a Art dodał J, jak dla mnie bomba. I nie bój się, Webber sam wszystkiego nie wybije,…
-
freeigor [Yakooza], Vajs [UoS] vs Sensei Wu [KINGSAJZ] - 6131,2% TOP1 SOLO
freelove - - Hall of Fame
PostCytat od bushido mizar: „Smutna prawda jest taka, że jedyne czyste ST w twoim wykonaniu to te do 200% cała reszta była zrobiona przy pomocy wielu multikont... kierownik, bushIdo i teraz widzę że myszka1977 też jest w twoich rękach. Marny jesteś chłopcze dlatego za wszelką cenę próbujesz wmówić wszystkim, że wszyscy są be a ty jesteś taki pro. Największy pusher i oszust to ty freelamo i niestety tego nic już nie zmieni, [ciach]” nic nie wiesz o tym jak robiłem ja swoje St, ani jak igor, więc daru…
-
PostCytat od bushido mizar: „Słuchaj Freelamo % ładny ale sam nigdy byś tego nie zrobił w sumie trzy sojusze były w to zaangażowane ( nie wy nie macie sztamy z UoSiami ) przysnąłem po 4 nocce [ciach] miałem kończyć ale popykam sobie eko . A flota nie taka słaba bo straciłeś swojej za 350kk szkoda że zlomu nie pozbierałem ale zobaczyłem raport i spałem błogo dalej :-] [ciach]” buhahahaha śmiechowo, złom zabolał co i dlaczego niby sam bym tego nie zrobił, a ktoś mi pomagał? chyba, że liczysz tą sondę …
-
Postnigdy Cę nie klikałem, a jedyna moja próba lotu na Ciebie skończyła się tak Cytat: „ miało być smaczniej, bo woził 50kk sury, ale zalogował się na 2minuty przed dofarmem.. Starcie z 2013-04-20 08:53:11 następujących flot: Agresor freeigor (x;xxx;xx) Broń xxx% Tarcza xxx% Osłona xxx% Flota: Krazownik 6.000 Obrońca Lisu666 (x;xxx;xx) Broń xxx% Tarcza xxx% Osłona xxx% Flota: M.transp. 2.019 D.transp. 1.622 L.myśliw. 15 C.mysliw. 18 Krazownik 6 O.wojenny. 1 Recykler 322 So.szpieg. 2.532 Panc. 4 Raze…
-
PostCytat od Lisu666: „Wierszykami się nie popisaliście, jak dla mnie beznadziejne. Gratuluje %, szkoda tylko że na koledze no ale cóż raz na wozie raz pod wozem. Zobaczymy jak długo Tobie szczęście będzie sprzyjać:) Miłego” Nic się nie bój też spadniesz
-
PostWitam w tap łan mizara pozdro igor, seba, Yakooza oraz znajomi z UNI. Za pomoc dziękuje Uosiakom i również pozdrawiam. Noobek bushido na mizar mieszkał, marną miał flotę ten nasz koleżka. Ale pilnował jej całe ranki. Ze swego moona na ostatniej gali, myślał, że cały Mizar rozwali. farmił, pushował- taka jego praca. Dostawał bany lecz po nich wracał, ale doigrał się przez to srodze i kat stanąl na jego drodze. Głos było słychać potężny naraz: - Ja rozwiążę ten ambaras! Kto tak nagle woła srogo? R…
-
Witam, a ja miałbym plan co do następnej fazy, która kiedyś tam będzie mianowicie. Hydra około 330 Leo około 330 Mizar około 330 ewentualnie nekkar około 440 tyle osób miało przyrosty na Uniach w ubiegłym tygodniu. łącznie 1.430 dodajmy do tego 1000kont na urlopach i bez przyrostów. około 2.500 kont. A lepiej wcześniej łączyć więcej niż później łączyć jednostki.. top 1 punktów Hydra 13.315.890 Leo 12.646.990 Mizar 12.673.175 Nekkar 6.374.870 jeśli gracze z tych Universów przeglądają ten temat ni…
-
ACS Top -1 Mizara ; Stefan Senegal [UoS] vs POKEMONN [665], Mir [B-D] - 5705,91% - obrona bez roztrzygnięcia :)
PostCytat od eco-tech: „Graty udanej obrony , niech sobie Yakuza I Uos nie myśli że uni do nich należy. I niech nie zaprzeczają że nie współpracują ze sobą , jakoś nie widać RW między tymi sojami” Yakooza nie myśli, że UNI do niej należy. My, to wiemy.
-
ACS Top -1 Mizara ; Stefan Senegal [UoS] vs POKEMONN [665], Mir [B-D] - 5705,91% - obrona bez roztrzygnięcia :)
PostCytat: „ Ale ........ Czarnuch nie życzę sobie byś w jakichkolwiek postach powoływał się na mnie. Nie znamy się !. Nie współpracujemy !. Tym bardziej nie potrzebuję twoich kont ! O co Ci chodzi !!! . wrrrrr............... mad.gif ” hahaha widać nie potrzebowałeś jego kont zealot SzO a sojusz 665 za trzymanie w swoich szeregach POKEMONA zobaczy co, to dobra zabawa