Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 121-140 z 233.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Cytat od Art: „Cytat od sorro03: „No na razie jest: 1,66,69,A,J,N => 67 lub 68 O, U, V, X => D lub W (przy W do flot x2 ustanowimy eco x3) PRS => T, W Ale zapewne jeszcze kilka razy bedzie zmieniana :E” Nie jesteś już na bieżąco :p nastąpiła zmiana w pierwszej grupie, 67 zamienia się w exodus, a w jego miejsce wskakuje N. Czyli: 1,66,67,68,69,A,J => 68 lub N To już będzie ostateczna konfiguracja pierwszej grupy :)” Cześć trochę bólu dupy z mojej strony, mimo, że aktywnie nie gram od prawie 2 lat…

• Cześć ! To chyba nie jest normalne jeśli znajomi piszą mi na GG, że dostałem złoma i czy nie oddam konta, a moje ostatnie UNI na jakim zaczynałem grać od początku ma już ponad 5lat, a ja mam tryb uśpienia od OGame Więc osoba która pożyczyła sobie mój nick to najprawdopodobniej jakiś lamer który nie wie do czego służy flota i co to FS Agresorowi graty za atak, ale obrońca poza pożyczonym nickiem nie ma ze mną nic wspólnego

• to prawda Art walcz o przynajmniej 100 wolnych miejsc jeszcze na Orion, bo chcemy UF, ale niech każdy będzie miał wybór, a nie tylko Ci którzy mieli akurat czas w poniedziałek i wtorek.

• Cytat od Art: „Cytat od DeKi: „''Ilość wolnych miejsc na Universum Nekkar została ustalona na 850, na serwerze Orion na 250. (Może zostać zwiększona jeśli zajdzie taka potrzeba).'' Twoje slowa Art” Zgadza się. Ilość MOŻE, ale nie musi zostać zwiększona z powodów podanych jak wyżej. @Universum Electra otrzymało zmianę w konfiguracji złomu już dziś (50% złomu)” była juz w tym temacie ankieta i ludzie byli zainteresowani opcją zwiekszenia % przeciez ankieta moze trwac 1-2dni a migracja dopiero za m…

• Art, a co z powiększeniem pz na nekkar?

• ja Ci już Art na ircu pisałem o tym złomie jak tylko możesz to spytaj o większy %

• UniFusion faza VII / VIII - Electra & Fornax oraz Kassiopeia, Leo, Mizar, Nekkar, Orion (Rozpoczęcie: 30.06; Połączenie: 28.07-01.08)

• mizar,leo,nekkar, ewentualnie pegasus gdyby ludzie z niego sie na to zgodzili. i było by pięknie edit: Wektorus zadał pytanie, na które i dla mnie nie ma jasnej odpowiedz czy K-O bedą miały swoje podwórko czy będą mogły być razem z universami zwykłymi.

• graty w końcu coś ustrzeliłeś większego vajs ale obawiam się, ze z nastepnym celem beda juz problemy wonsz, a Ty to idź w eko, bo skoro z floty nie korzystasz, to lepiej jak w eko pojdzie niz do obcych gnomów typu vajs a jak beda checi na flote to sie ją postawi na UF

• Cytat od EccLestone: „Nie ma sie co goraczkowac LEO MIZAR NEKKAR polaczą na przelomie Grudzien 2014/Styczen 2015 :)” chciałbym by tak było, ale jak już napisałem starszymi universami sa electra fornax i kassiopeia, więc z dużą dozą prawdopodobieństwa to właśnie te universa będą połączone za około pół roku. A my możemy się bawić, ale sami.

• Czyli logicznie to układając kolejne UF to będzie połączenie fornax, electry i być moze kassiopei ktora teraz zostałą pominieta, a za jakis rok laczenia moze doczeka po okolo 100 osób na uniach Mizar/Leo oraz Nekkar. Umieli polaczyc 65universow w pół roku i tez byly tam 2 opcje do wyboru, a teraz nie moga zrobic czegos podobnego, tylko za przeproszeniem babrają się z tym jak z idiotą. I ludzie odchodza, bo nowe uni odstrasza czy to ustawieniami czy dodatkami ktore faworyzuja, a starsze to grobow…

• O jakim państwie mowa?

freelove - - Nauka

Czytam to i nie mogę uwierzyć Jak Urugwaj, który leży w Ameryce Południowej mógł byc gospodarzem pierwszych Mistrzostw "EUROPY" ? Zapewne johnatan pomylił mistrzostwa świata, które to odbyły się po raz pierwszy w Urugwaju w 1930r.

• graty! dość spóźnione, ale tak wyszło xD pewnie już przetopione i już inne cele na głowie

• jakieś info o kolejnych łączeniach? mija już pół roku od ostatniego ogłoszenia fuzji w grudniu..

• Cytat od tribu: „witam wszystkich z emerytury ogame , myslałem, że będzie mi tej gry brakować a tu nic z tych rzeczy , ciekawe to rw i też sie zapytam ską moj nick w nim? , kasacje owszem byla plnaet ale i także floty(mój spadek po usunieciu floty jak i planet byl widoczny w statystkach tego dnia), tym bardziej mnie to dziwi po co takie wymyslone rw wstawiac... hmmm, przypomnę też fakt ze kończąc grę na koncie został od razu włączony urlop z kasacją więc tym bardziej to rw bawi , ostala mi się a…

• skanujesz całe unii i nie ma nic konkretnego na farming, a w top 100 jest 10 flot które są bez urlopu i jest sens je zdejmować. w ubiegłym tyg. na Mizar 280osób miało jakikolwiek przyrost. niech się szwaby pośpieszą, bo nudy... to moja modlitwa

• Cytat od Szalony Jakub: „Link to posta Arta Trzeba czekać.” nie to tylko do, proszę Cię. wiem, że trzeba czekać, ale spytałem czy ktoś może wie jak w innych krajach ma się aktualnie UF gdzie co łączą.

• co tam słychać:D wiadomo coś o łaczeniach aktualnych, które kraje mają go teraz?

• Cytat od Jakon: „Graty panowie świetnej akcji fajny % i piękny zysk miłego przetopu” świetnej akcji? hahaha pozdro

• pozdro igor, seba, Yakooza oraz znajomi z UNI. a szczególnie dziękuje novako i monkeyowi którzy to zauważyli kasację planet u tribala I Taka nuteczka dla soja RX3 dofarmy Pierwszy Drugi Trzeci Starcie z 2014-02-19 0x:3x:0x następujących flot: Agresor freeigor [Yakooza] (x;xxx;xx) Broń xxx% Tarcza xxx% Osłona xxx% Flota: O.wojenny. 5.047 Panc. 48.552 Razem: 53.599 Obrońca space (x;xxx;xx) Broń xxx% Tarcza xxx% Osłona xxx% Flota: M.transp. 1.294 D.transp. 3.726 L.myśliw. 24.584 C.mysliw. 1.390 O.w…