Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 81-100 z 233.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Dostałem pozdrowienia od najlepszego złomiarza na UNI Dzięki nie wiem co napisać, ciężko coś wykrztusić............................ [ciach] przepraszam rozpłakałem się ze szczęscia, ale już ok weź lepiej top na porządną flotę kolego, bo wstyd się mi będzie wpisać do następnego ST PanS odbudowy, ale najbardziej życzę szybkiego moonika Moderator Neferet:Flood
-
Wątek dla lubiących podjąć ryzyko odkrywców planety 16 Twoja ekspedycja natknęła się na twierdzę starożytnego imperatora opuszczoną wiele lat temu. W jej hangarach znaleziono statki, które technicy usiłują ponownie uruchomić. Następujące statki dołączyły do floty: Lekki myśliwiec: 15 Sonda szpiegowska: 1 Wpis z dziennika pokładowego oficerów komunikacyjnych: Zdaje się, że ta część wszechświata jeszcze nie była badana. Twoja ekspedycja natrafiła na małą asteroidę, z której można pozyskać trochę s…
-
Co Ty kumplów nie pozdrawiasz? No teraz to się zawiodłem ziomeczku Chyba na kwadrat Ci musze wpaść obroncy szybkiej odbudowy a z ciekawostek Twoja ekspedycja natknęła się na twierdzę starożytnego imperatora opuszczoną wiele lat temu. W jej hangarach znaleziono statki, które technicy usiłują ponownie uruchomić. Następujące statki dołączyły do floty: Lekki myśliwiec: 15 Sonda szpiegowska: 1 Wpis z dziennika pokładowego oficerów komunikacyjnych: Zdaje się, że ta część wszechświata jeszcze nie była …
-
Zróbmy show wjeżdża flow Z ciekawszych spraw Agresor zebrał 100k metalu Nice pozdrawia całe Winter z mniej ciekawych "Arth" Mnie prosze pozdrowic "boox" mnie z bezsensownych Winter też chce być pozdrowiony Dnia 31-10-2018 13:55:34 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Flow [BOSS] ________________________________________________ Krążownik 55 _________________________________________ Obrońca Pinokio [G_C] ________________________________________________ Duży transporter 93 Lekki myśliwi…
-
[ciach] Agresorom gratki zysku, ale Panowie ile razy można swoją moonowke zjechać Moderator Neferet:Ciachnięto komentarz do usuniętego posta