Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 61-80 z 233.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Cytat od F3arlesS: „Cytat od freelove: „Po drugie nie widzę tu swojego błędu poza tym, że zaspałem na przenosiny moona, a inna sprawa, że nie powinno być możliwe tak łatwo wyliczyć stacjonującej floty, bo nie po to płaci się za przenosiny i nie po to robi moony. ” Błąd polegał na tym że nie zeskanowałeś porzuconej planety i moona po rozpoczęciu przenosin w celu zmylenia agresorów. Pojawiły się tam minuty, a znając Twoje napędy i wiedząc że flota leci na 100% wyliczenie nie było trudne. Gratulacj…
-
Cytat od NalewkaBabuni^^: „Kolega freelove cfaniakowal wiec po paru dniach odpoczynku przyjzałem mu sie i juz blad amatora . ” Po pierwsze, bo aż oczy bolą to cWaniak i przyjRZałem, bo jak już wstawiasz ST ze mną w roli głównej to postaraj się żeby to wyglądało Po drugie nie widzę tu swojego błędu poza tym, że zaspałem na przenosiny moona, a inna sprawa, że nie powinno być możliwe tak łatwo wyliczyć stacjonującej floty, bo nie po to płaci się za przenosiny i nie po to robi moony. Inna sprawa, że…
-
Witam, na tacy biegłem z celem do Johna Pozdrawiam WINTER, nieśmiertelną Yakooza oraz znajomych ze starych universów John nie wiem co robi, ale też pozdrawia 292f434b1ccea.png Arth: HmmPozdrow dzidzi abadorozzo, a my pozdrawiamy Artha Dnia 08-11-2018 xx:xx:xx następujące floty spotkały się w walce: Agresor John Snow [Winter] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 188 Okręt wojenny 101 _________________________________________ Agresor freelove [Winter] __________________…
-
Cytat od AB Rh plus: „:brawo: dla obrońcy. Po co wy agresorzy wrzuciliście to starcie?????? Jeśli "zwycięski" obrońca chciał by się pochwalić, zrobił by to sam. Widocznie stwierdził, że nie ma czym bo wygrał dzięki dopalaczom, na których cała TOPka jedzie od pierwszych sekund UNI... A wy na pewno nie zrobiliście wszystkiego tak jak powinno być i słusznie ktoś już wcześniej napisał, że próbujecie się wybielić. Wtopiliście i tyle w temacie. W tym starciu wygrała ANTY Życzę więcej dystansu do gry, …
-
1e27aa419d179.png Gratulacje, ale za co
-
Pozdrawiam sojusz WINTER, nieśmiertelną Yakooza oraz znajomych ze starych Universów wink.png Dostawców dexu tez pozdrawiam bez was było by ciężko, ale jak widać jakoś dawał bym radę biggrin.png maxresdefault.jpg Lecimy dalej :E Dnia 06-11-2018 xx:xx:54 następujące floty spotkały się w walce: Agresor freelove [Winter] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 200 Krążownik 151 Pancernik 142 Sonda szpiegowska 7 _________________________________________ Obrońca SBERK ________…
-
Pozdrawiam sojusz WINTER, nieśmiertelną Yakooza oraz znajomych ze starych Universów wink.png Dostawców dexu tez pozdrawiam bez was było by ciężko, ale jak widać jakoś dawał bym radę biggrin.png maxresdefault.jpg Lecimy dalej Dnia 06-11-2018 xx:xx:xx następujące floty spotkały się w walce: Agresor freelove [Winter] ________________________________________________ Pancernik 93 Sonda szpiegowska 7 _________________________________________ Obrońca Yagami [D-N] _______________________________________…
-
Pozdrawiam sojusz WINTER, Yakooza oraz znajomych ze starych universów beaten.gif maxresdefault.jpg Dnia 04-11-2018 0x:5x:5x następujące floty spotkały się w walce: Agresor freelove [Winter] ________________________________________________ Pancernik 80 Sonda szpiegowska 1 _________________________________________ Obrońca Dzidek ________________________________________________ Mały transporter 10 Duży transporter 34 Lekki myśliwiec 7 Ciężki myśliwiec 2 Krążownik 70 Recykler 38 Sonda szpiegowska 9 …
-
Przecież to banalne, troszeczkę pomyśl, co może robić sonda u sojusznika
-
No cóż czar prysł, Polska rzeczywistość gdzie liczy się masa i dobra kiełbasa ! Pozdrawiam sojusz WINTER, Yakooza oraz znajomych ze starych universów Masa i kielbasa dzięki za towarzystwo Dnia 03-11-2018 xx:0x:xx następujące floty spotkały się w walce: Agresor freelove [Winter] ________________________________________________ Ciężki myśliwiec 19 Pancernik 102 _________________________________________ Agresor Masa i kielbasa ________________________________________________ Krążownik 44 __________…
-
Mówisz, że flota stała sobie na moonie to ciekawe, bo ja złom widziałem w 2gali gdzie moona brak, więc ciekawy ten opis jest. Chyba, że tego moona niszczyliście, a nic o tym nie piszecie
-
maxresdefault.jpg Pozdrawiamy Smigol: WINTER i jeszcze sojusz FAME z aquariusa:) Arth: Sojusz ML i Winter : ) i dzielnych kolonizatorów Nice: Żoneczkę Ja, sojusz WINTER, nieśmiertelną Yakooza oraz znajomych ze starych Universów PS Dostawców dexu tez pozdrawiam Złomu ktoś skubnął z 50recków chyba, ale żyje sie dalej Lecimy Dnia 03-11-2018 xx:xx:xx następujące floty spotkały się w walce: Agresor freelove [Winter] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 202 Krążownik 46 Pan…