Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 221-233 z 233.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
PlastikowaBiedronka aka freelove [ONI], sago [IEA] vs jocker - 1022,18% czyli CZŁOWIEK kontra BOT +ZBIÓRKA+FARMING=TOP 3 ACS
freelove - - Hall of Fame
PostTo Rw dedykuje ITSARIEMU Witam, więc chciałbym przedstawić destrukcję BOT-a Przedwczoraj uznałem, że lecę do niego bo ta flota jest idealna do zezłomowania mało mięsa dużo OW na które podziałam PC. A że nie stać mnie na Przenoszenie planet za anty bo chodzę do szkoły i mam inne wydatki to posłałem lotna w układ a na drugi dzień szukałem prób mooonowych i tutaj dziękuje bardzo Sago który poświęcił dla mnie 5prób za 4próba powstał moon. Po przekalkulowaniu posłałem flotę przez galę na co wydałem 3…
-
Cytat od Rising: „Pojawiło się sporo głosów przeciw. Hmm moim skromnym zdaniem pomysł jest fantastyczny, Naprawdę jest o co walczyć teraz i tyle. Motywacja nie z tej ziemi, lepiej chyba motywowałaby naga reprezentacja króliczków playboya :P” Popieram, mi zawsze ciężko wydać surowce na kopalnie czy badania a taka nagroda zmotywuje do latania, bo będę mógł dostać coś, ale uwaga przecież nie za darmo. Bo przecież, żeby być TOP1 aktywistów czy złomiarzy trzeba latać i cały miesiąc być aktywny, tym b…
-
Dzidol VeL Hammurabi [ ONI ] And Marcin32 Vs Alek-kkk [ KKnD ]---->1414,01% Top 2 ACS...Klikanie z PZT...!!
Posthaha mój cel przeszedł na Ciebie pamiętam jak kiedyś mu w us wbiłem ale się kapnął i zwiał na 3G ale wtedy jeszcze nie miał GSów więc latał w układzie. fajna akcja oby więcej takich to że stoisz w miejscu nic się nie dziwię sam też często miałem takie chwile że pkt. nie chciały iść w górę Gratki panowie fajna robota i kolejny z KKnD odpłynął
-
ACS; Slawko_the-end [IEA] vs Ladys [KknD], Night_Angel [ONI], Atuan [KknD], Furious [TEMP] - 1450,54% TOP1 ACS
Postwszystko sie popaprało.... no coż mial to byc moj cle na koniec gry, ale widzę ze sam zrobil nokaut.. gratulacje ale czego? zebrania ekipy? nie, nic trudnego. zezlomowania go? tez nic trudnego jak 4 na 1 było jedynie pogratuluje slawko decyzji ze zakonczyl gre na tej uni i % jaki z niego powstał:) ja pójdę w jego ślady:)
-
freelove [ĆFOKI], kubarUS, oddane666 [A K] vs Outsider [TEMP], Rudobrody [ONI], Tribuni Plebis [TEMP] - 1 021,66% - TOP 1 ASC Obrona
PostNa początku napisze, że gdyby nie to że mamy JAJA tego starcia by nie było to, że się podstawili sojusznicy to było wkalkulowane w to starcie Dopiero ta wiadomość nami zachwiała Od: Outsider Do: freelove Temat: RE:RE:Nie dotyczy Data: 28.12.2010 14:15:58 wasz wybór freelove 28.12.2010 14:15:02 No to będzie zbiorowa mogiła bo nam lotnika wcięło i nie zawracamy Outsider 28.12.2010 14:07:35 Cześc:) o godzinie 14:15:54 będą stali u mnie rudobrody i tribuni. jeżeli nie zawrócicie to bedziecie mieć o …