Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 201-220 z 233.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Obrońca uratował się wysyłając recki na pz w ukł. czego nie wiedzieliśmy, te wróciły szybciej i cały złom jego. Straty spore, bo nikt z nas też nie wiedział, że obrońca ma aż 10GS, 4dni wczesniej były tylko 2. nie tak to miało wyglądać.... [center]Starcie z 2012-11-18 06:42:40 następujących flot: Agresor freelove [Yakooza] (x;xxx;xx) Broń xxx% Tarcza xxx% Osłona xxx% Flota: D.transp. 100 L.myśliw. 5.000 O.wojenny. 103 Panc. 4.762 Razem: 9.965 Agresor cobratychy [Shogun] (x;xxx;xx) Broń xxx% Tarc…

• KBW [ONI] vs remi - 1906,98%

freelove - - Hall of Fame

Czemu ja się tu nie wpisałem? gratki Gąski sieją zamęt na UNI:p tylko nie lataj nimi wszystkimi na NISZCZ hahaha zbieraj surkę bym Cię mógł sfarmić na święta

• rzadko się wpisuje w ST ostatnimi czasy, ale tutaj wypada pogratulować, bo starcie mega i sami znajomi w ataku:D brawo teraz przetapiajcie i lecicie dalej

• Cytat od Bigot: „ wiadomo że takie rzeczy organizuje sie wcześniej” czytanie ze zrozumienie akurat dobrze mam opanowane i odniosłem się do tego fragmentu. Nie muszę nikomu lizać dupy, bo sam sporo potrafię, a to ,że zbudował taką flotę jest godne pochwały, bo ja nie miał bym tyle chęci i pasji by tyle lat grać aktywnie.

• Cytat od Bigot: „Bardzo fajny % W w końcu odpowiedni dla takich flot jakie są na naszym uni a nie farmionka po 1k wrzucane. Tylko jakoś mnie nie dziwi że padło to konto ...cały czas dziwne przetasowania z sojuszu do sojuszu po za sojusz... w końcu padło, ale musiało paść skoro od dłuższego czasu nie miało przyrostów. Prywatnie obstawiałem The One że klepnie... Widzę jednak że nie tylko ja to zauważyłem ...Top 1 ACS takie trochę dziwne i Top 1 solo również Jeszcze raz gratz. Mając recki w ruchu l…

• Mroczny gratulacje! jak zaczynałem na powaznie cos grać, to z ciekawoscia, ale tez i zazdroscia sledzilemi studiowalem sobie Twoje i Popuriego ST, bylem pod wrazeniem. Mija kolejny rok, a Ty nadal klepiesz te stateczki i nareszcie coś weszło na miarę poświęconego czasu i możliwości floty(choć jak ktoś pisał wyżej można z tego więcej wycisnąć). Obrońcy SzO, ale wątpię by ktoś to odbudował... pozdroo

• Cytat od rzymianin: „Chyba naprawdę dawno nie było Ciebie na Gemini. Wiele osób w naszym Sojuszu nie ma obrony.I mnie już to zarzucano ale mija się to z prawdą. Sam pan KBW kiedyś na forum w podobnej sytuacji potwierdził.Cóż jak widać z braku argumentów zaczyna się sypać domysłami. Pozdrawiam.” Hahaha pomyśl, ja mówię o obronie, a w tym ladys króluje na tym UNI, bo jakimś trafem dość często duże floty się u niej rozbijały. ja nawet nie wiem co to obrona na planecie.

• Cytat od rzymianin: „Ciekawa myśl i pomysł. Tyle tylko ,że to może być trudne do spełnienia życzenie. Pozdrawiam.:))) P.S Na nasz Sojusz każdy by chętnie zapolował .Jest trochę ciekawych flotek. Tylko że teraz Wasz Sojusz ma dobrą passę i pewnie nie doczekacie się już tego momentu. :))) Przynajmniej humor mi się poprawił.:)))) Co do tekstu w stronę Ladys to nie rozumiem Cię .W końcu to kobieta mogłeś to ująć inaczej nie kopnąć a pocałować. Tamto stwierdzenie jest mało delikatne i nie subtelne.” …

• Cytat od rzymianin: „Nie latam do Was na moony bo pan jak zauważyłem chyba nie sypia i nie zapija. Zawsze jest pan czujny więc nie ma sensu tracić niepotrzebnie flotę. Są moony i u innych na szczęście. Dziwi mnie jednak fakt, że doszło w ogóle do tego steka. Jesteście bardzo czujni i chylę czoła. Nawet surkę ciężko u Was zak osić ; Pozdro.:))) Jak widzę już i ja awansowałem na pushera, miło mi to słyszeć.Czyli według pana każda duża flota na tej Unii to oszuści. Jak się samemu nie potrafiło taki…

• Wypada pogratulować, bo jest czego % pokaźny choć sama akcja prosta jak konstrukcja cepa Przetapiaj na PC do 20k ;p [ciach] //offtop wyciachany diakkon

• [ciach] gratulacje % //offtop wyciachany //proszę o bardziej rozwinięte wypowiedzi z gratulacjami diakkon

• świnio to ja Ci się tu męcze, a nawet ded nie ma wypchaj się wstrętny gadzie:E reszcie ekipy z małym wyjatkiem gratuluję zezłomowania pięknej floty:D edit:Pani niżej niech potrenuje klikanie

• Cytat od tmx: „graty wariacie:D w takim tempie to cale uni zezlomujesz w 2 miesiace d;);)... 3 pierwsze pozycje no barvvo bravo tak trzymaj KBW.pozdro” co by było gdyby.... mogę sobie pogdybać graty KBW ciśniesz tutaj ostro, ja sobie pykam coś na Mizar, ale wiadomo tęskno do Gemini przetapiaj i lataj dalej może kiedyś misia zezłomujesz, jak coś mozesz na mnie liczyć ze wsparciem od strony technicznej

• PKT 1. wxm [BLS] vs freelove [SACRED] - 283,34% OBRONA + WOJNA ! PKT 2. Atuan [KKnD] vs Deireadh aka freelove [PiS] - 692,24%OBRONA TOP 1 SOLO! PKT 3. Freelove [CFOKI] vs pawelek [KKnD] - 221,7% wyklikane z PZ TOP3 solo PKT 4. freelove [ONI] vs Friend [MeMo] - 485,39% + klikanie z PZ + Wabiki TOP 7 Solo PKT5. freelove [PiS] vs Xellos [KARI] - 204,45% zawrócone stacjonuj PKT 7. Używana była falanga. Freelove [CFOKI] vs Angelus [Elm] - 162,46% top6 Solo PKT 9. freelove [Yakooza], Silveroak [KONIE]…

• DexDeus Nieeeeee !! Tak bym powiedział jak by mi Cię było szkoda:E fajowo tu, ale Rentek to i tak gej jest, zreszta Ty też, bo nie ma pozdro po co ja się tu wpisuje? o w mordę ale bieda zlom zbieraja. gratki chlopaki ladne walniecie:D

• hahaah [ciach] mnie ten farming rzymianina hahaha pokazał jaki jest nie mięski a miętki a co do Ladys to już reguła, że zaproszona i musiał być ACS, bo jak by inaczej sama nic nie znajdzie mimo przenoszenia planet. A kukulka ma szczęście, że zwiał na te 4G, bo moon poleciał ostatnio za nim ogólnie to tylko mel pokazał tu jakieś umiejętności, lecz niestety został za to pokarany przez klikaczy, taki los. Mel odbudujesz się tak jak ja to poniekąd robię //upominam za wulgi Diakkon

• Cytat od bosoninir: „graty ładny % ale myślę że Hydra zrobi większy %:D ;P” Myśleć sobie możesz:D

• Misiek Recki i mieso odbudowal bym szybko, bo trzon floty został prawie nie ruszony. Ale grałem tu ponad rok i gra zabiera więcej czasu niż by to było potrzebne, EKOtopka ucieka a siedzenie i skanowanie co jakiś czas coraz bardziej męczy tym bardziej, że celów coraz mniej. Co do recków, sam kazałem podzielić je gwardowi i furiousowi co mogą tutaj potwierdzić mamy nawet rozmowy z GG. Ja popełniłem błąd a może i nie popełniłem po prostu nie dałem rady wysłać inaczej, byłem w pracy wszedłem na 3min…

• Twoja flota z planety Chakalakabum x:xxx:x osiąga księżyc planety x:xxx:x należącej do . GŚ wystrzeliwuje grawitony w kierunku księżyca, które powodują silne trzęsienie a na końcu rozrywają satelitę. Wszystkie budynki na księżycu zostaną zniszczone. Pełen sukces. Flota wraca z powrotem na rodzimą planetę. Szanse zniszczenia księżyca: 8 % Szanse zniszczenia GŚ (Gwiazdy Śmierci):46 % Witam, to już ostatnie RW na tym Uni. Ostatnie ponieważ gra tutaj zabierała mi masę czasu a tak na prawdę większość…

• Troszkę historii tego starcia a więc, wieczorem walka Kliczko vs. Haye' skończyła się sporo po północy a mi zostało jeszcze kilka godzin siedzenia na nocce, więc postanowiłem poskanować i koło 2 znalazłem takie cudeńko Starcie z 2011-07-03 xx:xx:52 następujących flot: Agresor freelove (x;xxx;xx) Broń xxx% Tarcza xxx% Osłona xxx% Flota: Panc. 1.888 Agresor freelove (x;xxx;xx) Broń xxx% Tarcza xxx% Osłona xxx% Flota: So.szpieg. 7 Obrońca Balrog (x;xxx;xx) Broń xxx% Tarcza xxx% Osłona xxx% Flota: M…