Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 181-200 z 233.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Cytat od Czocza_still_alive: „Jakoś wielkich emocji ta bitwa we mnie nie budzi. Zaq=rekafadam Grand=Cobra Vajsik i Haribo , co to za konta nie mam w ogóle pojecia. Pytanie, czy konto, które się dostanie po kimś w spadku szanuje się tak samo jak swoje rozwijane od poczatku? Wątpie. Gratuluje %, jak na ten poziom rozgrywki na universum trzeba sie nastarać żeby taki % wykręcic. Pozdrawiam z mizarowej emerytury.” czocza nie wiem czy wiesz, ale ja tez dostalem konto, mialo wtedy troche ponad 100k pkt…

• szkoda zaq, ze akurat tak padłeś, ale z Twoją grą to niestety było do przewidzenia. teraz sie relaksuj w realu z dala od ogame:) chłopakom gratulacje za odpalenie statkow i zezłomowanie nie małej ilosci Panckow pozdro

• Jeszcze dodam odnośnie posta santo rozbijajcie się tak na minus czesciej to po UF bedziemy fajne moonowki farmić, bo przeciez dla was to pikuś taka strata to UF dla was to tez nic wielkiego:E obrońcom SzO

• Cytat od ==Webber==: „Cytat: „Na konic pozdrowienia dla krzykaczy z mizar co krzyczeli że ich monówki mają więcej punktów, że tu sie nic nie dzieje a uni jest słabe żadne wasze starcie nie ma nawe 1/3 tego % ” To pisałem ja - gracz Leo. Stwierdziłem fakty, teraz pytanie czy ciekawie się u was zrobi bo opozycja afery cokolwiek zacznie działać czy każdemu będzie pasować sytuacja na uni bo u nas od wielu miesięcy nie ma jednej dominującej w 100% drużyny co podnosi atrakcyjność gry. Gratulacje RW.” …

• Witam jako, że to top1 solo to pozdrowię parę osób: Grand, Vajsik, Novako, Stefcio, Soso, Senna, Zibi, SatuK91,haribo, Silveroak,zaq, realle oraz Igor&Seba nie mógłbym zapomnieć o najlepszym sojuszu na UNII YAKOOZIE którą również pozdrawiam. KU CHWALE YAKOOZY [b]Starcie z 2013-02-24 gx:gx:gx następujących flot: Agresor freelove [Yakooza] (x;xxx;xx) Broń xxx% Tarcza xxx% Osłona xxx% Flota: M.transp. 5.555 L.myśliw. 13.205 Krazownik 19.578 So.szpieg. 7 Panc. 10.663 Razem: 49.008 Obrońca hellboy198…

• Cytat od blackbeard.: „A co z u67,68,1 ? :E” nawet rok nie minął od UF nie wiem na co liczysz, bo nawet nikt w teamie o tym pewnie nie myśli

• jesli jestes człowiekiem z głową na karku to będziesz umiał się ustawić na takim UNI mimo słabszej floty.

• Cytat od Cosa Nostra*: „Cytat od ==Webber==: „Art, Leo do Kasiopei? Przecież top1 z Leo będzie top80... trochę przegięcie, ja będąc top5 nie będę nawet w pierwszej setce. Wydaje mi się, że to zbyt duże różnice. Edit: Wydaje mi się, że Nekkar, Mizar i Leo powinny być w trójkę. Ewentualnie młodszy Nekkar może zmieści się na Pegasusa? No nie wiem, cokolwiek byleby nie połączenie tak mocno rozwiniętego uni z półtorarocznym uLeo... :(” Hmmm Nekkar a Leo?? Różnica 1,5 roku? Top 1 uni nekkar ok 4k pusz…

• hahahaha gsy leciały na niego w nocy, a moon stał 24h od przeniesienia, wiec to raczej rutyna go zgubiła, a nie zaden szpieg, ale najlepiej mówić to co wam pasuje co do podlizywania to poszukaj swoich wpisów na forum w nasze ST, a po drugie to zawsze pisałeś na irc, więc teraz się nie wypieraj...

• Cytat od [chez]: „zaq - szpieg yakoozy daje PW Grand - leci na krzywy ryjek impostor marna GSówka free czego tu gratulować ? obrońcy odbudowy .” robisz z siebie idiotę, a wcześniej tak się podlizywałeś, to jest aż głupie... nikt nie dał nikomu znać, bo i co by nam miał napisać? ja w tej akcji udziału nie brałem, więc dlaczego impostora nazywasz moją gsówką?

• jestem graczem Mizar, ale rowniez bylbym za tym by Leo było z nami po migracji, bo jest to roznica kilku miesiecy, wiec wyrownany poziom bedzie, bo na speed x1 wiekszosc osob buduje skład pc+lm+krk gdzie na speed x2 kassio ludzie robia niszczary i gsy, wiec czołówka flociarzy z Leo spadnie z topowych miejsc, a na dodatek ich floty będą łakomym kąskiem dla tych z kassio. mizar/Leo/Nekkar to lepsze rowziązanie te Uni dzieli chyba coś ponad pół roku, więc było by to najlepsze rozwiązanie, a łączeni…

• graty chłopaki zgranie i poświecenie, dało rezultat fajnej akcji takze przetapiac i szukać next flot do złomowań:P igor spawaj flotę jeszcze pare osob musimy puscic do piachu hahaha:E Mir ostatni posterunek dobra na naszej drodze zła Poll gorzej niz baba jestes, bo z tego co mi pisali to wyszedles z sojuszu jak moon spadł, ale jak Mir uznał Ci pomóc znów wstąpiłeś, a rano przed atakiem znów wyszedłeś, okres masz czy co? Jak gram nikt tak nie plakal, ze stracil flote, narzekasz na wszystko na co …

• Cytat od Art: „Propozycji grupy projektowej dla PL jeszcze nie widziałem, dla pewności postaram się samemu wystosować jakąś sensowną propozycję.” Jeżeli mógłbyś powiedzieć to interesuje mnie na którym uniwersum skończy się planowana migracja, tzn. które nie będą brane już pod uwagę. I czy jakieś wstępne własne propozycje mógłbyś podać jak Ty widział byś łączenie tych "cmentarzy".

• i tak ja jestem najlepszy na Ogej, więc po co się trudzicie chłopaki graty chłopakom z CAZADORA :E:E:E trsukaffka aka mydelko aka taki 1 słabooo jestem hejterem i sobie hejtuj, a czasem umpa mi kule podtrzymuje :E:E Edit/ doznalem szoku, bo wprowadzili cenzora, a ja pisze precz z komuną !

• Cytat od pan Kajako: „nie macie takiej opcji w konwerterze jak polacz sloty 1 gracza? graty i dzieki za +1 w statach :))” lepiej?:E

• Sagi chcial mi moona zdejmowac, bo chyba go moje skany denerwowaly, no to dostal odpowiednia nagrode za takie mysli. pozdro dla Yakoozy [center]Starcie z 2012-12-15 05:33:54 następujących flot: Agresor freelove [Yakooza] (x;xxx;xx) Broń xxx% Tarcza xxx% Osłona xxx% Flota: M.transp. 7 L.myśliw. 15.173 Krazownik 3.024 O.wojenny. 85 St.kolon. 1 Panc. 5.826 Razem: 24.116 Agresor Spritek [Yakooza] (x;xxx;xx) Broń xxx% Tarcza xxx% Osłona xxx% Flota: L.myśliw. 80.710 Panc. 12.985 Razem: 93.695 Agresor …

• no cóż % fajny, ale do Topki ACS nie dołączy, bo to ustawiana walka powodzenia w realu, choć szkoda, bo 3cele odpadają ;/

• Vilebert

freelove - - Archiwum CT

Cytat od buleon: „Jaki sport/zawody uważasz za najbardziej męski?” ogame :E:E:E

• Cytat od eco-tech: „Cytat od freelove: „dobrym graczem bym go nie nazwał, a raczej noobem, bo posyłał fsy na własne pzt.” Free znając trochę więcej szczegółów stwierdzam, że nie każdy żyje światem OGAME jest życie w REALU rodzina,praca dom i dużo ważniejsze niż cyferki na monitorze, przyczyny takiego a nie innego FSa pozostawiam do wyjaśnienia obrońcy nie zgodzę się też z Twoim zdaniem , że gracz który miał taką flotę jest noobem, bo już wcześniej miałby ją odstrzeloną ,” widzisz sam sobie wyjaś…

• Cytat od eco-tech: „Obserwując akcję tych graczy lecieli jak po swoje i dostali po łapkach myśleli sobie, że skoro tyle floty wysłali to będzie pięknie łatwo i przyjemnie, a tu trochę Panców spadło i już pewnie dzielili ile komu złomu przypadnie a tu figa Gratuluję tylko TOP 1 na Uni ,bo to wam trzeba oddać co wasze, resztę sfrajerowaliście i dlatego złom wylądował u obrońcy - któremu osobiście życzę , bo coraz trudniej o dobrych raczy na OGAME, Gripex nie martw się i buduj flotę 8-)” dobrym gra…