Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 341-360 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Cytat od AJU: „dokładnie,też pograłbym na x2 ” Zapraszam na librę

• OKA: Dzień 2

ackra - - Pytania

Operator gry

• Cytat od Bresia (L): „a skąd wiecie , że coś od Supermana byłoby dla mnie najcenniejszą nagrodą? ” Sam smak zwycięstwa jest bezcenny, to może być tylko dodatek. No to poobiednia

• Cytat od Bresia (L): „Jakiej? O ile to do mnie było ” Tak, do Ciebie to było. Przespałaś wygranie najcenniejszej nagrody na świecie ( od @Superman) No to z rana.

• OKA: Dzień 1

ackra - - Pytania

3.10.2002. Polska edycja 20.01.2005.

• Cytat od I am back: „Sam tego chciales. Przez dlugi czas jak grasz na odkrywcy nie mozesz mnie przerobic. A wylapalem juz dwa zlomy na lacznie miesiac przyrostu. ” Bo masz dopałki, latasz na idlaki i skupujesz dex mieląc u handlarza. Wydajesz sporo anty, To gra pay to win więc nie wiem co porównujesz.

• Cytat od I am back: „Sam sobie przeczysz ale juz nie bede Ci punktowal z jakimi kwestiami nie masz racji. ” Nie będziesz punktował bo nie masz czego punktować, inaczej byś sobie, nie podarował.

• Cytat od I am back: „Poswiecasz czas by wyciagnac lepszy zysk. Jak general, ktory poluje na inne floty... ” Jak ktoś nie chce poświęcać więcej czasu, nie ma dopałekna wszystkich planetach na 15 pozycji i nie skupuje dexu żeby wymieniać u handlarza po maksymalnym przeliczniku to gra odkrywcą a nie zbieraczem czy generałem. Cytat od Apofis: „Dok kosmiczny 37 % statków w polu wrakowym. To skąd te 10 %? ” 17,1 % przy 18 poziomie doku, jest w opisie.

• Cytat od I am back: „No wlasnie, loteria. Na idlakach by zarobic tez trzeba przysiasc i klikac. No i oczywiscie idzie conajmniej 20 slotow jesli ekspy odpuscic. I przy farmingu 70% z idlaka moglbys zarobic wiecej niz na leniwym wysylaniu ekspedycji rownowazac tym samym bonus zbieracza do wydobycia tak na oko liczac. ” Na idlaki tracisz znacznie więcej czasu niż na wysyłanie eksp.

• Cytat od wampek: „Jest, tylko teraz inaczej się go interpretuje... ” Możesz to wyjaśnić? Jak można inaczej interpretować limit 417 DT? 417 DT dawało maksymalną ilość punktów ekspedycji. Natomiast nigdy nie zapełniały się na full (pewnie nawet nie w połowie), wysyłanie więcej DT nie dawało żadnego dodatkowego zysku. Teraz trzeba wysłać tyle DT żeby ponad 100kk sury się zmieściło, więc żadnej zasady 417 DT nie ma.

• Cytat od I am back: „Z kazdego slota masz takie zyski czy chybil trafil? ” To jest maksymalna ilość i trafia się rzadko, ale trzeba wysłać tyle DT żeby żeby się zmieściło.

• Cytat od mistrz_yoda: „Muszę się z Wami zgodzić, faktycznie są dwie kwestie - owy "betonowy sufit" dla odkrywcy (wynikający choćby z limitu 417 DT na ostatnim poziomie dla TOP1), jak i również dobrego eko w przypadku zbieracza po długim czasie grania. Zatem muszę stwierdzić, że faktycznie odkrywca jest dobry na początek, a później przewagę ma zbieracz ” Nie ma już limitu na 417 DT z ekspy można przywieźć 100kk mety lub 50kk krychy, Ja wysyłam ponad 2400 DT na ekspy.

• Tryciochy lepiej brzmi

• Cytat od Zla Kobieta: „Nikt tu nie pilnuje, ” Ktoś powinien np. @Zla Kobieta

• Wersja 7.x - dyskusja

ackra - - Porozmawiajmy o OGame

Cytat od Apofis: „Zostało by mało kont haha bezsensu a gf nie zarobi pomysł absurdalny ” To była riposta górnika na pomysł flociarza. Wiadomo że takie pomysły nie przejdą, chyba że GF chciałby skasować projekt.

• Wersja 7.x - dyskusja

ackra - - Porozmawiajmy o OGame

Cytat od I am back: „@ackra Ty lepiej nie rzucaj takich pomyslow bo bedziesz pierwszy do odstrzalu przez Winterow a ja nastepny ” Spokojna Twoja rozczochrana, jakby taka opcja powstała to pół uni przeznaczyłoby całe swoje wydobycie na RMP na Winterów. Nie zeszliby z urlopu

• A może wprowadzić w RMP pociski z głowicami jądrowymi z które losowo jeden na np. 10k lub milion unicestwiałyby imperium rywala bez względu na jego top (oczywiście również taka akcja kasowałaby konto przegranego) ? Szanse wtedy bardziej byłyby wyrównane.

• Cytat od Starrk: „temu burakowi top 1 to nic nie dawaj" ” To ogólne stwierdzenie i czy napisane z pozycji top1 Libry? Jeśli tak to zadziwiająco samokrytyczna ocena. Oczywiście, że nie zawsze po równo jest sprawiedliwie.

• lobby-pioneers.ogame.gameforge.com/en_GB

• Najlepszego @litek.