Wyniki wyszukiwania 301-320 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
Cytat od I am back: „Masz niby mega zyski z odkrywcy i jeszcze narzekasz. Zrezygnuj z tych bajecznych zyskow na rzecz bonusu z geologa dla zbieracza i nie placz ” Siedź cicho i nie marudź zbieraczu. Nie chodzi o to żeby Tobie zabrali bonus tylko żeby dali wszystkim.
Cytat od powyginany drucik: „Byłeś GO i wiesz jaką siłę ma taki GO w przekazywaniu swoich opinii. Dokładnie taką samą siłę ma każdy z team wiec /wzrusza ramionami/. ” Zrobiłem temat celowo w błędach a nie propozycjach bo to jest skandal żeby za ten sam towar inne funkcje miała część graczy. Nie mam pretensji do Rudej tylko wyraziłem swoje zdanie tutaj. Jesli Ruda zrozumiała że to do niej to nie takie były intencje. Jak mi oznaczą w temacie z błędami że to nie błąd to chyba ich podam do RPK
Jeśli geolog jest opcją którą trzeba wykupić za realne pieniądze powinien dawać bonus liczby pełzaczy dla wszystkich klas a nie tylko dla zbieracza. Opcja za którą się płaci nie może dawać dodatkowego bonusu tylko części graczy którzy wybrali jedną z klas.
Cytat od Ruda: „Tylko Zbieracz ma ten bonus z Geologiem. ” Ale geolog to jest kupna opcja i powinien mieć takie same profity dla wszystkich klas. To tak jakbym poszedł do sklepu po telewizor i by mi się pytali czy jestem kierowcą lub motorniczym w komunikacji miejskiej bo jeśli tak to dostanę za tą cenę 8k a jak mam inne zajęcie to 4k i wypad.
Cytat od Ruda: „Nie wiem gdzie Wy widzicie ze kasai coś wstawiła. ” Teraz pasuje? Dzięki za odpowiedź, a geolog daje te 10% więcej tylko u zbieracza? U odkrywcy już nie? To niesprawiedliwe, że za tą samą kasę zbieracz ma coś więcej niż odkrywca. W ogóle taka informacja powinna być w opisie geologa.
Ktoś mi wyjaśni jak się ten wynik podany przez @Ruda ma się do tego: MCO - ważne informacje zbiorcze Czy coś było w ostatnim roku zmieniane dla klasy zbieracza? Bo szczerze mówiąc nie śledziłem tego, a na jednej z planet mam dokładnie taką samą sumę kopalń i 992 aktywne pełzacze, tylko klasy zbieracza nie mam. W opisie geologa też nie ma informacji że daje 10% więcej liczby pełzaczy.
Cytat od magneto_one: „Po wybraniu MSBN z nagród dodaję się ono od razu do badań bez względu na to że ma się puszczone jakieś badania ” Możliwe ale na pewno za wyjątkiem jak się właśnie robi MSBN. Nie można w ogóle wybrać tej nagrody.
Cytat od Muniek: „po co komu sztab 4 dni jak dokj est za grube miliardy do wziecia ” U mnie 4 miliony surki, a nie grube miliardy. Po co mi dok na niebotycznym poziomie. Szkoda sury na budowanie na taki poziom żeby za darmo były miliardy.
Cytat od wampek: „A ta bombka ma być jakiegoś konkretnego typu? Np. lotnicza, czy do rzucania coś w stylu granat? ” Najlepiej w zakresie od A do N , może być jeszcze W