Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 61-79 z 79.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Aktualizacja Podsumowanie: - MaNniak debiut na pozycji nr 2 - Reaver debiut na pozycji nr 6 Wracając do tematu odejmowania pożegnalnych ST to mam nadzieje że aktywni gracze na liście sami zaktualizują swoje wyniki pod tym kątem a ja w międzyczasie na dniach sprawdze ST graczy już nieaktywnych Pozdrawiam Hec
-
Witam Z własnym wpisem wolalem poczekac az wlasnie Leo sie wpisze. Widze ze caly czas jechales w liczbie mnogiej ale to co napisal Reaver nie bylo konsultowane ze mna. Tak wiec jesli chodzi o moje zdanie to powiem krotko: 1. Wtopy - na pewno nie beda odejmowane od wyniku gdzyz nie o to w tym temacie chodzi a poza tym za duzo fatygi by z tym bylo 2. Ustawki (pozegnania) - Tutaj jestem sklonny zgodzic sie z Reaverem ze nie powinny one byc wliczane do sumy ale tak jak Leon zauwazyl trzeba sprawdzic…
-
Nowy rekord w pushkontach Uni 37 senemedar top 2 28.09.2010 04:31:12 GM I-Q senemedaR 12.02.2038 03:31:12 Ekstremalny push zlomowy od groSzek, BigSexy, herbatka, RozmyTy, Leonidas15, Jamnik, DEXter, Mr. Alzheimer, kabster, Classix Nouveaux, kanibal, AVIAtor, BladeII, Boro, amidamaru Edit Dodano kolejne konto do kolekcji 28.09.2010 13:17:05 GM I-Q senemedaR 12.02.2038 12:17:05 Ekstremalny push zlomowy od groSzek, BigSexy, herbatka, RozmyTy, Leonidas15, Jamnik, DEXter, Mr. Alzheimer, kabster, Clas…
-
Top 10 ST uni 37
PostFuks Ty się jeszcze tym tematem opiekujesz??
-
Cytat od Leonidas: „Cytat: „ 2. Miejsce Leonidas [W.P.] Łączny % RW: 80824 % (średnio:3233%) Suma RW solo: 10 Suma RW ACS: 15 Łącznie suma RW: 25 Największe RW Solo: SOLO Top 2 Uni28; Leonidas [GoN] vs Reaver [Darkness] - 8912,85% + farming + zbiórka + PB Najwieksze RW ACS: Top 1 ACS Uni28; ManNiaK i Dziuba i Leonidas [W.P.] vs Brudny Harry [Nazgul] - 22045,94% + zbiórka” Linka dostałem to się wpisze + 2-3 sugestie 1.Zmień kolory bo dziwne są logo też można jakieś lepsze znaleźć bo to tandeta 2.…
-
Tak ostatnio przeglądałem temat did naszego uni i znalazłem zaniedbany i zamknięty temat Jumberta i postanowiłem go reaktywować Już na pierwszy rzut oka widać że jest dużo do aktualizacji więc podliczajcie swoje st i wpisujcie się. Top 20 Najlepszych Złomiarzy Uni 28 106.jpg 1. Miejsce Leonidas [W.P.] [ON] Łączny % RW: 249.445% (średnio: 5.093%) Suma RW solo: 27 Suma RW ACS: 22 Łączna suma RW: 49 Największe RW Solo: SOLO Top 2 Uni28; Leonidas [GoN] vs Reaver [Darkness] - 8912,85% + farming + zbi…