Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
Możesz czuć się wyróżniony. Takie bugi to nie dla każdego. Ciesz się że wogule flota wróciła bo zawsze mogli czekać piraci z expa lub inne cuda zorganizowane przez GF @ post niżej Zebrał tylko te ochłap a wróciła flota z drugiego RW
eeee ale lipa. Ten 1 kolonek psuje cały piękny obrazek. Trzeba było puścić 3. No chyba że nie masz to wtedy wypadałoby dospawać Metki trochę wpadło to będzie w sam raz na WRki
Ciekawe ile potrwa aż bunkrownicy tych wszystkich nowych uni nauczą się że nie ma mocnych na te Twoje wściekłe gęsi No ale póki co to lataj jak jest na co Graty
Jak dla mnie super wiadomość. Jeszcze może forum wróci do starego wyglądu i będzie można gwiazdkami oceniać starcia. Ciekawe ile osób to jeszcze pamięta
Na specjalne życzenie Leona Cytat: „AKTUALIZACJA” Podsumowanie: --> Hota - powrót na liste na #10 --> Vega - debiut na #12 --> Xavion - jedno oczko w dół --> Drakkainen, Cani, qurak, Kumi Kadze, Gotti, Kata Kekkai, Mejaszz, Pretorianin - dwa oczka w dół --> nOOne, Panze_Kolcza - poza listą --> poprawka wyniku Partysa - odliczenie wyniku za pożegnanie N_W_O EDIT: Byłem ciekaw Leon czy faktycznie Hota tyle nazłomował że dotarłby do top5 i podliczyłem jego wyniki. Po przeglądnięciu 30 stron steków …
Witam. Od razu mówie że nie czytałem całego tematu ale miałbym jedno pytanie. Mianowicie swojego czasu [wieki temu gdy jeszcze nikt nie myslal o redesign] był konwerter który wliczał w bilans bitwy spalone deu na lot floty i recków. Istniałaby możliwość dodania czegoś takiego?? Pozdrawiam Liu_Bei
Na u28 roczne podsumowanie trochę kuleje. Ja np obecnie jestem w tygodniowym podsumowaniu na top4 flot [General_Liu_Bei] a w rocznym jestem na 289 miejscu z zerowym przyrostem. Dodatkowo nie wiem czemu ale od dwóch tygodni mam przy nicku czerwoną * a nicka nie zmienialem od ponad roku. Pozdro Liu_Bei
Cytat: „AKTUALIZACJA” Podsumowanie -> bez zmian w rankingu Uwagi: Do Panze: -> Hota ma też temat w tym dziale i na pewno widział mój więc jeśli odczuwałby taką potrzebę to zapewne by się wpisał i podliczył faktyczny wynik Pozdrawiam Liu_Bei
Cytat: „AKTUALIZACJA” Podsumowanie: -> seven -> debiut na pozycji nr9 -> Makaveli -> poza listą Uwagi: Graty Leon. Nie ważne czy sojusznik czy wróg ale jednak 200k% robi wrażenie. Zgłoś się z tym do top złomiarzy OGAME