Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 141-160 z 586.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Hattrick na 3kkk zysku... następnym razem popraw na 3x 3kkk Obrońcy odbudowy.

• Musicie pamiętać, że Ogame było kiedyś grą darmową, nie wiem czy nie pierwszą od GF. Potem wrzucali wiele "podobnych" gier, tylko o wilkołakach, albo rycerzach, jakimś dzikim zachodzie, itp., itd. i w koncu zaczęli robić dużo ciekawsze gry, z lepsza grafiką, możliwościami, itd. Teraz mają multum gier i dla nich wsparcie dla Ogame to jak dla Microsoftu wsparcie dla starej wersji windowsa, a przecież nawet w końcu to wsparcie dla w miarę udanych wersji się skończyło. Jak takiej bogatej firmy jak M…

• Na dobry początek . Zysk dobry, teraz tylko przynajmniej tylo-cyfrowy bilans musisz utrzymywać i nadrobisz za czas urlopu . Obrońcy szo. Ps.: drugie RW do poprawy. Za mały zysk!

• Cytat od buleon: „Cytat od Pan Krecik: „Lance Armstrong jedzie na dopingu ” Porównanie do dopingu jest błędne z założenia. Każdy odkrywca miał z piratów uczciwy zysk. ” Błędne też bo latanie na ekpy nie było zabronione i nikt po kryjomu nie latał, a teraz nikomu punktów nie odbierają . Tak wymyślili to twórcy z GF. Ustawili taką niezbalansowana klasę. A problemem jest, że niektórzy zainwestowali dużo w to zeby zmienić styl gry i przesiąść się na ekspy i powinno być tak, że płaci się karę za włas…

• Cytat od Pan Krecik: „Najlepiej to żeby wszystko było darmowe Dokonałeś wyboru i byłeś zadowolony ale nagle ciach chcą uciąć klasę by była na równi z pozostałymi i nagle blee nieładnie oddawać mi to tamto siamto bo mnie się należy ja nie mogę być stratny (co z tego że w ostatnie pół roku podskoczył 300 miejsc w górę bez żadnego skilla) mi się należy i teraz ja chce mieć za darmo wybór klasy bo mi się teraz nie podoba i foch i lepiej dajcie mnie to za darmo bo antymaterii nie kupię to lepiej uważ…

• Tłumacząc na prostym przykladzie: latam o ponad pół roku i czarnych dziur od 16 marca miałem 8, nawet dzień po dniu (a niektórzy mieli 2 w 1 fali), ale ostatnie 35 dni nie miałem ani jednej. To jeśli ktoś puszcza od miesiąca i ma farta i 0 dziur, to może myśli, że to czysty zysk, a drugi może miał już 4 dziury i dawno zmienił klasę. Dopiero jakby latać kilka lat to się raczej wyrówna i wszyscy będą mieć po tyle samo dziur +/- błąd statystyczny. Po takiej zmianie blansu, jaką proponują, powinna b…

• Cytat od Starrk: „@asherl zapewne fakt w tym, że fart mu sprzyja i nie ma obecnie tylu dziur ile powinien mieć. ” To jest na pewno dobry trop. Patrząc po statystykach osob latających na ekspy niektorzy mieli np. od maja 5 dziur, a inni mieli nawet 20.

• Graty Kromak, mega zysk i wielki % :). Jesteś jednym z ostatnich, wytrawnych myśliwych, niczym ostatni Mohikanin . Obrońcy odbudowy.

• Muniek nie zrozumiałeś. Zmiana szansy na czarną dziurę, przy zmianie szansy na piratach, osłabi Odkrywców i wyrówna nieco balans? Piszemy, żeby zmniejszać, ale o połowę, a nie do zera. A jakbyś nie wiedział, to wiele osób przed wprowadzeniem Klas zwracało uwagę, że jak będą zostawione ekspy takie jakie są teraz, to Odkrywcy będą wykręcać wielkie zyski. Spora część tych osób chociaż nie chciała, to musiała wybrać Odkrywcę, skoro ich głosy o wyrównanie balansu nie przekonały twórców gry. Nawet naj…

• Cytat od Mirmir: „Cytat od Calipso: „zmniejszenia szansy na Czarne Dziury o 50% dało by wprost - wolniejszy o 50% wzrost Odkrywcy ” Poproszę o wytłumaczenie ,bo chyba czegoś tu nie rozumiem. ” Napisalem "wprost", bo chodziło mi o prostą matematykę: jeśli zmniejszymy o polowe zarówno szanse na piratów/obcych ORAZ na czarną dziurę, to dzielimy obie szanse na 2 i wychodzi między zyskiem/stratą stosunek taki sam jak wcześniej, czyli bez zmiany. To chyba oczywiste? Ale! wzrost Odkrywcy w czasie (np. …

• Cytat od Starrk: „@Art ja wiem, że to jeszcze nawet na testowe nie weszło, ale co to ma do rzeczy, kiedy statystyka pokrywa się z matematyką? Obecnie wysyłając slot 20kk zarabiasz 40kk i tracisz 20kk, czyli na koniec masz wartość 40kk, jesteś 20kk do przodu. Po ciachnięciu szansy na RW o połowę mamy sytuację, gdzie wysyłając slot 20kk zarabiasz 20kk i tracisz 20kk, czyli na koniec masz wartość wyjściową 20kk, nie zarabiając nic. Do czego dążę? Ano do tego, że ten drugi wzór jest taki sam dla Zwi…

• Graty Misiu, powoli sobie latasz . A Wegiego nie wywołuj, bo jeszcze nam zacznie latać i już niczego nie będzie . Obrońcy odbudowy.

• Raporty Wojenne z Ekspedycji u68

Calipso - - DiD U68

Na rozgrzewkę, jako odkrywca, wrzucam takie RW. Skład floty wysyłam na oko, więc jeśli ktoś może mi doradzić lepszy, to chętnie posłucham porady . Technologia nadprzestrzenna poz 18, ładowność 118,769kk. On 25-08-2020 --:--:--, the following fleets met in battle: Attacker Obcy ________________________________________________ Heavy Fighter 5 Pathfinder 1 Large Cargo 1.020 Espionage Probe 1 _________________________________________ Defender Calipso [P N] ___________________________________________…

• Wydawać się mogło, że się gdzieś przyczaiłeś, za horyzontem zdarzeń i tylko twoje sondy krążyły po uni, aż tu nagle Top 1 solo, mega %, super zysk. Gratulacje Kromak . Tak poprzeczkę podnosisz, że teraz musisz ponad 1kkk % zrobić . Obrońcy odbudowy.

• Graty Misiu . A na pamięć to magnez, żeń-szeń, jakieś inne ziółka i specyfiki dla 60+ poszukaj . I dużo wody pij, a nie, tam miodek i 'to co misie lubią najbardziej' . Obrońcy odbudowy.

• Graty kruchy . 1kk pancy, 80k% i ~8kkk zysku wygląda całkiem zacnie. Obrońcy odbudowy.

• Pierwsze, prawdziwe ST w barwach PN , także zysk idzie na sojuszowe świętowanie, fundusz remontowy i starych pilotów, którzy już nie mogą latać .

• Uziel wróć na jakiś czas, to się wszystkiego zaraz dowiesz .

• Ładne wykorzystanie sytuacji . Misiu dzisiaj wypłacił sobie zaległą premię

• Graty, może być, a ten miliard zysku od razu na odbudowę ci pójdzie .