Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 101-120 z 586.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Lzk [P N] & Kromak [P N] & kruchy [P N] & Selene [P N] vs. dizaster4 u54 [OLD BOYS] 93424,67%
Calipso - - Starcia U68
PostGraty, procent bardzo dobry i zysk też Ładnie wam to wyszło
-
kruchy [P N] & Ekonom [P N] & Lzk [P N] & Incoming [P N] & KLIMA [P N] vs. Aerik [Nomad] ~ 23069.26%
Calipso - - Starcia U68
PostGraty, piękny zysk . Tylko uważaj, żeby się towarzystwo o udziały nie domagało . Obrońcy odbudowy.
-
Celestial General [P N] & Hetevox II [P N] & kruchy [P N] & Andre [P N] & MisiuGD [P N] vs. john malkowitz 007 [ANGELS] ~ 170 504.78%
Calipso - - Starcia U68
PostGraty starcia, konkretny procent i super zysk . Trzeba przyznać, że sporo tego żelastwa ruszyłeś na atak :), tylko coś ci się jakichś pyłków sporo podczepiło pod flotę . Przypominam tylko, że jak wczoraj napisałem, żeby latać, to napisałeś "Panie... jest poniedziałek", także ponieważ Cię najwyraźniej moja motywacyjne mowy zmotywowały do latania, to mimo, że podobno kolejka stojących z wyciągniętą ręką jest długa, to proszę o moje, słusznie mi należne 5% . Obrońcy odbudowy.
-
Incoming [P N] & Celestial General [P N] & kruchy [P N] vs. john malkowitz 007 [ANGELS] ~ 11159.87%
Calipso - - Starcia U68
PostGraty starcia. Ładnie wam to wyszlo i to na aktywnym lotniku, który ma floty w każdej gali i nikt nie mógł się czuć bezpieczny. Zysk całkiem nawet ładny. Obrońcy spokojnej odbudowy.