Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 61-80 z 586.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Mallory [P N] & PoZiomek [P N] vs. szajka [KOMORNIC] ~ 1.505.162.92% / Top3 ogame ACS X1 i Top2 u68 ACS
Calipso - - Starcia U68
PostGraty starcia, giga zysku i procentu. Mallory solidna firma, Poziom wraca do gry. Czego chcieć więcej? Obrońcy odbudowy.
-
kruchy [P N] & Incoming [P N] & Van II [P N] & Radim [P N] & Selene [P N] vs. MARCIN [ARMADA] ~ 32538.51%
Calipso - - Starcia U68
PostPiękny zysk, graty i tak trzymać. Od teraz poniżej 10kk zysku nie schodź . Obrońcy odbudowy.
-
Celestial General [P N] & Hamer [P N] & Selene [P N] & kruchy [P N] & Incoming [P N] vs. Muminek [DOM] ~ 154 689.12% (+bonus)
Calipso - - Starcia U68
PostTo się widzę w ten weekend mocno obłowiłeś , ale jak się podzielisz z innymi*, to ci lżej będzie . Graty smile.png Obrońcy odbudowy. *widzę tu kilku koordynatorów ACS'a
-
Kromak [P N] & Celestial General [P N] & Selene [P N] & Mallory [P N] & Van [P N] vs. obserwator [BOSS] ~ 1855466.62% - TOP 1 ACS U68 / TOP 2 ACS Ogame X1
Calipso - - Starcia U68
PostPiękny wynik, % i zysk . Nawet cztery floty wystarczyły i na luzaku się Van podłączył , a przecież mógł całą flotę posłać i zniszczyć forum . Gratuluje wszystkim obecnym w tym starciu. Należało wam się (obrońcy też ). RIP mysliwy-ambona-las_czern_biel.jpg
-
Celestial General [P N] & Andre [P N] & Van II [P N] & Van [P N] vs. halok [HARIBO] ~ 41538.38%
Calipso - - Starcia U68
PostGratulacje Generale, niebiańsko ci to wyszlo .
-
Też mi się wydaje, że się przelicznik nie zmienia. W listopadzie i grudniu nie musialem wymieniac przez jakis czas i dostalem kilku Handlarzy i przelicznik stał w miejscu. Teraz nie czekalem i wyrzucilem ze 3 kolejnych, ktorzy nie byli wymaksowani czekając na wymaksowanego. Ale moze ktos ma inne spostrzeżenia? Czy moze handlarz z ekspedycji poprawia tego kupionego, a z ekspedycji nie, albo odwrotnie?
-
Nie pouczaj mnie, bo ani umiejętności, ani mądrości w sobie nie masz. Poskanowales chwile po tym jak wyszedłem, a doleciałeś niedługo zanim kolejka badan nie wydala surowców. Więcej szczęścia niż . Dodałeś mi roboty dzisiaj, musiałem dosłać surowce żeby zdążyć, zanim bonus do banan zniknie. Dlatego nie spodziewaj się podziękowań, a nic złego ci w PW nie napisałem, żebyś jakieś aluzje robił i ktoś mnie o brak kultury posądał . Event się skończy, oficerowie też, więc okazji już mieć nie będziesz, …
-
ABW [P N] & Selene [P N] & Hetevox II [P N] & Van [P N] & kruchy [P N] vs. radiomis ~ 5355.13%
Calipso - - Starcia U68
PostI jeszcze małe starcie na deser, żeby trochę stocznie do pełnić . Obrońcy odbudowy.
-
ABW [P N] & Incoming [P N] & La Tortura [P N] & Hetevox II [P N] & MisiuGD [P N] vs. Bimber [KOMORNIC] ~ 50740.72%
Calipso - - Starcia U68
PostGraty, piękny bilans wyszedł . Z takim zyskiem możesz gonić Celestiala i Kromaka . Życzę kolejnych równie zyskownych starć. Obrońcy odbudowy.