Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 521-540 z 586.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Żenada !!!!

Calipso - - DiD U68

Skoro to temat o Dyskusji, to napiszcie cos wiecej (na spokojnie juz), zeby i inni tez mogli przemyslec i moze cos napisac. Jakie konta bronily tego konta kuleczka? Moze bylo by mniej niejasnosci, gdyby sie w takich przypadkach kazdy podzielil swoja wiedza, ale dokladnie pisal co widzial, kiedy, jakie nicki itp. itd. smiley153.gif Chojny w ST na Malik napisal, ze to konto Aleks z Nekkar i ze moglo do czegos sluzyc po fuzji. Ale fuzji juz raczej nie bedzie .

• Zwiększenie ekonomi

Calipso - - DiD U68

To jak ze sw Mikolajem: wiadomo, ze przyjdzie, a nie wiadomo dokladnie o ktorej i wydaje ci sie, ze czekales cala noc, a jego nie bylo, zamykasz na chwile oczy, budzisz sie, a prezenty juz czekaja .

• Zwiększenie ekonomi

Calipso - - DiD U68

Niby to ma sens, ze zmiana jest w okolicy poludnia... ale ja juz wydalem te nadprogramowe (x5) surowce za najblizsze 12 godzin i troche mi to psuje plany . Ps.: ja tez jestem w innej strefie czasowej i jesli jeszcze kilka osob sie wpisze podobnie, to okaze sie, ze wiekszosc jest w GMT-0

• Szo Kajako . Kiedy w styczniu 2006 po polrocznej przerwie wrocilem na uni6, zalozylem nowe konto zeby sprawdzic co slychac na uni i zaczalem czytac Forum, ta saga ze Zdechlym Psem i jego padawanem Kajako, docinki z Nemesis i SSGU i roznymi lizusuami pokroju Goobera przytrzymaly mnie na Ogame, az szkoda mi bylo znowu kasowac konto . Jeszcze mam na dysku screena z "wykluczony z projektu Ogame" ;).

• Musialem poedytowac, zeby nikogo nie "stygmatyzowac" ,ale pisalem wczesniej o tym, jak to na uni68 niektorzy maja 70kk przyrostu z 11 dni gry w roku, albo kto ma wiekszy przyrost roczny z samego eko niz 2x mocniejsze punktowo eko na uni (najlepsze eko na uni). Pewnie jest wiecej kwiatkow, tylko trzeba poszukac. Wszystko jest w danych, wystarczy zobaczyc . Calkiem fajne te statystyki . Podoba mi sie ten temat .

• Zwiększenie ekonomi

Calipso - - DiD U68

Szczerze mowiac, to juz nie pamietam, a wiadomosci sie pokasowaly, ale to chyba 1 ankieta byla od 8 do 11 grudnia? Wyniki 11 grudnia byly. Od razu ruszyla nastepna ankieta i wyniki byly 14 grudnia. To jednak nie 2 dni, a cos okolo tygodnia.

• A zastanawialem sie dlaczego od 1-2 tygodni w okolicy wszystkie planety na 3poz sa zajete przez Porzucone Planety grin.png . A to na starym uni. Na nowych rywalizacja o planety na 3 i 15 miejscu wprowadzi pewna toksyczna sytuacje. Fajny poradnik, ale jesli ktos sam nie jest milosnikiem obliczen, wzorow i wykresow, to zabije mu on (imho) przyjemnosc z gry. Cala spontanicznosc poleci do kosza, bo teraz bedzie czul sie do czegos zmuszony. Autor moze napisac: "Przeszedlem Ogame" . No coz, ja nie bed…

• Rekordy Uni68

Calipso - - DiD U68

Obecny temat zamknac/opieczertowac po jakims rozsadnie dlugim czasie czekania na spoznialskie zglozenia (pod koniec stycznia?). Zalozyc nowy temat, przekleic do niego obecne Rekordy i niech dalszy ciag bedzie juz pod nowa nazwa "x5", czy cos podobnego. Nie wiem ile osob z tych, ktore nastawily jakies badanie, budowle,nie moze przerwie i nastawi ich od nowa przy efektywnym skroceniu czasu do 80%. Jesli ktos nastawil jakies badanie, czy budowle i nie chce go przerywac, albo skracac za anty, zeby w…

• Radamanthys - THE END

Calipso - - DiD U68

Szkoda, ze odchodzisz. Miales nawet juz ciekawy, choc nieco kontrowersyjny plan na przyszly rozwoj konta z eko x5 . Gdybys mial faktycznie nie powrocic do Ogame, to zycze powodzenia w WoW i poza nim .

• Zwiększenie ekonomii.

Calipso - - DiD Nekkar

Cytat od xLORD SITHx: „powiedz proszę, jaki jest sens minusować posty gracza, który prawił rozsądnie? (...) Uczepiłeś się tych minusów jak rzep psiego ogona. Minusujące złodupcy, to wasza wina, że rokowania padły! Każde głosowanie, w którym głosuje mniej niż 51% ogółu, nie powinno być brane pod uwagę. To głosowanie to była farsa. Swoją drogą żadnych rokowań nie było. ” Jakbys zajrzal do nas na did (wiem, ze duzo tego), to bys nie kpil, bo nie sprawdziles tego, ze Chojny minusowal, bo nie on. Nie…

• Zwiększenie ekonomi

Calipso - - DiD U68

Cytat od NoName: „Cytat od Calipso: „@ciap nawet pislaa, zeby sie zastanowic, bo jak my damy x2, to Nekkar moze dac x3 zeby nas przed fuzja zdeklasowac nieco w punktach. ” to mnie troche rozbawilona to wychodzi ze ciap was podpuscila a wy dokonliscie wyboru dla pkt nie dla parametrow na jakich chcecie grac punkty punktami ale sa gracze ktorzy graja na zwyklym x1 dla rekordow taka zmiana niweczy kilkuletnie prace w tym ciap straci tutul gornika x1 , zefir swoje badania czy inni z bunkrami st albo…

• Zwiększenie ekonomii.

Calipso - - DiD Nekkar

Cytat od C H O J N Y: „@Calipso Napisałeś że wierze, że poradzę sobie bez eko ( naucz się czytać ze zrozumieniem), otóż gram w ogame od 2005roku, ostatnią kopalnie jak i coś z obrony postawiłem w 2007roku , a w co wierzę to moja prywatna sprawa Nie rozumiesz nawet czemu dostajesz te łapki... swoją drogą zrobiłeś na u68 z tych łapek temat równie o ile nie ważniejszy od głównego Post lajta rozsądny, zgadzam się z Tobą, przy jego aktywności w grze, non stop latanie, farmienie, też bym zapewne optow…

• Zwiększenie ekonomii.

Calipso - - DiD Nekkar

Ubawiles sie, bo nie widziales co tam sie dzialo na tych kilkunastu stronach . Ludzie, najczesciej spoza uni68 minusowali wszystko co im sie nie spodobalo bez czytania i zrozumeinia racji. Taki post jaki napisal lajt, u nas dostal by kilka munusow . Taka dziecinada. Jesli chodzi o przyspiesznaie eko teraz, a nie kiedy bedzie to konieczne przy UF, to nie tylko moja opinia, bo zeby daleko nie szukac, to o ile dobrze odczytalem wlasnie lajt mial taka sama opinie. Uni68 zaglosowalo wczesniej na TAK,…

• Zwiększenie ekonomii.

Calipso - - DiD Nekkar

Juz dawno po Ankietach i w koncu mialem chwile, zeby zerknac jak wygladala dyskusja na Nekkar i zlapalem sie za glowe. Dyskusji prawie nie bylo. Chociaz i tak stoje na stanowisku, ze te dyskusje na Forum nie wplynely na glosowanie, bo ludzie oddali glosy i nie czytali postow na Forum. A szkoda. W dyskusji w DiD na uni68 zostalo obalonych pare nieprawd, ktore widze w temacie na Nekkar. Np. gornik Dokotorss, pisze ze ilosc wydobycia lepszego ekowca bedzie sie oddalac w ilosci surowcow wydobywanych…

• Zwiększenie ekonomi

Calipso - - DiD U68

U nas po prostu wygral glos rozsadku - podniesienie predkosci eko. To na Nekkar "zle wybrali" . Mozna miec pretensje, ze nie wygralo x2 czy x3, ale ogolny kierunek jest dobry. To Nekkar za pare lat bedzie stal przed wyborem: koniec gry, albo fuzja z duzo nlodszym speeduni. A mogli grac z nami . Widzieli co wybralismy i pokazali swoja niezaleznosc.

• Zwiększenie ekonomi

Calipso - - DiD U68

Szkoda, ze minusa dostaja ci, ktorzy poswiecaja swoj czas, wstawiaja tabelki, statystyki, rozne linki, a ten ktory albo nic z tego nie moze zrozumiec ( wykresy, tabelki = czarna magia), albo za nic w swiecie nie chce chce dyskutowac, bo uznaje swoje zdanie za najlepsze daje minusa bez zastanowienia co ktos chce przekazac. Po to tez byly te ankiety, zeby podliczyc glosy ludzi przekonanych o swojej racji. Byc moze jest to nawet najlepszy sposob, tylko dyskusja mogla by trwac nieco dluzej, zanim je…

• Zwiększenie ekonomi

Calipso - - DiD U68

@Clss Odpowiem ci na twojego pierwszego posta na forum (mam nadzieje, ze wypowiadasz sie, bo przeczytales wszystkie posty w tym watku ) : Wlasnie my baczylismy, argumentowalismy, itd. i wg czesci osob potrzebne jest zwiekszenie predkosci, chociaz przyznaje, ze kazde, bo moglo byc nawet x2. Po roku, kiedy okazalo by sie, ze "nie taki diabel straszny, jak go maluja", mozna by podnosic dalej, o ile jest taka mozliwosc (a moze nie byc, bo GF moze nie chciec odpowiadac na takie fanaberie, jak zmiany …

• Zwiększenie ekonomi

Calipso - - DiD U68

@Dante z L.A. Daneku25 sobie z ciebie zartuje, chociaz faktycznie na starcie na szybszych uniwersach dostawali ludzie wiecej anty, wiec jego pomysl jest sensowny, a twoj znowu jest nierealny. Widze, ze nic nie zrozumiales, bo minusujesz wszystkie sensowne posty, albo jak cos nie zrozumiesz, to tez minusa. Takich co malo zrozumieli bylo wiecej, bo nastepny co u nas minusowal sensowne pomysly za zwiekszeniem prerdkosci Znajomy wyslal mi PMa, jaki rozsylal Macmichael12 na Nekkar (w sumie to ktos go…

• Zwiększenie ekonomi

Calipso - - DiD U68

Zastanawiam sie, czy poza osobami, ktore sie wypowiadaly, do ilu osob dotarl tne Wątek na Forum? Najbardziej w sumie by to bylo miarodajne, jakby byla to odpowiedz dokladniejsza: Do ilu graczy dotarl ten watek jeszcze przed koncem odpowiednio 1 i 2 Ankiety? Bo zastanawiam sie,c zy to i tak nie ma wiekszego sensu na przyszlosc prowadzic takie rozmowy. Moze jakby 2-4 tyg przed takim wyborem wiedzielibysmy o nim i powstal by temat. Mozna by bylo przygotowac warianty np.: z kim mozemy sie laczyc ter…

• Zwiększenie ekonomi

Calipso - - DiD U68

Cytat od ZDOBYWCA1: „Ty się nie martw o Nekkar ” Ja sie tak bardzo o Nekkar nie martwie , chociaz szkoda bedzie tej fuzji. Mialem nadzieje znowu pograc z ludzmi z uni67, ktorzy poszli na Nekkar. Ja z troski o u68 to analizowalem i gdybalem