Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 501-520 z 586.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• A taka cicha noc sie wydawala . Takie niby niewielkie RW, a zatankowalas zapas na kilka duzych lotow :). Gratuluje.

• Czasami starania przynosza rozne skutki. W sumie prawie sie udalo, a bylyby tylko te dobre, no ale Licho* nie spi . W sumie to wyszla tu wewnetrzna walka w S&D, chociaz i tak chyba ekipa Yesman*a moze nie wygrac .

• Grats Kromak, znowu wyskanowales dobre starcie i nawet dinozaura dikiego wyciagnales na lot . To chyba twoja druzyna wygra to S&D .

• Lataj, lataj, nie przysypiaj . Ale Selenka, tutaj bylo wszystko czysto. Atakujacy wyslal obroncy info o ataku pare minut przed dolotem, honorowo dajac mu szanse na ucieczke.

• No, sypiesz tymi ST jak z rekawa . Duzy moze wiecej i kazda okazja jest dla ciebie zyskowna. No, ale jednak popraw sie! Co tak malo zysku! Jakbym mial flote, to bym siedzial na urlopie, kiedy Yes poluje .

• Od rau widac, ze miales jakies dobre paliwo , ze nawet sie dalo zawracac na recznym i leciec jeszcze raz . Teraz sobie zatankowales tego paliwa, a i innych surowcow wpadlo, wiec chyba mozesz juz stawiac to eko . Jesli cos zostalo obroncy po ataku Yesmana, to dobrze, ale jesli mu inni reszte wybrali, to chocia Dok cos mu zwroci .

• Gdzie sie nie obejrzysz, tam GSy w zagrodzie. Sporo ludzi chomikuje po 40-150 GSow i sla to gdzie popadnie, bo to juz kolejne takie RW ostatnio . I w sumie bardzo dobrze , bo sasiad zza miedzy do naszego ogrodka przylecial, a kto wie, moze by po pijaku mogl pomylic i w moja planete pacnac przypadkiem?

• I znowu spory zysk, chociaz tym razem padla mala flota, a nie gornik . Skanujesz, pilnujesz i latasz. Oby tak dalej .

• Graty hamer . Troche poskanowales po urlopie i efekty sa pozytywne . Nie spodziewalem sie, ze zaraz cos ustrzelisz . No i jak zwykle poetycko wyjasnione, takze . Jak zwykle szkoda, jak sprzet jakos zawiedzie i sie straci flote, dlatego Obroncy zycze odbudowy.

• Kolorowe to starcie. Jakby usunac "vs" z tematu, to mozna by dociekac kto z kim, przeciw komu .

• Zysk na miare eko x5 . Mozna lezec na emeryturze i nic nie robic . Ale cos jedno zero za malo, w porownaniu do niektorych .

• Epicka flota, mega zysk i duzy procent. Graty starcia. A teraz zeby tylko na ciebie nikt tzw. "ekologow" nie naslal, ze spalenie setek kk dexu na lot i zanieczyszczenie galaktyki Obroncy odbudowy, eko x5 daje rade

• Kenajik popelnil blad ("piles, nie lec"), ale to tez moja wina . No, ale trudno. Za dlugo zwlekalem z jedna decyzja, a jakbym sie wczesniej zdecydowal, to by tego RW nie bylo, chociaz jak nie Kromak, to kto inny mogl to znalezc. Pisze to w ramach wyjasnien zaistnialej z dniem dzisiejszym sytuacji: Sojusz RNM przechodzi w stan spoczynku i symbolicznie pod kontrola i na pamiatke sojuszniczki-urlopowiczki

• Gratuluje wyskanowania i trafienia sojusznika. Skanujesz, poswiecasz czas i sa efekty. A Kenowi zycze odbudowy i jeszcze lepszego pilnowania sie. No i szacunek, za to ile razy miales nieprzyjemne starcia, a jednak obudowales sie i to z jeszcze wieksza flota . Jakos mysle, ze eko x5 ukoi ta strate lepiej niz kiedys koilo eko x1 . No, ale oczywiscie jak zwykle trzymam kciuki, zeby to bylo juz ostatnie RW po zlej stronie .

• Musze zgodzic sie z autorem tematu, zeby jednak troche odpuszczac tym duzo, duzo slabszym, o ile nie sa irytujacy w jakis sposob, rażąco bezczelni, itp. Nawet ich nie skanuje. Moze jeszcze jakby sie nie pilnowali i wchodzili na konto co kilka dni przy braku obrony na planecie, to wtedy - moze tak... Ale nawet wtedy: jesli poziomy wydobycia byly by niskie, to nie wiem czy by mi sie chcialo leciec (pisze o aktywnym graczu, a nie idlerze), w przeciwienstwie do Zefira i jego przykladzie ze zbieranie…

• Kiedys, a nie wiem czy nadal (a chyba tak), sprawstwo pod wplywem alkoholu bylo okolicznoscia lagodzaca . Chociaz, poszkodowanego to nie pociesza. Na dodatek masz nie jeden, a dwa nalogi . Nie jest dobrze . + Ze zysk ladny . A poszkodowanemu odbudowy zdrowia.

• Piekne starcie: wysoki procent, obfity zysk, imponujaca ilosc i sklad floty! Nie wiem czy liczyc to jako 3x czy 4x naj . W kazdym razie gratuluje starcia . Pokonanemu cierpliwosci i ochoty do gry. Acha i jeszcze Selence: zeby w hurcie deu ktos Ci teraz tanio sprzedal, bo niby starcie solo, ale tyle floty polecialo (a na mrozie wiecej pali ), ze chyba na uni cena ropy wzrosla .

• Marcin juz ktorys raz stracil flote. Jak to tam z nim jest, to nie wiem. Za to ostatnio inne ciekawe rzeczy sie wydarzyly, takze widac, ze ludzie jeszcze "graja" mimo strasznego "eko x5" .

• Ladny zysk i starcie:) . Chociaz obstawialem po spadkach, ze trafiles Szkoda Czasu, ale widze, ze gdzie indziej poleciales.

• Nie bardzo rozumiem skad dzisiaj spadek u wilka o 6kk pkt? Jakies ST nie wstawione? Tu 3kkk surowcow zysku bylo, czy moze za to ST za "kare" (a tabeli kar nie ma) odebrali surowce podwojnie? Edit: Dzieki DarthMario za odpowiedz.