Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 501-520 z 586.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Od rau widac, ze miales jakies dobre paliwo , ze nawet sie dalo zawracac na recznym i leciec jeszcze raz . Teraz sobie zatankowales tego paliwa, a i innych surowcow wpadlo, wiec chyba mozesz juz stawiac to eko . Jesli cos zostalo obroncy po ataku Yesmana, to dobrze, ale jesli mu inni reszte wybrali, to chocia Dok cos mu zwroci .
-
Gdzie sie nie obejrzysz, tam GSy w zagrodzie. Sporo ludzi chomikuje po 40-150 GSow i sla to gdzie popadnie, bo to juz kolejne takie RW ostatnio . I w sumie bardzo dobrze , bo sasiad zza miedzy do naszego ogrodka przylecial, a kto wie, moze by po pijaku mogl pomylic i w moja planete pacnac przypadkiem?
-
General [AVALON] & Wisior [P N] & Andre [DoF] & rollo [COMA] vs. michi551 [SIGNUM] ~ 1404.93%
Calipso - - Starcia U68
PostKolorowe to starcie. Jakby usunac "vs" z tematu, to mozna by dociekac kto z kim, przeciw komu .
-
Kenajik popelnil blad ("piles, nie lec"), ale to tez moja wina . No, ale trudno. Za dlugo zwlekalem z jedna decyzja, a jakbym sie wczesniej zdecydowal, to by tego RW nie bylo, chociaz jak nie Kromak, to kto inny mogl to znalezc. Pisze to w ramach wyjasnien zaistnialej z dniem dzisiejszym sytuacji: Sojusz RNM przechodzi w stan spoczynku i symbolicznie pod kontrola i na pamiatke sojuszniczki-urlopowiczki
-
Gratuluje wyskanowania i trafienia sojusznika. Skanujesz, poswiecasz czas i sa efekty. A Kenowi zycze odbudowy i jeszcze lepszego pilnowania sie. No i szacunek, za to ile razy miales nieprzyjemne starcia, a jednak obudowales sie i to z jeszcze wieksza flota . Jakos mysle, ze eko x5 ukoi ta strate lepiej niz kiedys koilo eko x1 . No, ale oczywiscie jak zwykle trzymam kciuki, zeby to bylo juz ostatnie RW po zlej stronie .
-
Musze zgodzic sie z autorem tematu, zeby jednak troche odpuszczac tym duzo, duzo slabszym, o ile nie sa irytujacy w jakis sposob, rażąco bezczelni, itp. Nawet ich nie skanuje. Moze jeszcze jakby sie nie pilnowali i wchodzili na konto co kilka dni przy braku obrony na planecie, to wtedy - moze tak... Ale nawet wtedy: jesli poziomy wydobycia byly by niskie, to nie wiem czy by mi sie chcialo leciec (pisze o aktywnym graczu, a nie idlerze), w przeciwienstwie do Zefira i jego przykladzie ze zbieranie…
-
Piekne starcie: wysoki procent, obfity zysk, imponujaca ilosc i sklad floty! Nie wiem czy liczyc to jako 3x czy 4x naj . W kazdym razie gratuluje starcia . Pokonanemu cierpliwosci i ochoty do gry. Acha i jeszcze Selence: zeby w hurcie deu ktos Ci teraz tanio sprzedal, bo niby starcie solo, ale tyle floty polecialo (a na mrozie wiecej pali ), ze chyba na uni cena ropy wzrosla .