Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 401-420 z 586.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
@69DemoN69 Dlaczego nie zacytowales calosc tego co napisalem?: "Ciekawe kto tą akcje niby przeprowadzil? Bez lamania zasad gry to starcie bylo by niemozliwe." Wiesz, po prostu interesuje mnie z jakich kont, kiedy i jakie byly prowadzone obserwacje, skoro wszystkie atakujace konta siedzialy na urlopie, a to nie byl bfs, czy lot na flote DTkow. Moze innych tez to interesuje. A tak z mojej strony bez opisu akcji, nie ma gratulacji biggrin.png . Pokazujecie tylko brak szacunku dla tego, ktory straci…
-
Oni wszyscy grali UFsem (ba nawet Wojtek przyrosty robi raz w miesiacu), a Yes akurat najmniej na urlopie siedzial, a moze nawet dosyc rzadko. Z ich gry ufsem tez wnioskujesz, ze pozostali sie boja, bo czeka ich zlom bez urlopu ? Cieszy mnie taka przepowiednia, chociaz ARO do tego czasu moze w koncu bana zlapie, za gre urlopem w 364 dni w roku i mimo to sklepanie takiej floty. W sumie to kolejne starcie w ktorym "bez ARO tez by do niego doszlo" . To ja sie pytam: "To po co z ARO do niego doszlo?…
-
Ok, to ostatecznie oddaje 3 glosy: - Yes Man - ma szczescie do zlomowan, a od czasu podniesienia eko na x5 robil wielkie zyski, a od czasu podniesienia eko na x7, spalania na x0.5 i PZta na 40%, to juz w ogole mega zysk wykreca - Bigot - za super debiut w polowie roku. Najpierw dal wszystkim fory, a pozniej, od sierpnia rozkrecil sie i wykrecal ST jedno za drugim, a z zysku potroil swoja flote (czy cos takiego, bo nie liczylem ). - Ciap - bo ogarnela swoje konto na top1 uni, 400kk pkt i te wszys…
-
Raz na wozie, raz pod wozem, chociaz w przypadku Mallorego, to pewnie 99 razy na wozie, 1 pod wozem i na szczescie to czesc KR . Druga wpadka w 12 lat i nie taka bolesna (zreszta jak i tamta) i przynajmniej kazdy moze sie poczuc lepiej, ze najlepszym sie zdaza, ale tez, ze kazdy moze kampic i ma jakas szanse popsuc cos najlepszym :). Graty obroncy i SZO wszystkim .
-
W ramach reklamy uni68 napisze, ze jesli bardzo lubicie cos poza samymi cyferkami i lubicie poczytac kontent z Forum, to na uni68 bedziecie sie dobrze bawili czytajac zarowno dzial DiD jak i przede wszystkim ST . No, oczywiscie o ile sie w miare dobrze pilnujecie i nikt RW zrobionych na was nie umieszcza, to sie dobrze i czesto cos fajnego czyta .