Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 341-360 z 586.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Chyba sobie nabije glupiego posta : Cos ci sie przywidzialo @john malkowitz007, bo ja tez jak przeczytalem twojego posta, to sprawdzilem i Mili byl wtedy na banie . Buffalo to rano napisal, a ty insynuujesz, ze ktos przyjdzie bronic stanowiska Poziomki? Czy ty piszesz może, ze jak ty widziales zdjety ban, a kilka innych osob pisze, że nie byl zdjety, to jednak ty masz racje, a innym sie wydawalo, albo klamia? Chyba... chyba, że jest inna opcja, że jak ty sprawdziles ok 8:00 ban byl zdjety, a poz…
-
kajako uni6 [P N] & Hetevox [P N] vs. oxman ~ 2915.2% - ALE ST !!! sprawdz to !!
Calipso - - Starcia U68
PostKoniec Ogame juz blisko, Kajako zlomuje i to z zyskiem . Poltora miliarda zysku jest i chyba rosnie nam kolejna szabla w sojuszu . Jeszcze przez ciebie reszta gangu zacznie latac i dopiero sie narobi .
-
Poziom jakis czas temu rzucil "uwolnic Krakena", no i wypuscil zbója, ktory demoluje wszystko co tylko zobaczy, ściąga do siebie i gromadzi niczym smok spod gory. Graty ancymon, kolejne miliardy zysku, no a jesli ktos chcial sie pozbyc tego konta, to dobrze, że uwalniasz go od klopotu, a zysk poszedl do ciebie .
-
Ja nie wiem jak z niektorymi rozmawiac. Wyklada sie kawe na lawe, opisuje fakty, to nie ma zrozumienia. Nikt z PN nie jest na banie, w tym Yes. Odbudowa Yesa byla pod lupa SGO i nawet jesli ktos kupowal skads deks, to w tym czasie nie kupowal i wysylal tylko to co mial na stanie, wylaczal kopalnie, anulowal badania, etc. Jak sie Leonidas na zlosc upiera, ze cos nie tak bylo z tą odbudową, to juz chyba tylko o to w tym upieraniu chodzi. Na przekór. Tymczasem z drugiej strony ktos pisze, ze "prowa…
-
Tych kont to kilka jest na banie razem z Milim (w tym ebola, skąd sobie Mili wygodnie skanuje), to jak to tam było z tym prowadzeniem kont? Ktoś pomylił logowania, etc. i u GO wyskoczyło powiązanie tych kont? Wypadek przy pracy. Kod źródłowy (5 linii)A może jak tu już padło oskarżenie (o od budowę po zlomie Yes'a) z jak to bylo ujęte: "lewa surka" poszła do Mili. I tu właśnie widać różnicę jak był odbudowywany Yes, bo właśnie po to, żeby nasze surowce nie poszły ze zwrotem do GO, albo na zmarnow…
-
Zaczelo sie chrzanienie, ze niby Yes dostal jakies surowce spoza PN i że to pusz. Az sie nie da tego sluchac. Chyba ktos nie rozumie, że odbudowa byla zgloszona, na jasnych zasadach, pod kontrola i przeswietlona przez SGO i jakby jakies surowce przyszly spoza sojuszu, z kont ponizej Yesmana, to by to konto w PN dostalo bana i Yes tez moze by dostal. A nic takiego nie bylo. Dostalo bana paru emerytow, chyba po to, zeby juz nie wrocili do gry, bo maja teraz dobry pretekst, że juz im sie od dawna n…
-
Mili [3 X] & Graf [MISIE] & Duchowny [3 X] & ARO [3 X] & CRACOVIA KRAKOW [3 X] vs. Pennywise [EKO] ~ 139560.54%
Calipso - - Starcia U68
PostCytat od 69DemoN69: „Cytat od -hamer-: „O mój Demonie ciebie na pewno trafie na jakimś monie kolego drogi na solo to ja go biorę po kawałku niedowiarku ” No jak kiedyś trafisz na mojego BFS'a i zadzwonisz po kolegów to trafisz, solo niestety... Końcówka Ci się nawet fajnie zrymowała Cytat od Calipso: „A ty sie na cel priorytet wybierasz, czy nie chca cie do druzyny? Ile w ogole chcesz miec tej floty, zanim zaczniesz latac? A moze latasz, tylko tak jak demon wszystko w sojuszu pokazujesz? ” Ciebi…