Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 161-180 z 362.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Cytat od Avicularia: „Cytat od KrecikMax: „Cytat od Usagi: „Ale kto trafił? All czy Kiełbaska? Bo widać, że kiełbaska ” razem trafili taki szczęśliwy numerek ” niestety krety są ślepymi stworzeniami , czego mamy tutaj przykład ” jak najbardziej masz rację az się wszystkie Pawły zalogowały na forum w jednym czasie miłej nocy , nie wiem co lepsze być ślepym kretem czy pająkiem bez jaj
-
avatar byl za free reszta to dokładka
-
ja was tylko obserwuję , pająka pamiętam był za Free
-
Bez Krecika to byscie z nudow pozdychali na tym forum i tak chyba bedzie bawcie sie dobrze o jakze wspaniali lotnicy ps.Avi szkoda mojego czasu na konwersacje bo nie ma o czym gadać a no i ten Twoj Free Avatar fajny jest i to był własnie moj ostatni wpis na forum Kalyke bawcie się dobrze a zeby nie było Pawle graty jakze pieknego ST , Ty to masz szczescie jak nie jeden wyzlomowany to drugi sam przyleci
-
Cytat od neo24: „Poza tym co to za strata to jest tylko 50 dni budowania statków na koncie eko i puszczania ekspedycji dla górnika któremu by się chciało chcieć żadna strata. Jeszcze kopalnie budował : ) ” 50 dni ?? taka flota co tu spadła to maksymalnie 14 dni i jest gotowa do latania z konta eko , i tu Neo nie chodzi o straty chodzi o zysk dla tego co konto "dostał"
-
Cytat od Avicularia: „Cytat od KrecikMax: „bylo na sprzedaz gratuluje ST oby tak dalej również graty dla teamu sponsor równy gosc zysk przedni nie na darmo po ogame PL mowią , że Kalyke to dla kalekich ” To powinieneś tu być top 1 we wszystkich możliwych statystykach ” prawie jestem ale niestety ciagle mnie wyprzedzasz
-
No jak mógł się nacieszyć flotką skoro miał tylu chetnych dajcie mu odpoczac od farmingow
-
Cytat od pawel1000: „Cytat od b4el: „Pancernik 34.999 ( -1 ) ” To byłoby najkrótsze podsumowanie tegoż ST - uczcijmy minutą ciszy bohatera , który oddał swój złom dla dobra ogółu ! Cytat od Stumbrass: „mamy dosc twoich przekretow ” MAMY ??? To ilu Was jest obywatelu @Stumbrass ?? A i b4el , jako że jesteś moim mulciaczkiem to poprosze po zdjęciu urlopu na głównym koncie o podesłania paliwa ze starcia. Odpłace metą po minimalu Garty tak w ogóle ! ” MAMY tylu nas jest towarzyszu ( nie znam Stumbra…
-
Oddajcie Kruchego tez był u Was w soju , jak całe Jedi gra, tak teraz całe na U rozumiem ,że gracie jako rodzina i taka urlopu nadeszła godzina , dla mnie graj Paweł jak lubisz ale tymi forumowymi multi to serio rozbawiasz nawet mnie , ale cóż graty ST trafiony zatopiony nastepny multi wy..leczony