Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 141-160 z 362.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Cytat od Avicularia: „Cytat od KrecikMax: „Cytat od pawel1000: „Cytat od YTTM: „Do czego to już dochodzi że wloty w górników z samymi DT i satelitami traktuje się jako ST ” Ale próg % złomu został spełniony wiec w czym problem ?ST to nie wlatywanie w pancerniki , czy zasieki i swój własny złom tylko konkretny % a ten spełniony wiec zupełnie nie rozumiem pretensji konta icognito.Graty wlotu bo Vajsa faktycznie cięzko ubić. ” ST jest % jest gdzie masz YYYYYTTTTTMMMM problem ??? Nie trzymaj DT , wy…
-
Cytat od pawel1000: „Cytat od YTTM: „Do czego to już dochodzi że wloty w górników z samymi DT i satelitami traktuje się jako ST ” Ale próg % złomu został spełniony wiec w czym problem ?ST to nie wlatywanie w pancerniki , czy zasieki i swój własny złom tylko konkretny % a ten spełniony wiec zupełnie nie rozumiem pretensji konta icognito. Graty wlotu bo Vajsa faktycznie cięzko ubić. ” ST jest % jest gdzie masz YYYYYTTTTTMMMM problem ??? Nie trzymaj DT , wyburz satki , nie badź górnikiem ( zbieracz…
-
Cytat od Chudi: „B4el chyba wszystkich osób tak nie poznajesz jak mnie ? Obrońcy chciałem podziękować za poranne zwiezienie surki w jedno miejsce, oszczędność paliwa po naszej stronie Paawel1000 te twoje sondy to faktycznie jakieś twarde są ” Cała unia dziekuje obrońcy za poranne zwiezienie surki w jedno miejsce , tylko dlaczego tak daleko od innych , teraz pewnie obrońca zamknie się w sobie i nawet surki nie będzie zwoził Chudi czuwa b4el graty ( Paweł1000 skanuje namiętnie ale rozumiem parcie …
-
Cytat od Usagi: „Ty poeta, tak bez poematu walisz suche RW? A gdzie epopeja warta tego ST? Za mało wyjarane, by wyszły rymy? Wredny jestem, wiem, ale po takim lamerskim ST sobie pojadę, bo nawet niszczenia moona nie było : ” Nie będzie poematu expy się kończą trza walić multi na sucho bez opisywania
-
Cytat od pawel1000: „Cytat od pawel1000: „no i wzieli i przeorali Kaniona Graty udanej akcji ! ” Cytat od KrecikMax: „,gratyfikacje za ta akcje Kanion pokonany ” W sumie to napisaliśmy to samo , tyle żo to niby ja się podlizuje ? Hmmm jak widać punkt widzenia zmienia się wraz z punktem patrzenia.Kreciku , Twoje posty były zawsze troche uszczypliwe ale było w nich troche inteligencji tym razem jednak jak widać opuściłeś poprzeczkę nisko , choć jeszcze bardziej zniżył sie @Usagi jego post to już t…
-
Cytat od pawel1000: „no i wzieli i przeorali Kaniona Graty udanej akcji ” juz sie nie podlizuj bo Ci otworów braknie ,gratyfikacje za ta akcje Kanion pokonany
-
Cytat od Raiden: „nie zwracam uwagi na niedojdy, które katują expy w imię swoich ambicji ból czterech liter takich borciuchów to dobra motywacja ” Tez nie zwracam uwagi na niedojdy dlatego tylko w jednym ST wyraziłem swoje zdanie ( w pozostałe ST nawet żuki gnojarze nie mają ochoty się wpisać ) ps.nawet nie gram na tej unii i nie jestem odkrywcą mistrzu złomowania
-
Cytat od neo24: „A widziałem spadek w statach : ) a z innej bajki przeważnie @pawel1000 dajesz Pancerniki jak leci rw czemu tym razem nie poleciały inny atak czy expy : D czy obrona ewentualnej kontry czy nic nie dawały czy wszytko na raz. Grabki za akcje a dla Adialasa łopatkę żeby nie spękał. ” Neo bardzo fajne pytania zadajesz tak jakbys zapytal żonę dałaś sąsiadowi wczoraj czy dasz mu jutro
-
Ani to bunkier ani to flota gs i lm ale graty za trafienie CaPa co do Kiełbaski aka All w końcu jakieś konto kupił innego się nie dało
-
Cytat od panpiwek1234: „Graty, świetnie Wam to wyszło. Świetny %%, małe straty, genialny zysk. Przetapiajcie w eko. Piwek ” chyba byles razem z nimi czy cos mnie ominelo ??