Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 121-140 z 362.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Cytat od ***** ***: „Hej hej. Kilka razy dykta przepalona, to należy przyznać obrońcy, że póki miał sure bardzo się pilnował, podobno lepsi ode mnie mają bliżej i nie dali rady, a tu taki prezent dzisiaj w nocy. Pozdrawiam Pawła który na 100 % wyskanował te DT, ale pewno mu się nie chciało Pozdrawiam również @KrecikMax, nie wiem kim jesteś, ale chętnie razem z tobą się wykąpie, może być nawet szambo. Czy ktoś wie kto to w sumie jest? Chciałbym poddać leszcza obserwacji. ” Dziekuje za pozdrowieni…
-
Cytat od ***** ***: „Od czego by tu zacząć? Ja w każdym razie dowiedziałem się że : - jestem pushuwką TO - że to ja jednak wystawiłem Usagi - jestem sprzedawczyk - jestem w sojuszu TO I ogólnie jestem bebe, podsumowując, potrzebny namiar na dobrego psychiatrę, bo komuś leków brakło w czasie tej pandemii. Usagi trzymaj się chłopie, dasz radę. [/align]” Nareszcie sam o sobie prawde napisałeś więcej nie muszę nic pisać szkoda czasu a czas to pieniądz
-
Cytat od new_mateuszgg: „Cytat od KrecikMax: „masz tu fanów ?? ja też ich mam nawet ST nie muszę robić ” oczywiscie ze mam tylko niektorzy wola pozostac anonimowi, pisza na priv, gratuluja... nawet w boss ale chca pozostac anonimowi ” to nie ja ja mam ogolnie wywalone co kto komu pisze dla mnie boss czy jego boss czy boss bossa czy tez ktos inny komus jakis ziomus Ty masz fanow w grze ja na forum
-
masz tu fanów ?? ja też ich mam nawet ST nie muszę robić
-
Cytat od Itsari: „Cytat od KrecikMax: „wiecej obrazków nie można było wstawić jakby co najmniej TOP 1 Xanthusa , człowiek wchodzi a tu najpierw trzeba obejrzec filmy żeby ST zobaczyc ” Kto Cię zmusza do oglądania filmików oraz do oglądania tego RW?Skoro aż tak cenisz swój czas to po kiego grzyba komentujesz marnując go? Wara forumowy trolu. ” mój czas to pieniądz , za komentarze też mi płacą więc o co Ci chodzi ? Wara mi opada jak czytam tekst o troLLach już wiem z kim mam do czynienia mały , dr…
-
Cytat od Zbawiciel: „Cytat od Rzezimieszek: „Cytat od wilku: „Brawo złodzieju, jak kolega wyżej napisal nie ma czego gratulowac, no chyba ze jest sie zwykla ........ jak mozna ukraść konto komuś kto pozwolił na nim pograc to nie wiem. Mam nadzieje, że Piaskowy nie ma wiecej takich szumowin za kumpli.... ” Daliście konto fatalowi i się dziwicie Gość nie dość, że nie potrafi grać, to sprzedał jeszcze swojego sojusznika. ” dowody !!Ty myślisz śmieszku, że każdy wieży w Twoje głupie gadanie ?? daj d…
-
znowu jakis vice padl co zbieral surkę dla mistrza ogejmu
-
wiecej obrazków nie można było wstawić jakby co najmniej TOP 1 Xanthusa , człowiek wchodzi a tu najpierw trzeba obejrzec filmy żeby ST zobaczyc
-
latacie jak sarenki lekko i zgrabnie ( moze zmiencie nazwe na sarenki bo jelen to się kojarzy z rogaczem ale Wasza sprawa z kim kto śpi ) ST piękne finezja ukazana po całosci nie ma sie do czego przyczepić perfekcja gry .
-
Wstawiam za znajomego , który nie może odzyskać konta na forum , Ilusioon pozdrawia sojuszników jak i czytających Dnia 15-10-2020 04:56:35 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Ilusioon [INFECTED] ________________________________________________ Pancernik 220.000 _________________________________________ Obrońca xxx [N-D] ________________________________________________ Duży transporter 1.500 Lekki myśliwiec 700.000 Statek kolonizacyjny 2 Sonda szpiegowska 1 Pathfinder 1 Lekkie działo …
-
no może w końcu kolesiostwo typu gracz - admin się skończy bo to już zaczynało byc żenujące , jeszcze trochę i się okaże ,że GO gra na multi
-
Ubawiłem się do lez czytając ST serio Marzena chyba Ci surówki brakuje, expy nie wchodzą ,o normalne ST też coraz ciężej ( bo przyrosty słabe) to trzeba było tak zarobić , jednym slowem finezja . ps .DBZ z tych ludzi rozsianych po innych sojach to pewnie jeszcze jedną unię byście zapełnili
-
Każda Unia ma takiego Lucyfera który każdemu odbyt wyciera dla punkcików i statystyki wylizałby wszystkie styki Lucyferku nasz pusherku nie rób wiecej takich stejków Smierdzi gównem ze stodoły nie trać kasy na pierdoły Lepiej wydaj na używki typu alkohol lub dziwki Skilla nam chciałeś pokazać ,swoje zdolności ukazać ST piękne poszło równo ale wyszło z tego gówno więc nas oświeć ile dałeś , że sam się wyzłomowałes