Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
Cytat od Walgamer: „Emeryci nie mają lekko. W Twierdzy też dyskusja o Pawle. Ale to jest gra i ma nie być lekko. Paweł, oby tak dalej. ” Wy to macie tematy w tej Twierdzy po tylu latach gry ciągle o grze
Cytat od Lucyfer: „Cytat od Florian: „Gratuluję ataku, było do przewidzenia, że w końcu go trafisz, lecąc w układzie niecałe 12 minut, na to nie ma bata, wystarczy, że wizyta na kiblu się wydłuży i może być po sprawie. Jednocześnie życzę szybkiej odbudowy po urlopie, nie ma dużo! ” Akurat trafiłem go kilka us dalej, chociaż to i tak moment ” Lucus kto jak nie Ty wirtuozie gry Bez Wandala Twoja flota juz nie [ciach] multi Twoje podniecone gs dawno juz zniszczone i tak szczerze stylem gierki pogra…
Cytat od Seba: „Szefu, podziwiam Twoje zacięcie i umiejętność wyszukiwania celi W takim tempie, to ty setkę na drugą nogę strzelisz zanim się obejrzymy Pokonanemu standardowo :gszo ” hmmm ciezko będzie ale do odwaznych swiat nalezy
Panowie to tylko gra , duzo nas nie ma a bedzie jeszcze mniej luzik pełny dzisiaj ja Tobie a jutro Ty mnie kazdy szuka jakiegos zysku skoro juz zarywa się kilka godzin na skanowanie to sam bym polatał z Wami ale nie mam czym
Adanio widzisz i nie grzmisz gdzies Ty się schował wirtuozie adminów dla atakiera graty mozna bylo lepiej ale drugim razem zapytaj wirtuoza gry Lucjana jak to się robi
Szukałem mojej floty dzisiaj ( gdzieś się zapodziała ) wchodzę w ST tutaj tez jej nie ma a odpoczywała długo ale nieważne graty setki , Ty skanujesz ja piszę PW zebys czasu nie tracił chyba tak jest lepiej po co się męczyć ( mam wywalone na skany )
Cytat od farmer88: „Nie w żołędzie a w kawę bo u Nesci wylądowało refleks miałeś gorszy ale byłeś bliżej 20 minut nas ubiegłeś ” No ubiegł bo to maratończyk za ST
Cytat od DudaKolno: „Szkoda Shaqzera ale wiadomo trzeba się pilnować cały czas i niestety popełnił błąd który ty wykorzystałeś. Gratulacje Paweł kolejnego steczka. Może i % dużych nie ma ale za to tak się nachapałeś surki że głowa mała. SzO Shaqzer ” Wystarczy pilnowac kto i kiedy skanuje tak samo jak atakujący obroncy pilnuje tak samo obronca powinien pilnowac ewnetulanego atakującego i to cała filozofia do tego nie potrzeba zbyt duzego wkladu wlasnego
Cytat od skar: „Cytat od Tadzior0: „Ps. a dzisiaj co wstawisz ? ” na razie wstawilem czteropaka do lodowki obracanie stkow na dwoch uni za bardzo meczace jest dzis odpoczywam ” masakra moze się nie męcz tyle bo się przemęczysz i padniesz szkoda by było
Cytat od Walgamer: „Wczoraj widziałem zgromadzenie 171000 DT, więc jeszcze na transportery będzie niejedna okazja. Obrońca niech nas nie opuszcza. Graty dla agresora za akcję. Pismo obrazkowe wrzuciłem do translatora i wciąż czekam na wyrzucenie tłumaczenia. ” Malo widziales ale nie mnie oceniac , obronca wyluzowany pakiecik dostal i bawimy sie dalej , Skar tak serio to graty ale pomimo skanow odwagi brak , wiecej mam na jednej planecie niz tutaj zysku ( sam widujesz ) ale grunt to zabawa