Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
Ponieważ w sojuszu BOSS jak widzimy brak jest osób z których można zrobić próg procentowy jak widać 2 bany i sojusz poszedł na U w 3/4 członków ( zresztą małe członki mają ) więc porponuję zamknąc wojnę bo to żenada żeby multikonta wypowiadały wojnę aktywnym graczom .
Usagi nie wiem co robisz ogolnie mam wywalone na to co kto robi w zyciu ( nie moj problem ) ja tam robię co lubię atakujący też pewnie wali w .... jak ja a decyzje które podpisujesz to tym bardziej mnie nie interesują jedno jest pewne w grze dajesz dupy po całości Miś co do Ciebie Twoje skany lubię rano wieczór i w południe ale rób jakiś PZ czasami bo kryche na astro zbieram a tak szczerze to graty ST obroncy SZO tylko ten urlop mnie niepokoi
Cytat od czarownica: „Ja tylko tak dla sportu i rekreacji w tych trudnych czasach. Miś doskonale dałby sobie sam rade . a na Marzene to mam focha ,też wie za co ” Dajcie spokoj Megan niech rosnie w siłę tyle nocy nieprzespanych i jeszcze dziury do tego co jedna dziura to większa
Hmmmm a myslalem ze ja nie gram w TO a tu sie okazuje ze krecik jest wszedzie Miś graty chęci ,niestety niektórzy odreagowują dziwnie ale skoro ego rośnie po farmingu pelzaczy to na zdrowie .
Cytat od Avicularia: „Cytat od KrecikMax: „widze ze stare konto są zlomowane te które nie są jeszcze zbanowane ” Widzę, że nastąpiła eutanazja mózgu.... ” eutanazja unii nastepuje a mózg działa bez zastrzezeń no chyba , że o czyms nie wiem ale skoro potrafię odczytać Twoj post tzn że śmiga
Cytat od Marzena: „@neo24 jest jeszcze taka opcja w grze jak handlarz złomu.. A moje expy to daleko mają się do tych sprzed aktualizacji @Walgamer po drobne to nie zawsze mi się chce pilnować lotu.. a w temacie fuzji dalej cisza.. @KrecikMax zawsze można też wydać trochę anty na paczki, sure z multi lepiej zostaw dla siebie bądź sojuszników.. a osobiście wolę klasyczne sposoby pozyskiwania surowców @Biały miś opcja ACS na uni działa, floty wśród Twoich znajomych powinno Ci na mnie wystarczyć, do…
Megan graty zysku powala wystarczylo napisac wyslalbym Ci z multi 500 kk Walgamer uwielbiam latanie ale satki i pelzacze dla kilku baniek zysku jak to robisz to zakrawa o totalną desperację . za ST graty
Cytat od YTTM: „Ooooo szlag....bańka pancków. Robi wrażenie...szybko dużo i latają na lpg. Brawo. Obrońcy SzO. PS jak nie Ty to kto puknął Krecika???? ” Hahahahaha mistrzu YTTM jestes 100 lat za murzynami no ale nie będę Cie wyprowadzał z błedu ale wlasnie tak jest jak nie wiesz co i jak a piszesz kto puknął Ale szukaj dalej któż tego mógł dokonać hahahahahaha . Keyk za to lamerstwo paczka z dexem okrojona o 50 %
no Panie Lucjanie 3 x dok odbierac samemu masz finezję szkoda ze kasy brakuje na inne konta i nie da sie kupic ale dasz rade tyle doków przed Tobą jeszcze