Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 21-40 z 362.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Cytat od Walgamer: „Agresorom graty starcia. Zdjęty właściwy moon i akcja przeprowadzona poprawnie, a więc z zyskiem. Po blisko tygodniu od starcia widzę, że sojusznik ma już ranę zagojoną. Dzielnie idzie przed siebie w swoim eko. Pozostaje tego życzyć innym pokonanym. ” I to najwazniejsze zostało nas niedużo nie licząc TO chociaz TO P 1 ostatnio aktywny

• Cytat od b4el: „Złom pod dom, sama przyjemność Nie trzeba długo czekać na recki Nawet nie musiałeś odpalać grilla do smażenia, porzucili fast fooda. Gratki Cytat od KrecikMax: „Graty ST Walgamer chęci były nie wyszło bywa ale Ty sam latasz po 40 kk zysku zenada jak dla mnie ” Jak pasuje mi Twoje poczucie humoru, tak tym razem jakaś fałszywa nuta się wkradła. Nawet jakby leciał dla 20kk to nie widzę nic w tym żenującego. Przynajmniej mu się chce i nie ugania się tylko za piratami ” Zadna falszywa…

• Luzik panowie takie straty to 12 godzin wydobycia niedlugo sojusz bedzie calkiem eko a wtedy no coz pozostaną satki i pełzacze budujcie floty rosnijcie w siłę kazdy się bawi na swój sposób Graty ST Walgamer chęci były nie wyszło bywa ale Ty sam latasz po 40 kk zysku zenada jak dla mnie , jakby co pisz zostawie na moonie te 40 kk nawet dexu samego 5 ,6 ,7 gala poszukaj gdzies tam znajdziesz

• Cytat od Walgamer: „Za Czarnego podwójne brawa ode mnie. Mam swoje powody. ” no ja tez brawa za czarnego jakos tego koloru nie lubię

• Wstyd dla Delete ST wstawione i tylko jeden wpis ??? ZENADA potem jak tu grać serio nie macie czasu zeby jedno zdanie napisać jednak bossy powalają pod tym względem sami siebie całują ps. dla

• Cytat od Biały miś: „Cytat od KrecikMax: „Jak mogles czarnego TO ehhhhh [ciach] ” No właśnie słyszałem ” pisz a kazde konto mam w kajeciku tak samo jak mnie nie lubią tak samo ja ich

• Mogles pisac gdzie lecisz to pelzacze na atak bym wyslal a tak ciągle to samo ale grasz masz chęci to się liczy

• No chyba muszę te multi ogarniać lepiej , troche luzu to już za wiele ale cóż bywa nie dało rady zrobić relog wbiłeś się między wódkę a zakąskę Graty za ST

• Jak mogles czarnego TO ehhhhh [ciach] Administrator Forum Toadie:Wulgaryzm

• Nawet nie zauwazylem jak TOP 1 z U zszedł chyba kreciki też przysnęły , rozumiem że bez Piwka sojusz nie istnieje

• Cytat od wakat: „5 na 17, przy założeniu, iż mamy weekend, jest jeszcze wartością akceptowalną. Jednakoż jedna osoba mniej i zakończenie wojny z wynikiem przegrana BOSS może się zdarzyć. Proszę zatem pilnować aktywności swych szeregach. ” Panie Wakat z calym szacunkiem jaka to jest wartość akceptowalna ??? to wartość którą akceptuje regulamin ??? czy wartość którą akceptuje GO ??? Dlatego ponieważ jest weekend ??? to chyba trochę śmieszne bo nigdzie nie widzę w żadnym punkcie żadnego regulaminu …

• Cytat od Avicularia: „Cytat od KrecikMax: „U mnie tez co odswiezam to Keyk leży ” To go może wypuść w końcu z domu , ile go będziesz męczył... ” wlasnie go wypuscilem i Paweł go męczy

• Cytat od Avicularia: „Cytat od b4el: „Cytat od KrecikMax: „Znowu coż napisać chyba jedynie graty to jak serial zaczyna być ” Trochę taki wyciskacz łez, szczególnie u tych regularnie odwiedzanych Nie no szefo zostaw już coś dla innych, bo niedługo jedyną sposobnością do poderwania floty bojowej to będzie fs na dobranoc ” w końcu mu paliwa braknie xd ” Nie no az taki wyciskacz lez to nie spokojnie dajemy rade i pewnie dlugo ten serial bedzie trwał a jak braknie paliwa po UF wtedy rozpoczniemy nowy…

• Cytat od b4el: „Cytat od KrecikMax: „rozumiem nowy sojusznik ale tak zeby zaraz tyle multi zlomowac ehhh ” Nowy sojusznik i musieliśmy mu coś wystawić, żeby dobrze się poczuł w sojuszu Cytat od Hazar33: „Ty tak serio? Pytam serio bo nieczesto czytam komentarze w dziale. ” Przyzwyczaisz się A zupełnie poważnie, to przyznam szczerze, że dzisiaj to mnie zaspamowaliście w sojuszu Co odświeżenie podglądu to kolejne ST w sojuszowym spamie. Hazar gratuluję! świetna robota dzisiaj przeszedłeś chyba sam …

• Cytat od Hazar33: „Ty tak serio? Pytam serio bo nieczesto czytam komentarze w dziale. ” Hazar spytaj w sojuszu każdy inaczej czyta to co napiszę , jak nie masz z tym problemow to znaczy ze poczucie humoru masz a szczerze to graty za 3 ST ze komus się tu jeszcze chce

• rozumiem nowy sojusznik ale tak zeby zaraz tyle multi zlomowac ehhh

• Cóż mogę powiedzieć chyba jakaś siła wyższa niestety nie wiem ale ogame to gra więc graty dla atakującego pokonany wbił U więc na spokojnie sie odbuduje o ile cos się nie przytrafiło innego cieżko mi ocenić ale życie to życie a gra to gra ale jedno co zawsze oceniam to ST w którym nie ma żadnych podejrzeń .Gratuluję ps.do Pana powyżej Ty serio takie pytania zadajesz ja wiem że moje IQ nie jest zbyt wysokie ale aż tak

• Znowu coż napisać chyba jedynie graty to jak serial zaczyna być

• Cytat od Lucyfer: „No słusznie, czas ucieka. To logiczne, że też, chcesz uciec ... ” Mistrzu gry nic nie poradzisz ze nie jestes w stanie ogarnac tylu kont szkoda ale kazde przelogowanie trwa ale pewnie dasz radę a teraz skoro masz bana to może zamknij japę i ciesz się urlopem

• Dziwne nikt sie nie wpisuje ja też się nie będę wpisywał a prawdziwa Dama lata zawsze sama