Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
Duchu tak limity powinno się podnieść ale tylko do złomowań swoich multi itp itd bo inaczej połowy albo i więcej tych ST nie powinno tu być szczerze to można by jakiś osobny dział zrobić dla grających inaczej .Graty ST
No i fajnie fajnie dwa ST to dwa razy fajnie jakby nie cenzura napisalbym za... ale fajnie ze fajnie latasz serio fajnie sie czyta te fajne opisy jakze fajnych ST pozdrawiam fajnie czasami popatrzec na fajne ST zrobione przez fajnego gracza na nie fajnym boocie
No to Uboot trafiony x 2 opis fajny fajnie się czyta fajne ST fajny obrońca fajny atakujący fajny zysk fajna flota fajnie ogólnie jest ze miał fajnie podzieloną fajną flotę na fajnych dwóch moonach i był fajnym bootem który fajnie puszczał FS i był fajnie aktywny no serio fajnie , że tak się fajnie złożyło
Cytat od mario500v: „Nie ma to jak akcje budzące emocje, ileż to więcej frajdy niż ST na bfs KrecikMax podaj nik pod jakim grasz to się niejeden po dex do Cb zgłosi Handel pełną parą Godna postawa obrońcy, więc SZO ! ” Nie handluję zatrudniam handlarza stwiedzilem , że nikt nie będzie latał na moim dexie a nick podam w swoim czasie pewnie zobaczysz go w statach więc czekaj wytrwale
Teraz oddaj misia ( skoro jemu ślesz pozdrowienia ) bo chyba mu ukradłeś tego misia teraz do Mistrza powyżej nie takie rzeczy ludzie( czyt.gracze lub może pseudo gracze ) robią żeby zatrzeć ślady po swojej jakże to emocjonującej grze która podnieca całe kółko różańcowe ładne ST zysk miód malina ale kupy sie nie trzyma
Nie widzę problemu jak będę miał potrzebę to się zgłoszę do Ciebie jesteś pierwszy na liście oczekujących a uwierz lista jest długa więc pozdrawiam a i tylko uważaj na latające misie
Hmmmm cięzko powiedzieć mam tyle anty ( nie tureckiej ) , że stać mnie na zmianę stylu kiedy chcę więc nie wiem jak mam Ci odpowiedzieć, trzeba było zapytać jaki styl preferuję
do poprzednika kokosy to juz poszly i ich nawet w ST nie ma to tutaj to taki kokosik czy moze ana na sik czyli graj jak potrafisz az trafisz na afisz powodzenia w dalszych starciach na zuodziejach to taka rumuńska odmiana złodzieja
No niestety muszę Cię zmartwić nie ja jestem Lordem w tej grze jest tutaj tylu Lordów , że musisz szukać dalej a i przepraszam , że przegapiłem Twoje pytanie jakoś ostatnio nie mam weny do wchodzenia na forum bo nie ma zbyt obfitej lektury która by wymagała moich wpisów , mój czas jest cenny nie marnuję go na nic nie znaczące tematy.Chciałem też publicznie Ci podziękować za zainteresowanie moją osobą rozumiem , że w razie gdybym potrzebował pomocy w grze mogę Cię do buddy zaprosić ??