Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 201-220 z 362.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Cytat od Avicularia: „No i pięknie, takie wloty cieszą i przy okazji tankowanie jeeeeeaaaaaa , obrońcy Szo, co by go można jeszcze kiedyś złapać ” Tutaj kazdego mozna złapać ( czyli wyliczyć ,obliczyć ,zlomować ) a to zwykłe latanie skan lot i bum nic więcej ,taka róznica między złapaniem a lataniem ,ale graty za ST .
-
o jaka rodzinna atmosfera jakbys bulcorz chcial sprzedac konto daj znac bo szkoda by bylo zeby poszlo jak Alpha :)))) ( za 350 euro to ja cale sojusze kupuje za Twierdze dam 500 ( zeta ) zebys nie gadał że skąpy jestem ) Kruchy nie rozsmieszaj mnie sam nie wierzysz w to co piszesz a myslisz ze inni uwierza . ps. do norki to schowaj sie na U 68
-
kruchy lepiej trza bylo na WOSP oddac albo rydzykowi , krystaliczny kruchy bo gra na U 68 ( tak jak kilku tutaj jeszcze ktorym sie wydaje , że U 68 to wyznacznik ogame ) mistrz gry bez anty itp , itd TOP 1 byl skonczyl sie dex z rynku i juz brak ochoty na gre bo jak tu dalej to ciągnąc samemu ? Do mistrza powyżej też nie rób się taki figo fago sam konto kupiles a robisz z siebie to samo co kruchy zreszta na jednej unii gracie to jednym capem cuchnie .
-
wsio okej Kruchego też klikalas czy tak przy okazji pod falangą się znalazł
-
nie no fajnie ze takie konto idzie w piach dajecie rade we dwóch jeden zlomuje drugi sie tłumaczy na forum a trzecia poklask robi teraz bedzie było i zagineło w otchłani bo gracze na bani ps .Wasze -1 czy -100 to sami sobie dawajacie ja mam wy ....walone ( pewnie Panie Piwek niedługo konto kruchego padnie ładnie U 68 sie kłania czekam na efekty )
-
Rozumiem ale serio rozumiem parcie na cyferki ale az tak wlasne multi zlomowac na raty ??? raz bys polecial i spokoj a tak dwa tematy na forum i dwa razy to samo musze pisac nie chce mi się nie gratuluje bo nie ma czego dla mnie TOP 1 żenady tego roku .MIłej gry i dobrych przyrostów bez mułu i wodorostów .TO takie najbardziej ciach ST na tej unii Administrator Forum Toadie:Proszę nie używać wulgaryzmów, nawet ocenzurowanych
-
Mili [3 X] & Pandix [3 X] & Bociek [3 X] vs. kpt [A Kyszzz] ~ 17648.68%
KrecikMax - - Starcia U68
Postwidzę ,dalej grasz czasy U 24 nie wrócą ale graty
-
Panie Piwek powtarzając za Mickiewiczem wziąść można a , że teraz forma jest niedopuszczalna to nie powód żeby nie wziąść poprostu post napisany przez Panią Sargezh jest napisany w języku mickiewiczowskim , z wyrazami szacunku Krecik.
-
Drugim razem Krecika zabierzcie ( nikt nie chce ze mną latać ) a flota moja czeka na odpalenie