Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
kIERO juz pewnie nie wróci urlop wieczny będzie ale jakiś zysk jest , obrońca też pewnie coś przytulił graty steka , pozdrów Kruchego kolegę swojego ta unia jest magiczna
Cytat od Bulcorz: „gratulacje ladnie wyszlo wiadomo moglo byc lepiej ale nie ma co narzekac Cytat od Stumbrass: „szału nie ma, top ~20 we flocie zobowiazuje powinno byc st 20k % minimum co kilka dni, a nie latanie na surke no ale ok ” kazdy gra jak lubimoze mi sie wydaje ale idziesz w slady pewnej osoby ” Bulcorz Ty masz chyba jakiś sentyment do mnie moimi sladami podąza tutaj dużo graczy Twoimi juz nie za bardzo pozdrów kolegów ze Zwiadu
Cytat od DudaKolno: „Szkoda aniołka ale to niestety taka gra gdzie jeńców nie biorą i sam w pewnym stopniu przyczyniłem się do tego złoma w małym stopniu. Oczywiście wielkie brawa i gratulacje dla ciebie Bulcorz Cyferki robią wrażenie Aniołku życzę szybkiej odbudowy i zmiany strategii bo jak widać poprzednia nie zdała egzaminu. Ps. Ciekawe co na to pan Krecik Będzie się doszukiwał jak zwykle drugiego dna czy nie ? Wielki znawca wszechświata ” Panie Prezydencie gratuluję wygranej co do starcia zw…
Cytat od DudaKolno: „Cytat od KrecikMax: „Panie Duda chyba lepszy drugi Krecik niż drugie TO ale któz tam wie gdzie masz znajomych zresztą Krecik ma wy...walone na to ” Ważne że znam Krecika Reszta się nie liczy : ” wszyscy podobno znają Krecika a nikt nie ma odwagi napisać jego nicku na forum
Panie Duda chyba lepszy drugi Krecik niż drugie TO ale któz tam wie gdzie masz znajomych zresztą Krecik ma wy...walone na to , ale jak już skanujecie nie róbcie pośmiewiska , że skanuje jeden za chwile drugi a potem trzeci ogarnijcie te multi w Jedi bo nachalne są jak klocek w d...
No jakie TO slodkie , robimy sobie ST dzisiaj ja, jutro ja, wczesniej kolega robil , bo mister P.....riczard dalej robi to samo serio z bez wazeliny te wypociny oddajcie grubą kiełbase. godz . 23.50 cale Jedi aktywne tylko Priczard przygaszony ehhh szkoda chłopa tyle się nahodował
moze sasiad nie chce sie pilnowac , moze nie ma czasu , moze gra bo gra , moze ma wywalone na to , moze chcialby sie pilnowac ale nie dajecie mu czasu na zrobienie fs
Cytat od riphagen: „no wielkie gratulacje procent zarowno jak zysk przepiekny a ciezko znalezc takiego rodzynka ” No zalezy jak długo hodujesz , ale nie moja hodowla nie moj rodzynek nie moje ST graty Paweł
RiP oddawaj Kruchego , Kruchy Ty na tej 68 zacznij latać ( rozumiem obserwujesz postepy w rozbieraniu Twojego konta RiP daje rade ) tu wielki lotnik a tam du ..pa historia przemija chciales tutaj pokazac jaki jestes PRO a wyszło PRO sprze ( dawca ) konta ale nie ten temat graty od Kreta ze piękne spushowanie się nawzajem gracie z jajem jestem pod wrażeniem Waszych dokonań .To tyle ode mnie grunt ze fun jest a to najwazniejsze gdyby co szukam soju , żeby gdzieś urlop spędzic. ps. patrzac z pozycj…
Krecik ma wywalone na to co zostało ( zostanie) z Kruchego ale na 1:1:1 zacznij zbierac pewnie na raty bedziesz mogł odsyłac tak jak Kruchego na raty bierzesz .