Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 761-780 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• O jakim państwie mowa?

Mati - - Nauka

Podzielone na 6 dystryktów państewko granicy z dwoma innymi państwami oraz z morzem. Nie ma na jego terenie linii kolejowych, sieć drogowa także biedna. Ważne święto to państwo obchodzi w moje imieniny, a jeszcze kilkadziesiąt lat temu nazwa tego państwa kojarzyła się z krajem położonym nieopodal.

• Czego w tej Chwili Słuchacie ?

Mati - - Spam

youtube.com/watch?v=N1rzZOZSraQ

Mati - - Spam

Tak z okazji nowego miesiąca: youtube.com/watch?v=NU9JoFKlaZ0 Evan Rachel

• O jakim państwie mowa?

Mati - - Nauka

Kim Collins w 2003 roku został mistrzem, reprezentował Saint Kitts i Nevis. Wybór nie był duży, bo poza nim mistrzami byli reprezentanci UK, USA, Kanady i Jamajki

• Znani i lubiani ludzie

Mati - - Nauka

Robert Duvall?

• Znani i lubiani ludzie

Mati - - Nauka

Bingo!

• Znani i lubiani ludzie

Mati - - Nauka

Polski Marszałek Sejmu, zginął śmiercią samobójczą. W jego personaliach można się doszukiwać analogii do innego polskiego marszałka sejmu, tym razem reprezentującego nas w barwach PiS.

• Znani i lubiani ludzie

Mati - - Nauka

Woodrow Wilson

Mati - - Spam

Wszystkiego najlepszego, Roger! youtube.com/watch?v=OZQhP1BdEqM

• Ruda

Mati - - Członkowie Teamu

Buenos! Cytat od Ruda: „Cytat od Mati: „Co Cię najbardziej obrzydza w facetach? Bezpruderyjność. Skoro obrzydza Cię bezpruderyjność w facetach to czemu chciałaś zostać modem? Przecież wśród modów same zboczuchy! Ja nie uważam by zielonki były zboczone, dlaczego tak uważasz? No a co jeszcze ciekawego zostało do roboty w teamie, jak nie zboczkowanie? A rewiry? A gnębienie ogra? : data-verified= "> Jakie rewiry? A ogra można gnębić bez teamowania, o czym ja zaświadczam A zdradzisz mi ten sposób? No…

• Ruda

Heloł! Cytat od Ruda: „Cytat od Mati: „Co Cię najbardziej obrzydza w facetach? Bezpruderyjność. Skoro obrzydza Cię bezpruderyjność w facetach to czemu chciałaś zostać modem? Przecież wśród modów same zboczuchy! Ja nie uważam by zielonki były zboczone, dlaczego tak uważasz? No a co jeszcze ciekawego zostało do roboty w teamie, jak nie zboczkowanie? A rewiry? A gnębienie ogra? Jakie rewiry? A ogra można gnębić bez teamowania, o czym ja zaświadczam :P” Cytat od Toadie: „Planowałaś już komu przepisz…

• Toadie

No to sprawdzamy! Cytat od Toadie: „Cytat od Mati: „No to typuj gałganie! Podobnie jak w zeszłym roku: Kto wg Ciebie: a) spadnie z Ekstraklasy? Górnik Łęczna i Arka Gdynia 0,5 punkcika - Ruch zamiast Arki b) zostanie królem strzelców Ekstraklasy? Marcin Robak 1 pkt - wprawdzie z Marco Paixao, ale trafiony. c) zostanie królem strzelców Bundesligi? Lewandowski 0 pkt - jednak się nie udało Robusiowi. d) zostanie nowym trenerem Barcelony? Jeśli ktoś w tym klubie myśli to Jorge Sampaoli 0 pkt - znowu…

• Toadie

Cytat od Toadie: „Cytat od Ruda: „Jaką super moc chciałbyś mieć? Hmmm, jako fanatyk historii i gdybania chciałbym mieć moc zmieniania przeszłości, z możliwością sprawdzania jak to wpłynie na przyszłość. Ciekawy też jestem jak wyglądałby świat gdyby nie powstały komunizm, nazizm, lub nie było wojen światowych. Albo bardziej banalne, typu co by było gdyby nie powstała telewizja, komórki, samochody (bo ludzkość pewnie coś by wykombinowała - i tu jestem ciekaw co), lub gdyby moi rodzice się nie pozn…

• Ruda

Dzień dobry! Cytat od Ruda: „Cytat od Mati: „Co Cię najbardziej obrzydza w facetach? Bezpruderyjność. Skoro obrzydza Cię bezpruderyjność w facetach to czemu chciałaś zostać modem? Przecież wśród modów same zboczuchy! Ja nie uważam by zielonki były zboczone, dlaczego tak uważasz? No a co jeszcze ciekawego zostało do roboty w teamie, jak nie zboczkowanie? ” Cytat od Toadie: „Planowałaś już komu przepiszesz majątek w swoim testamencie? Nie, ale raczej będą to moje dzieci (o ile się ich doczekam ) A…

• O jakim państwie mowa?

Mati - - Nauka

Da, tawarisz!

• O jakim państwie mowa?

Mati - - Nauka

To tak... Problemem w tej zagadce jest to, że w sumie nie wiem jakiej odpowiedzi mam się spodziewać Kraj ten posiada w naszym języku przynajmniej dwa warianty nazwy. Wariant bardziej oficjalny, zbliżony do nazwy oryginalnej, nie ma w języku polskiej oficjalnie ustalonej poprawnej wymowy. A jeszcze 30 lat temu nazwa tego kraju nie sprawiała większych problemów...

• Kolejka I (18-20.08) 18.08. (piątek) 20:30 Bayern - Leverkusen 3:0 19.08. (sobota) 15:30 Hamburger SV - Augsburg 1:1 15:30 Hertha - Stuttgart 2:0 15:30 Hoffenheim - Bremen 2:0 15:30 Mainz - Hannover 1:0 15:30 Wolfsburg - Dortmund 0:2 15:30 Schalke - RB Lipsk 1:2 20.08. (niedziela) 15:30 Freiburg - Frankfurt 1:1 18:00 Monchengladbach- FC Koln 1:1 Punktacja x2 20.08. (niedziela) 17:00 Tottenham - Chelsea 2:0

• Ruda

Siemaneczko! Cytat od Ruda: „Cytat od Mati: „Co Cię najbardziej obrzydza w facetach? Bezpruderyjność. Skoro obrzydza Cię bezpruderyjność w facetach to czemu chciałaś zostać modem? Przecież wśród modów same zboczuchy! ” Cytat od Toadie: „Planowałaś już komu przepiszesz majątek w swoim testamencie? Nie, ale raczej będą to moje dzieci (o ile się ich doczekam ) A jeśli z różnych powodów (np. ze zdrowego rozsądku) nie doczekasz się dzieci to kto będzie partycypował w Twojej fortunie? Znajdujesz dżina…

• ciap

Mati - - Archiwum CT

Witam żonę Kim chciałaś być jak dorośniesz? Którą szkołę w swoim życiu wspominasz najlepiej? Ile masz wzrostu? Jaka jest Twoja ulubiona pogoda? Jaki jest Twój ulubiony dzień tygodnia? Miłego wieczoru! (ale żem jest miły, nie? :E)

Mati - - Spam

youtube.com/watch?v=1J_Z3tyEOg0