Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 281-289 z 289.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Prędkość flo x1 ewentualnie x2 Prędkość eko x2 ewentualnie x3 Jako stary gracz, grający na wielu uni i mający dość spore doświadczenie stwierdzam, że szybciej nie ma sensu. Dlaczego tak? Kiedy flo było powolne liczyła się praca gracza - obserwacja konta, które chciało się zezłomować. Ludzie siedzieli z budzikami i zapisywali czasy lotów na kartce (przynajmniej ja tak miałem). To były czasy, liczyła się wytrwałość. Teraz szybkość na niektórych uni jest taka, że wystarczy, aby przeciwnik poszedł d…

• Zaje... graty dla Was Panowie za tę akcję, bo nie znam większego cwaniaka na tym uni nad rusha. Wyżej srał niż dupę miał i miałem już dosyć tego jego pisania do mnie, jaki to on jest super i że mnie zniszczy. Zezłomować go teraz jeszcze co do śrubki i będzie git. Napisałem Wam jednak, że mam żal do Was, że nie zaprosiliście mnie do lotu, bo z miłą chęcią wysłałbym na niego co mam, aby tylko uwiecznić te dzieło. Meril, a Ty tam tak nie sap, bo tylko ostatnia pi...pa wystawia czyjeś konto.

• No Badi, gratulejszym. Good job Fun Club widzę, że też masz - jaka parufka za Tobą szaleje. I nie pisz więcej, że nie będziesz tutaj gościł, "bo jak nie ty, to kto" II

• A więc teraz kiedy ochłonęliśmy, proszę o odpowiedź na jedno, a nawet dwa nurtujące mnie pytania. Skoro atakujący stwierdzili, że wyliczyli stacjonuj, to ciekawe jak dokładnie określili czas, skoro kolonizuj w tym samym układzie w zależności od tego, na którą pozycję wypuści się FS, to czas powrotu może różnić się od kilku do nawet kilkunastu minut. Żeby dokładnie określić czas powrotu musieliby wiedzieć, że flota leci np. z 5 planety w układzie na 4-6 a nie na 15, bo wtedy czas powrotu różni si…

• Długo na forum nie zaglądałem, ale te RW to miód na me górnicze serce Graty Badi takiego %, złomuj dalej (ojcze testu pilnuj się, Badi puka do twych drzwi - -hehehehe)

• I kolejny bunkrownik padł pokonany w duecie przez dwóch gości na "M" hehehe Brawo chłopaki, "zjednoczenie" przywłaszczają sobie wszystkie rekordy w ST Mam nadzieję, że zbiorowych STeków będzie więcej.

• Też mnie zadziwiała gra Bujashaki, bo byliśmy kiedyś razem w Koronie. Ale gościu albo zaczął się dobrze pushować, albo wydawać w pip kasy na anty (czego z resztą nie ukrywał). w końcu stwierdził, że z lamkami z Korony ( ) nie będzie się zadawał. Jak dobił do TOPki to odszedł. Aktywność niesamowita, chyba cała rodzina grała, aż dziwię się, skąd te dwie godziny przerwy Marsic pokazałeś to, czego nawet NC nie potrafi, czyli obserwacja aktywnego gracza, lot, bum, a nie latanie na flotę, która i tak …

• No to łupnęło aż miło, procent mega - przynajmniej to nam osłodzi pewną wtopę, ale nie wyprzedzajmy faktów. Marsic graty, bo złomiarz z Ciebie pierwsza klasa. Procent nie do pobicia (przynajmniej przez pewien czas )

• Konto moonowe

Usagi - - Zadawanie pytań

Kolega chce grać ze mną na jednym uni. Ja na poważnie, on dla podtrzymania towarzystwa - stwierdził, że może mi robić próby moonowe. Czy to jest dozwolone? Zgłaszam to gdzieś? I teraz załóżmy - ja konto silniejsze, on słabsze. Na budowę statków surowców mu nie daję, bo on jest w stanie sam sobie produkować, ale co z PZ po próbie? Muszę mu oddać tak, ale zgłaszam to gdzieś? Jak to wygląda?