Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 441-460 z 585.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
youtube.com/watch?v=2B8O67zYkYo
-
Każdy wrzuca, nie będe gorszy Pozdro dla Watahy i znajomych youtube.com/watch?v=qUeEeIGwGhg Dnia 17-12-2017 12:52:57 następujące floty spotkały się w walce: Agresor cztery [S-W] ________________________________________________ Pancernik 11.000 _________________________________________ Obrońca Gunner11 ________________________________________________ Mały transporter 5.678 Duży transporter 4.808 Lekki myśliwiec 2.669 Krążownik 987 Okręt wojenny 421 Statek kolonizacyjny 3 Recykler 724 Bombowiec 42…
-
youtube.com/watch?v=xJxq9wN1uYY
-
Po raz drugi w tak krótkim czasie. Pozdrowienia dla całego S-W, COMFY z Uriela oraz reszty znajomych, Tradycyjnie dla @Stary Alkoholik Jeszcze przy żadnym rw nie uśmiałem tak ja przy tym, obrońca wszedł przed dofarmem szybko przesunął 200Dt z innego moona i zaczął zwozić na planetę, w między czasie sukcesywnie podkradając złom przeszkadzałem mu w tym jak tylko mogłem przy dofarmie padły jego trampki ale za anty postawił nowe +kilka dodatkowych recy . Do rzeczy Dnia 10-12-2017 05:59:00 następując…
-
Gorące pozdrowienia dla S-W, COMFY z Uriela oraz reszty znajomych . Specjalne dla @Stary Alkoholik [ciach] Taki tam lot na ,,akte'' a jeszcze nie całe dwie godziny temu taki wyszczekany był... Dnia 10-12-2017 04:39:53 następujące floty spotkały się w walce: Agresor cztery [S-W] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 53.556 Krążownik 14.450 Pancernik 10.547 Okręt wojenny 8.151 _________________________________________ Obrońca duk300 [inWARS] _____________________________…
-
youtube.com/watch?v=6kTAf6yYOMY
-
Cytat od ciap: „Cytat od Cztery: „jak mogłem ją słyszeć skoro dopiero ją wymyśliłaś ” Może dlatego że nie jesteś kobietą ale bardzo często dostaje PW na ogame o treści:"Pokaż fotkę bo jestem ciekawy jak wyglądają kobiety grające w OGame. Podobno wszystkie brzydkie.". ” Dawaj namiary... zrobimy z Litkiem porządek Cytat od Stary Alkoholik: „jaki lizusie.. oglądałeś te same zdjęcia co ja? ” oglądałem, oglądałem