Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 381-400 z 585.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Dawno nie było Wintera w tym dziale po lewej stronie to jestem Pozdro dla soja i buddy Dnia 24-03-2018 18:58:50 następujące floty spotkały się w walce: Agresor cztery [WINTER] ________________________________________________ Krążownik 2.734 Okręt wojenny 1.522 Pancernik 2.070 Sonda szpiegowska 1 _________________________________________ Obrońca kokaina [STS] ________________________________________________ Mały transporter 1.191 Duży transporter 1.301 Lekki myśliwiec 4.765 Ciężki myśliwiec 16 Kr…
-
System logowania
2+2 - - Błędy w grze
Post@ciap no powiedzmy że ,,czytałem'' wiadomo chociaż kiedy wyłączą?
-
System logowania
2+2 - - Błędy w grze
Postniestety mój wyśmigany htc nie pozwala mi na ten przywilej , niby zapamiętuje a jestem dalej zmuszony wpisywać z palca
-
System logowania
2+2 - - Błędy w grze
PostJak wiadomo od jakiegoś czasu wszedł obowiązek logowania przy użyciu adresu @mail co dla mnie jest całkowicie bez sensu ponieważ dalej możliwe jest logowanie przy użyciu samego nicku moje pytanie brzmi Cz można chociaż coś zrobić z informacją która wyskakuje po takim zalogowaniu? Zaraz ktoś pewnie mi napisze abym w takim razie użył maila ale czasami z telefonu chcemy coś na szybko kliknąć a mi łatwiej jest wpisać te 6 liter niż 15 znakowy adres @mail
-
Top 4 Solo: reSPECT [G M] & Marek [G M] vs. Zgrywusek [BANKSTER] ~ 13 437%
2+2 - - Starcia Wezn
PostJuż zapomniał gdzie tankuje Co tu dużo mówić dobra robota, top we flo i czekamy naSTępne
-
Pozdro dla soja i znajomych, obrońcy lizak pisał że jakieś tam problemy z logowaniem miał youtube.com/watch?v=jdVGxUd5fu4 FOR THE HORD Dnia 07-03-2018 17:32:29 następujące floty spotkały się w walce: Agresor cztery [HORDA] ________________________________________________ Pancernik 22.478 _________________________________________ Obrońca Upadly [HUSARIA] ________________________________________________ Mały transporter 5.768 Duży transporter 10.987 Lekki myśliwiec 805 Krążownik 1.824 Okręt wojenn…
-
cztery [HORDA] vs. Kacper1709 [Clash] ~ 1610.75% + cztery [HORDA] vs. Wybawiciel [HUSARIA] ~ 1356.65%
2+2 - - Starcia Spica
PostPozdro dla soja i znajomych youtube.com/watch?v=OJIctdBUBpc FOR THE HORD Dnia 07-03-2018 09:14:33 następujące floty spotkały się w walce: Agresor cztery [HORDA] ________________________________________________ Pancernik 9.999 Sonda szpiegowska 1 _________________________________________ Obrońca Kacper1709 [Clash] ________________________________________________ Duży transporter 1.642 Lekki myśliwiec 2 Ciężki myśliwiec 5.413 Krążownik 639 Okręt wojenny 1.714 Recykler 1.000 Sonda szpiegowska 112 B…