Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 361-380 z 585.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Cytat od JaNczo: „OOOO rzymianin wrócił !! teraz to się będziecie puszować hahaha beka z was . Chodz nie przepadam za ZS mam nadzieje ze Wisky z ira i samotnym złoją wam tyłeczki. Incepcja dziekuje ze polubiłeś az ci też dałem , ps gratuluje starcia tylko bez tego wielokrotnego oszusta co juz nie powinnien mieć wstępu na to unii. Pozdrawiam hejKERÓW. ” Skończ pan proszę i wstydu oszczędź, jak cie trafiłem to co też pusz był? A nie prawie zapomniałem przetrzepałem ci konto cz tam Incepcja z kalku…
-
Bryyy Speed raczej nie dla mnie ale coś tam udało się trafić to wstawiam Pozdrowienia dla Julki i Roberta youtube.com/watch?v=AS_uBieKtmg Dnia 13-05-2018 09:00:11 następujące floty spotkały się w walce: Agresor cuatro [COMFY] ________________________________________________ Krążownik 3.659 Pancernik 745 Lekki myśliwiec 21.784 _________________________________________ Obrońca Les Revoires [W_S] ________________________________________________ Duży transporter 20 Lekki myśliwiec 7.500 Ciężki myśli…
-
07-04-2018 20:33:13 - cztery [X-men] - 254.49% Dnia 07-04-2018 20:33:13 następujące floty spotkały się w walce: Agresor cztery [WINTER] ________________________________________________ Recykler 1 Pancernik 2.000 _________________________________________ Obrońca Kropek ________________________________________________ Duży transporter 3.000 Satelita słoneczny 3 Wyrzutnia rakiet 32 Lekkie działo laserowe 26 Ciężkie działo laserowe 2 Działo Gaussa 3 Działo jonowe 1 Wyrzutnia plazmy 5 Mała powłoka oc…
-
Cytat od Supreme: „Rzadko przeglądam dział, rzuciłbyś czasem jakimś linkiem Graty, zysk pokaźny zwłaszcza ten dexik, przetapiaj w zabawki na więcej ST Obrońcy SzO ” Przecie rzucił ale przy tej jego paplaninie cieżko wyłapać coś sensownego. Jeszcze raz Incek przetapiaj i pamiętaj na 19 rekolekcje co byś pijany nie poszedł