Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 341-360 z 585.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Wstawiam za Incka Całkowity bilans z wczorajszego popołudnia troszkę większy ale nie chce mi sie wszystkiego konwertować. Gratki Mordeczko youtube.com/watch?v=msr17YmdHiU For The Horde!!! Dnia 27-06-2018 17:50:59 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Incepcja [HORDA] ________________________________________________ Pancernik 50.000 Sonda szpiegowska 5 _________________________________________ Obrońca widmo2 [MDL] ________________________________________________ Mały transporter 1.461 D…
-
Neferet [NEMESIS] & rev4fun [NEMESIS] vs. Senator Volans [PMO] - 196.61%
2+2 - - Starcia Bellatrix
PostDzięki za pozdrówki ładną masz już tą flotke, nic tylko pozazdrościć. a byłbym zapomniał, za linka również dziękuje
-
Ebola oficjalnie została powstrzymana Cytat od ^Bad Whisky^: „a wiec tak .. Rasea nie jest zadnym naszym "sojusznikiem"ani "znajomym" , nie ma z nami nic wspolnego to kolejny jakis gracz ktory szuka fejmu dzieki "podrobionemu Tagowi chce poprostu "CZYMŚ" zabłysnac wsrod 234567890 graczy - niestesty trafilo na nasz TAG on to taki "BŁYSK BROKAT I BLASK " - do czasu ... ” Zaraz napiszesz że nie szukasz atencji na forum Agresora skądś tam kojarzę, gratki jemu
-
Zawracanie FleetSave
2+2 - - Zadawanie pytań
PostCytat od ciap: „@Grchw Rób FS tak żeby nie zawracać? ” nie zawrócone zbieraj?
-
Dawno nic tu nie wstawiałem ale tym razem zrobię wyjątek jakoś nie lubię plagiatu. @Incepcja1 youtube.com/watch?v=Sa5fqBVISmU Dnia 13-06-2018 17:42:17 następujące floty spotkały się w walce: Agresor cuatro [N_Z_G] ________________________________________________ Krążownik 4.940 Okręt wojenny 2.028 Pancernik 2.036 Lekki myśliwiec 29.808 _________________________________________ Obrońca Captain Galaxy [Horda] ________________________________________________ Mały transporter 248 Duży transporter 20…
-
Lobby- problemy kto ma ?
2+2 - - Błędy w grze
PostCytat od Neferet: „A czy istnieje jakieś konto na które potraficie się zalogować? Np z innym e-mailem? Jeśli tak to polecam dodać e-mail, na który nie możecie się zalogować do lobby które wam działa. Mam na myśli, że działa nam lobby na e-mailu xxx@... ale nie działa na yyy@.... Tutaj jest pokazane jak to zrobić: [Lobby] 12.06 już na naszych serwerach! ” działa, polecam
-
Lobby- problemy kto ma ?
2+2 - - Błędy w grze
PostCytat od Ruda: „Cytat od Cztery: „u mnie jest tak zapodaj.net/bdc3e5002dc7a.png.html a potem tak zapodaj.net/dc3603c789cd7.png.html ktoś, coś, pomoc? ” A sprawdź czy masz dobrą zakładkę. Bo mi ten błąd wyskoczył w "Zarejestruj". Zakładka sama się nie zmienia na "Zaloguj". ” już wszytko ok
-
Lobby- problemy kto ma ?
2+2 - - Błędy w grze
PostBrawa dla niemaszków prawie rok pracy nad lobby i znowu cos im nie wyszło
-
Lobby- problemy kto ma ?
2+2 - - Błędy w grze
Postu mnie jest tak zapodaj.net/bdc3e5002dc7a.png.html a potem tak zapodaj.net/dc3603c789cd7.png.html ktoś, coś, pomoc?
-
TOP 5 SOLO & ACS uSpica
2+2 - - Hall of Fame
Posttop3 acs
-
TOP 2 ACS - R32 [WSNR] & sandacz [WSNR] & Kapitan Bomba [WSNR] & Kane [WSNR] & Prowokator [WSNR] vs. DrAlban [G_S] ~ 82675.77%
2+2 - - Starcia Wezn
PostGra tu la cje? zapodaj.net/11f9f63dcc4ed.png.html