Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 301-320 z 585.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Całkiem milusio patrzy się na taki wypas gęsi, prawie jak u mnie na działce Przetapiajcie Pany bo naprawdę macie co

• Ładnie zurek, widzę o zastepstwo nie muszę się martwić Tak cz siak nikt ani nic nie przebije akcji z pędzelkiem Przetapiaj na rece

• Marek vs. W O L F ~ 3512.39%

2+2 - - Starcia Wezn

Dzięki za linka A teksty typu ,,nic nie mogę trafić'' zostaw dla siebie i tak nikt ci nie uwierzy Szo Obrońcy

• Za pozdrowienia dziękuje Bardzo mi przykro że w ten sposób postanowiła zakończyć gre jedyna osoba na uni której tak naprawdę troszkę sie obawiałem że może mi poprzeszkadzać No nic, powodzenia w realu i do zoba na innym uni, oby po jednej stronie

• Podpisuje sie obiema rękami Od siebie dorzucił bym jeszcze ładowność ss

• Szybka kontrola między odświeżeniami Niby małe ale lepsze to niż latanie po satkach Dla @Neferet podziękowania za dotrzymanie towarzystwa Pozdro dla sojka, dostawców dexu i ludków z buddy youtube.com/watch?v=AS_uBieKtmg Dnia 04-09-2018 18:08:16 następujące floty spotkały się w walce: Agresor cztery [KoJaK] ________________________________________________ Okręt wojenny 2.163 Pancernik 3.969 _________________________________________ Agresor Neferet [KoJaK] _________________________________________…

• Przy takim składzie agresorów nie dziwota że nikt nie chciał wam przeszkadzać Graty Stejka i dawać coś większego

• Obrońca napisał zaraz po rw że specjalnie się wystawił, najzwyczajniej w świecie nie wierze BTCfajter dziękuje za użyczenie brakujących raków Pozdrawiam @souris @zurekiv @Incepcja1 @Ragnar Lodbrok całego sojka i ludków z buddy youtube.com/watch?v=8m071sBOG5s Dnia 02-09-2018 09:46:15 następujące floty spotkały się w walce: Agresor cztery [KoJaK] ________________________________________________ Krążownik 9.176 Okręt wojenny 1.215 Pancernik 3.052 Lekki myśliwiec 55.185 _____________________________…

• Mojej Myszce Pozdro dla sojka i ludków z buddy youtube.com/watch?v=F_JF8oSxXtM Dnia 01-09-2018 17:16:45 następujące floty spotkały się w walce: Agresor cztery [KoJaK] ________________________________________________ Krążownik 7.974 Okręt wojenny 1.212 Pancernik 3.044 _________________________________________ Obrońca Consul Polaris ________________________________________________ Mały transporter 324 Duży transporter 44 Lekki myśliwiec 5.782 Ciężki myśliwiec 852 Krążownik 685 Okręt wojenny 453 R…

• Ładnie przytuliłeś, zazdraszczam przetapiaj na flo Madz powodzenia w rl

• Wciąż nie przestajesz zaskakiwać Cieszy mnie widok takiego trafienia latając na moim paliwsku

• Mojej Myszce Nie zdążyłem się porządnie odbudować po Xfazie a tu kolejny do kontroli Pozdrawiam całego sojka @souris @zurekiv @Incepcja1 @Ragnar Lodbrok oraz ludków z buddy @Inkfernus kazał pozdrowić wszystkich i obiecał dalej [ciach], nie wiem co mam myśleć o tym ostatnim ale tak cz inaczej życzę odbudowy, ładnie pogratulował Dnia 26-08-2018 14:59:31 następujące floty spotkały się w walce: Agresor cztery [KoJaK] ________________________________________________ Krążownik 6.691 Okręt wojenny 1.0…

• Mojej Myszce Pozdrosy dla @zurekiv , Marka, Kontrolerów i ludków z buddy ,,Nie wytłumaczę ci ale wychodzi ze mnie zwierze'' Dnia 24-08-2018 19:07:27 następujące floty spotkały się w walce: Agresor cztery [KoJaK] ________________________________________________ Krążownik 7.057 Lekki myśliwiec 39.875 _________________________________________ Obrońca Mr X [DPZ] ________________________________________________ Mały transporter 1 Duży transporter 239 Lekki myśliwiec 847 Krążownik 69 Okręt wojenny 29 …

• Marek vs. Oddam Michal ~ 2279.1%

2+2 - - Starcia Wezn

Podziwiam za zapał Bunkrom mówimy stanowcze NIE! Latawce przewietrzone to teraz czekam na coś większego ;p

• Na początku chciałbym podziękować @Neferet za pomoc ze zbiórką pzta, bez ciebie by sie nie udało Pozdrawiam całą ekipe Zboczków Hordę, @souris, @Incepcja1, sojka oraz ludków z buddy To dla Was Co tu dużo mówić, po powrocie Lordzika z przymusowego urlopu, poddałem sytuacje dogłębnej analizie i wykryłem szereg nieprawidłowości co wiązało się z niezapowiedzianą wizytą kontrolną Obrońca ładnie pogratulował jak najbardziej SzO życzę youtube.com/watch?v=ytQ5CYE1VZw Dnia 21-08-2018 14:23:32 następujące…

• Dziękuje za dedy Takiego zakończenia nigdy bym sie nie spodziewał Podziwiam za wytrwałość Marku.Wszystkim agresorom jak najbardziej szczere gratulacje

• Z dedami dla mojej Minnie @souris dziękuje za dotrzymanie towarzystwa podczas lotu, jak powiedziałeś muszę częściej do ciebie pisać jak gdzieś lecę, w końcu doleciałem beaten.gif Pozdro dla sojka i buddy. Obrońcy youtube.com/watch?v=fQHEBL9Izn0 Dnia 18-08-2018 16:14:40 następujące floty spotkały się w walce: Agresor cuatro [KoJaK] ________________________________________________ Krążownik 5.500 Okręt wojenny 1.000 Pancernik 1.061 Lekki myśliwiec 29.957 Sonda szpiegowska 1 _______________________…

• Marek vs. wiktoria ~ 3382.69%

2+2 - - Starcia Wezn

Urlop zdjęty, stejk walnięty czego chcieć wincyyyj Gz Marek

• Nie taki ten Ufs straszny jak go malują Tym stejkiem zarobiłeś tyle ile u mnie nazbierają kopalnie przez 14 dni o pozostałych rw nie wspominając Lataj, plądruj pal a przede wszystkim dobrze sie baw

• Cytat od ^prezeS^: „graty trafienia aż dziw ze pogratulował troche złomu gdzies wyparowało ale na waciki bedzie ” Zadziałała magia antymaterii zaczęło sie od 70 rec a skończyło na prawie 0,5k