Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 601-620 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Cytat od Qnick: „@Art wiem, że data nie jest jeszcze znana - ale mniej więcej kiedy spodziewać się fuzji - jeszcze w tym roku/pierwszy kwartał przyszłego? ” Myślę, że cała sprawa powinna zamknąć się w październiku. Cytat od Wisior: „Czy jest możliwość, żeby moje konto z docelowego uni zostało rozlosowane gdziekolwiek indziej ? ” Tak jak zapowiedziałem, to skrypt na bazie zapełnienia Uni będzie losował uni docelowe, gdy wybór nie został dokonany. Nie mamy na to wpływu Może być nawet i tak, że dru…
-
Cytat od Starrk: „@Art wiesz może, czy łączenie serwerów stanie się czymś normalnym i będziemy mogli go oczekiwać co rok - dwa, czy dalej będzie gwiazdką z nieba? ” Zapewniano mnie, że fuzja powinna wejść na stałe w plan życia OGame :p Ale nie chwaliłbym dnia... zobaczymy kiedy następna. Będę trzymał rękę na pulsie.
-
Cytat od Wisior: „Oczywiście nie jest to jednoznaczne, że tak chce, bo osobiście jestem zwolennikiem zmian, ale przyspieszenie z x1 do x7 jest dość dużym przeskokiem, który niekoniecznie mi odpowiada (eco x5 w zupełności by mi wystarczyło). ” Nie da się przeprowadzać gruntownego przebudowania naszych Universów uwzględniając zdanie wszystkich graczy. Każdy kieruje się swoim własnym interesem i przeprowadzanie ankiet na temat kto z kim miałby zostać połączony doprowadziłoby do jeszcze większego za…
-
Cytat od Kromak: „Art, ale juz mamy sytuacje gdzie na Deimos jest spalanie dexu 0,5 ,a docelowym jest 68 gdzie jest spalanie normalne. wiesz moze czyna 68 bedzie zmniejszone te spalanie? ” Poprosiłem o zmianę jakiś czas temu już, powinna zostać przyjęta. Upewnię się i jakby co uaktualnię ogłoszenie.
-
Cytat od Starrk: „@Art bardzo proszę w wolnej chwili zerknij na propozycję uśrednienia grup 3 i 4 ” Niestety, nie było już czasu na zmianę. Wszelkie konfiguracje migracji zostały już zatwierdzone i przekazane do przygotowania. Przykro mi. Nasz plan utrzymania P i Q w obecnej grupie nie jest ostatecznie taki zły. Był to wybór między dwiema rozsądnymi konfiguracjami. Co do zmian w konfiguracjach Uni docelowych, typu przywróćenie basha, czy zmiana innych parametrów. Proszę o cierpliwość do czasu za…
-
Cytat od Majs: „a teraz na temat @Art naprawdę zrób dwa docelowe uni bo to naprawdę będzie katastrofa ” Próbowaliśmy. Spowodowałoby to zwiększenie Uni, a także całkowicie przebudowanie planu, który mamy obecnie. Naszym celem było skupienie się na jak najmniejszej ilości universów docelowo przy uwzględnieniu parametrów jakie mamy.
-
Cytat od satanael: „Witam ! Sprawdziłem właśnie jak to wygląda punktowo pod względem uni które mają być wrzucone do Q (chodzi o grupę 2 czyli - Eridanus , Quantum , Cygnus i Antares) i delikatnie mówiąc kogoś mocno pogięło ... Cygnus i Antares mocno odstają od Eri nie wspominając o Q z resztą My (Eridanus) mamy taką samą sytuację jeżeli porównać nas z Q . Według mnie to się nie trzyma kupy i osoba która to ustalała chyba nie sprawdziła dokładnie punktacji . Według mnie można było to podzielić sp…
-
Cytat od Sora26: „@Art nie uwazam ze Rising ma jakies uprzedzenia i nie uwazam ze wasza konwersacja odnosnie UF powinna odbyc sie na WASZYM kanale. W pelni popieram to co pisze a pisze jako gracz a nie czlonek Teamu. Zamiast UF trzeba bylo zastosowac kasacje calego uni na to samo by wyszlo skrocilby sie tylko czas. Nusakan i Spica sa na podobnych poziomach w pkt flot itd. A wrzucajac oba do Virgo robicie tyko "krzywde" tej garstce ktora zostala i cos jeszcze klika. Tym sposobem kazdy z nas jest …
-
Cytat od chemikos: „Spica ma iść na Virgo. Z tego co widzę nie ma tam bonusu pól +25. Czy będzie włączony? Co z regułą basha? ” Najlepiej gdybyśmy to rozwiązali ankietą po fuzji, czy chcemy zachować brak basha, czy przywracamy go z powrotem. Co do pól, z tego co wiem, Uni docelowe mają dostać ekstra pola. Upewnię się czy tak będzie.
-
Cytat od Rising: „Oczywiście koloryzuję tutaj, żeby nakreślić swój punkt widzenia, ale wiem, że ma to odzwierciedlenie w opiniach również innych graczy. ” Otóż nie mój drogi kolego. Nad planem pracowaliśmy dobre kilka dni. Wiedziałeś jakie bierzemy kryteria pod uwagę, *widziałeś* plan, a mimo tego nie wyszedłeś z własną propozycją. Nie wspomnę, że po przygotowanym planie pytałem o wszelkie możliwe komentarze i próby zmian. Przy takiej ilości Universów, musieliśmy zastosować kompromisy. Dlatego p…
-
Cytat od Bigot: „A czemu u 68 ma byc x7 (x5 to juz duzo) ” Większość exodusów ma x7, a x7 eco jest obecnie trendem na Universach dla prędkości ekonomii. Stąd została wybrana taka a nie inna prędkość. Cytat od Starrk: „Bo Koszyk nr 3 mógłby być wzbogacony o Quaoar. To uni jako jedyne z x2/5 nie odstaje od D+W+L, a w ten sposób zamiast martwego połączenia Draco, Wasat i Libry mielibyśmy czwartego oponenta. W tej sytuacji też wyrównałyby się szanse dla Koszyka numer 4, z którego zabralibyśmy rekina…
-
Cytat od szpic: „Antares łączony z Quantum i Eridanus? mam konto top6 100mln punktów i nagle łącza nas z graczami co maja miliard? wylece do top300+. To juz moge odpalic kasacje i tyle... ” Cytat od Starrk: „@szpic no ja tak zrobiłem, jak do Quantum szedł Fornax czy tam Elka - różnica punktów robi jeszcze większą różnicę w przypadku speed uni, no ale... zaraz znajdą się tacy, którzy stwierdzą, że lepiej tak łączyć niż w ogóle ” Doskonale Was rozumiem. Pierwotnie planotwaliśmy połączenie wyłączni…
-
Server_Merge_Board.png Szanowni Gracze, NADCHODZI FUZJA UNIVERSÓW! W ostatnim czasie przyśpieszyliśmy prace nad nią i możemy Wam w końcu powiedzieć, że jesteśmy na nią przygotowani. Obserwujcie nasze forum, gdyż już w październiku przedstawimy Wam plan połączenia Universów. Dokładne daty fuzji pojawią się już niedługo, ale już teraz możemy Wam przedstawić listę serwerów, które zostaną połączone. Prosimy mieć na uwadze, że WSZYSTKIE konta zostaną połączone (bez względu na aktywność czy status url…
-
Szanowni Gracze, Zapewne zauważyliście, że nasze fora dyskusyjne począwszy od piątkowego wieczora, aż do tego momentu, zostały zabezpieczone przed wejściem osób nieuprawnionych. Chcielibyśmy przeprosić za wszelkie utrudnienia z tym związane, gdyż fora są jednym z najważniejszych metod komunikacji między nami. Jednakże, musieliśmy zachować należyte środki bezpieczeństwa. Kilka dni temu miał miejsce incydent bezpieczeństwa, który należało opanować szybko i sprawnie poprzez ograniczenie dostępu do …
-
Witajcie! Na serwer PTS trafia nowa funkcjonalność. Najnowsza aktualizacja wprowadzi do gry opcję funkcji eksperymentalnych (Beta System), którą będzie można aktywować w opcjach konta. W momencie aktywacji systemu opcji eksperymentalnych, będzie możliwość testowania i głosowania nad nowymi funkcjami gry, które są już praktycznie na ukończeniu i będą dostępne tylko poprzez wspomniany mechanizm. Jak aktywować opcje eksperymentalne (Beta System)? - Udać się do ustawień konta - Beta system jest w me…
-
Szanowni Gracze, Już w środę, na nasze serwery trafią dwie aktualizacje. - Lobby wersja 1.1.0 - [Nowość] Możliwość sortowania Universów według wieku w oknie list kont i sekcji zasiadania - [Nowość] Częstsze aktualizacje rankingu - [Poprawka] Lista rozwijana z krajami przy opcji "Pokaż wszystkie serwery" działa teraz prawidłowo - [Poprawka] Strona przypomnienia hasła ma poprawioną stopkę u dołu strony - Wersja gry 6.7.2 - Nowa reguła numer 13 w Zasadach Gry. Maksymalny czas uzyskania wsparcia od …