Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 361-380 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Wersja 7.x - dyskusja

Art - - Porozmawiajmy o OGame

może coś się posypało. Popytam.

• Wersja 7.x - dyskusja

Zaraz zaraz.... jak mnie pamięć nie myli, to statki można odbierać bez ograniczeń. Nawet z innej klasy, po prostu docelowo bonusów "dla klasy" nie będzie. Ale przez rynek winno wszystko lecieć bez problemu. Może to błąd innej natury?

• Nadchodzi nowe ...

Art - - Nowości

Już jutro na wszystkie zarejestrowane konta na serwerach PTS trafi 10 000 000 Antymaterii, dlatego zaproście znajomych do testów jeszcze dziś!

• Wersja 7.x - dyskusja

Cytat od Revenine: „Mogliby doładować znowu antymaterię, wydałem już te 10kk na rozbudowę konta, teraz raz zmieniłem klasę i już nie mam, a kolejnego konta nie bardzo mi się chcę przeklikiwać ” 10 baniek DM trafi na wszystkie zarejestrowane konta jutro w ciągu dnia. Warto zatem poinformować każdego, aby założył konto na PTS jeszcze dziś! Cytat od Poka_Bydlaka: „Art, a jest polska wersja ogłoszenia? Google translate chyba się zbugował. ” o jakim ogłoszeniu mówimy?

• Wersja 7.x - dyskusja

W tym temacie zamieściłem dalsze zmiany, które pojawią się już po wprowadzeniu głównej aktualizacji Plany rozwojowe wersji 7.0.1

• Poniższa lista prezentuje zmiany jakie pojawią się w kolejnej wersji oznaczonej numerem 7.0.1 Nie oznacza to, że zostaną wprowadzone natychmiast po głównej aktualizacji i zostaną zaplanowane dopiero po przeprowadzeniu głównej aktualizacji we wszystkich krajach. Nowości - Zbieracz - Zmniejszona wartość podatku dla transakcji na rynku - ustawienie serwerowe (~połowa wartości dla zwykłego gracza) - sprzedaż / kupno / nieaktywność - Pełzacz - Nowa formuła - ((poz. kop. metalu + poz. kop. krysz. + po…

• Wersja 7.x - dyskusja

Cytat od Starrk: „Oraz wciąż pozostaje kwestia Manewru Hamilla, @Art. Ile wynosi ta szansa? 1/100? 1/10000? 1/1000000? Dożyliśmy czasów, gdzie 10kk LM jest standardem, a to by oznaczało (dla ułamków podanych wyżej), że w każdej rundzie te 10kk LM ściągało 100.000/1.000/10 GS. Bez pomyślunku. ” Jeśli chodzi o manewr, nie jest on aktywny dla każdego pojedynczego myśliwca wysyłanego do walki. W momencie rozpoczęcia starcia, JEDEN myśliwiec ma losowaną szansę zniszczenia GSa, ale ta szansa nie jest …

• Wersja 7.x - dyskusja

Cytat od cichah2o: „Art napisał 0,3 % .. na serwerze 0,03% .. to ogromna różnica! fajnie byłoby wiedzieć, czy musze dobudowywać obronę czy nie, bo na 1670 statków prędzej znajdą się chętni niż na 167.. ” Tzw. last minute change, przegapiłem. Skorygowałęm w poście. Cytat od new_mateuszgg: „Możliwość budowy nowego statku: Pełzacz - Zwiększa produkcję energii o ekstra procent (zostanie ustalony) - Zużywa 50 energii czy te 2 opcje nie wykluczaja siebie wzajemnie? po co cos co zabiera energie ma dawa…

• Wersja 7.0.0

Art - - Nowości

Wprowadziłem kilka poprawek do listy zmian.

• Wersja 7.0.0

Art - - Nowości

Lista zmian w wersji 7.0.0 Mega Content One --- Klasy --- - Możliwość wyboru między 3 klasami, gdzie każda z nich ma unikalny zestaw umiejętności. - Ekran wyboru klasy jest dostępny dla każdego konta i umożliwia jej wybór lub jego pominięcie. - Istnieje możliwość wyboru klasy w późniejszym etapie poprzez kliknięcie ikony znaku zapytania obok menu oficerów. - Pierwszy wybór klasy jest darmowy. Zmiana klasy kosztuje 500 000 Antymaterii. - Nie ma ograniczeń przy zmianie klasy. --- Klasa Zbieracz --…

• Wersja 7.x - dyskusja

Cytat od Das140: „Cytat od piink: „The test servers available for you to play the update from Monday 14th are called Origin and Bermuda. ” Chyba @Art zapomniał o tym wspomnieć ” Nie wiem jak to zdanie się zagubiło. Pamiętam, że je pisałem

• Nadchodzi nowe ...

Art - - Nowości

PTSRelease1.PNGSzanowni Gracze, Już w poniedziałek, 14 października dokonamy aktualizacji gry do wersji 7.0.0 na naszych publicznych serwerach testowych (PTS). Z niniejszą aktualizacją, rynek, klasy i nowe statki, o których wspominaliśmy przez ostatni czas, będą dla Was dostępne. Jeśli nie posiadacie jeszcze konta w Lobby Pioneers, możecie je utworzyć pod poniższym adresem: lobby-pioneers.ogame.gameforge.com/en_GB/ Dostępne dla Was będą serwery Origin oraz Bermuda. Pełna lista zmian będzie dla W…

• Brak aktualizacji.

Art - - Błędy w grze

Aktualizacja jeszcze nie trafiła na nasze serwery. Wkrótce testy na serwerach testowych. Więcej informacji już jutro

• Nadchodzi nowe ...

Art - - Nowości

Witajcie! Nowy dzień, nowy post! Niektórzy z Was zastanawiali się nad nowymi statkami i tym jak będą one wchodziły w interakcję z innymi, zatem dziś przedstawiamy Wam statystyki Żniwiarza: - Szybkie działa od: - Gwiazdy śmierci (10) - Działa jonowego (2) - Szybkie działa przeciwko: - Sondzie szpiegowskiej (5) - Satelicie słonecznemu (5) - Pełzaczowi (5) - Krążownikowi (7) - Okrętowi wojennemu (7) - Bombowcowi (4) - Niszczycielowi (3) Wasz Zespół OGame

• Wersja 7.x - dyskusja

Cytat od zefir: „Ciekawe, czy parametry z tego screena trafią do ostatecznej wersji ” Screen, który wyszedł w .de potem w .uk zawiera już jest nieaktualny. Z tego co mi wiadomo, parametry zostały już zmienione.

• Anniversary17.jpgNie ma to jak zgłębianie tajemnic i odkrywanie odległych zakamarków galaktyki z wiernym zwierzakiem u boku. Z okazji 17. urodzin OGame chcemy zobaczyć Wasze fotki takich właśnie zgranych drużyn. Pokażcie nam zatem, z kim wyruszacie na podbój uniwersum! Na 20 zwycięzców czekają eleganckie podkładki pod mysz z motywem OGame oraz po kuponie o wartości 10 euro. Sposób uczestnictwa: - Zróbcie fotkę Waszego zwierzaka podczas grania w OGame. W razie braku żywego modelu wystarczy także …

• Warunki uczestnictwa Poniższe Warunki Uczestnictwa regulują przebieg konkursu 'Anniversary Pets 2019' ("konkurs"), organizowanego przez Gameforge 4D GmbH, Albert-Nestler-Straße 8, 76131 Karlsruhe, Niemcy ("Gameforge"). 1. Uprawnienie do uczestnictwa, uczestnicy i uczestnictwo 1. Uczestnictwo w konkursie jest bezpłatne. Do uczestnictwa uprawniony jest każdy pełnoletni użytkownik posiadający zgodnie z Ogólnymi Warunkami Użytkowania własne i aktywne konto użytkownika na stronie ogame.gameforge.com …

• Nadchodzi nowe ...

Art - - Nowości

Gotowi na dalsze informacje? Aby rynek nie stał się jednym wielkim magazynem surowców, będą na nim obowiązywały opłaty. - Rynek pobierze 15% opłaty od wartości każdego dokonanego handlu. Opłata zostanie pobrana z otrzymanych surowców po zrealizowaniu własnej oferty. - Oferta zostanie automatycznie usunięta z rynku po 3 dniach, jeśli nie dojdzie do skutku jej realizacja. Takie działanie nałoży 25% opłatę od oferty i zostanie ona pobrana w momencie zdjęcia jej z rynku. Powyższe wartości mogą w prz…

• Cytat od Starrk: „Panie @Art, ja wiem, że sam niewiele możesz, ale czy byłbyś w stanie odpowiedzieć, co Ty sam osobiście personalnie i z głębi siebie uważasz na temat łączeń międzynarodowych? Czy możesz nam powiedzieć, czy widzisz sens w takim łączeniu (jeśli nie to proszę chociaż o krótkie uzasadnienie)? Czy znasz lub obawiasz się o jeszcze jakieś przeciwności niewymienione tutaj przeze mnie? (Zgodę GF pomijamy. Oddamy im Sosnowiec i będą zadowoleni) ” Jestem przekonany, że takowe serwery prędz…

• Nadchodzi nowe ...

Art - - Nowości

Prosimy o uwagę! Czy chcielibyście zadecydować o rozgrywce na serwerze z Handlarzem, czy bez niego? Gdy tylko aktualizacja będzie gotowa, niektóre nowe serwery mogą wystartować bez opcji Handlarza w grze. Na tę chwilę, po wprowadzeniu aktualizacji do gry na starszych serwerach, handlarz wciąż będzie dostępny. Zapraszamy do komentarzy w wątku poświęconym nadchodzącej aktualizacji! Chcemy wiedzieć, jak zamierzać grać! Wasz Zespół OGame