Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 221-240 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Błąd rynku
Art - - Błędy w grze
PostNajwyraźniej. QA potwierdził mi, że błąd już jest zgłoszony i wkrótce trafi do gry poprawka. Do tego czasu lepiej nie korzystać z rynku
-
Wersja 7.1
PostSzanowni Gracze, dziś około godziny 13:00 na nasze serwery trafi wersja gry oznaczona numerem 7.1.0rc20, która: - Usuwa możliwość otwierania kilku okienek teleportu w jednej zakladce - Usuwa błąd powodujący wydłużenie czasu badania po skorzystaniu z przedmiotu skracajacego owy czas
-
Szanowni Gracze, zmiany w prawie Unii Europejskiej związanymi z przeciwdziałaniem praniu pieniędzy, anonimowymi płatnościami w internecie, stają się co raz bardziej restrykcyjne. Od 1 stycznia 2020 roku, wszystkie płatności Paysafecard powyżej kwoty 50 Euro wymagają rejestracji konta Paysafecard o nazwie "myPSC". Karty przedplacone o wartości 50 Euro lub mniej nie są objęte w/w warunkiem. Aby móc dalej płacić kartami Paysafecard PIN powyżej wartości 50 Euro,konsumenci są zobowiązani do założenia…
-
Spalanie deuteru
Art - - Błędy w grze
PostBonus -25% dla recyklerów jest obecnie wyłączony.
-
Klonowanie Surowców Rynek
Art - - Błędy w grze
PostProblem został rozwiązany w wersji rc18.
-
Wersja 7.1
PostSzanowni Gracze, dziś trafi na nasze serwery wersja 7.1.0-rc18, która - usuwa krytyczny błąd na rynku (możliwość tworzenia surowców) - poprawia działanie rozwijalnego menu tolerancji
-
wylogowywanie z konta
Art - - Błędy w grze
PostPodobne zgłoszenia pochodzą też z innych krajów. Jak tylko coś się uda ustalić, dam znać.
-
Gratisowa flota
Art - - Błędy w grze
PostCytat od Bandit Dawn: „@Art pogoń tam tych nieudaczników, bo na razie jest więcej błędów niż rzeczy poprawnie działających ” Przypominam się na bieżąco. Błąd z mnożeniem floty przy produkcji zgłaszałem jeszcze przed świętami...
-
Brak statystyk - rynek
Art - - Błędy w grze
PostNa chwilę obecną daję zgłoszenie w status weryfikowane. Są poważniejsze problemy z rynkiem, aniżeli brakujące statystyki
-
wylogowywanie z konta
Art - - Błędy w grze
PostCzy problem nadal występuje? Jeśli tak, to czy zdarza się w losowych sytuacjach, może wylogowanie z konta następuje po wykonaniu jakiejś akcji? Musimy wiedzieć więcej na ten temat.
-
Cytat od roermond: „Przeliczniki na rynku się unormowały.Oczywiście wszystko wgrane po cichaczu.Żadnego powiadomienia. ” Wolałem informować po fakcie, aniżeli przed w takiej sytuacji. Cytat od dexPL: „Przeliczniki zmienione - ale stare oferty, zapytania, autozapytania i zautooferty nieruszone. ” Kolejna wersja, która ma wprowadzić korekty do ofert na rynku jest obecnie testowana. Nie wiem czy dziś wersja trafi na serwery.
-
Wersja 7.1
PostSzanowni Gracze, Dziś została dokonana zmiana konfiguracji starych universów (nie dotyczy Ledy i Mensy), gdzie ograniczono zakres tolerancji na rynku.
-
Klonowanie Surowców Rynek
Art - - Błędy w grze
PostZgłoszone.
-
@justvorum, kłamstwo powtarzane wiele razy stanie się prawdą? Na to nie licz Z pewnością nie traktuję graczy w taki sposób jak Ty próbujesz nam tutaj wmawiać. Jeśli Ci cokolwiek nie odpowiada w mojej pracy i możesz to merytorycznie przedstawić, zapraszam do napisania skargi na mnie w Systemie Support. Z miłą chęcią przekażę ją na ręce mojego przełożonego.
-
Cytat od buleon: „Ale to się da załatwić jednym zdaniem w IZG. Wystarczy dopisać pod punktem o pushu: "Powyższe zasady obowiązują zarówno na rynku, jak i w handlu bezpośrednim." O ile rzecz jasna macie możliwość sprawdzenia tego, kto za ile handluje. ” Rynek jest funkcjonalnością, która ma się regulować sama. Cytat od buleon: „1) Handlowa niedziela - tu już osobiście dałeś ciała z tą edycją posta, która zaburzyła proces wprowadzenia dobrej zmiany. Straciłeś zaufanie. 2) Obietnica stworzenia tema…