Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 41-60 z 181.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Cytat od Inny_koles: „Skoro to już koniec Twojej kariery Profesor wypadało by dodać coś od siebie. Znasz się na robocie nie ma co bo potrafisz flota operować i masz jaja do lotów. Nasze relacje przez całą kadencję były różne sam wiesz. Wiele straciłeś na tych swoich kombinacjach z budową floty i z tym że grałeś raz z tym a raz z tymi. Tam gdzie wyczuwales większe korzyści tam skakałeś. Jednym słowem nie można było Ci ufać, a zaczęło się od tej pamiętnej podstawki u Tadka. Później kilka innych dz…
-
Gratuluje akcji, szkoda że tak się to potoczyło . Szkoda Profesorka jednak miał chłop determinacje do bycia flociarzem i orania . PS. Dziękujemy za dedykacje . Proszę bardzo cieszcie się surką i przetapiajcie. Obrońcy SZOOoooo i chyba powodzenia już w realu.. Papa Miło było CIę poznać.
-
Cytat od NoName555: „Ajjjj owca Tyyy.... Ciesz się ze po znajomości Luther nie napisał jak do tego doszło Gratulacje ” przypadki chodzą po ludziach , a ja jestem idealnym przypadkiem tego wieczora heheh... Przylamienie moje sięgneło zenitu Ale moze dobrze to czlowiek znowu zacznie zwracac uwage czy nie leci z planety heheh
-
Cytat od Luther: „Szczerze?Spodziewałem sie spadającego moona Dlatego dofarmów nie było ” Wszystko Ok gdybym nie był na siłowni hahah koordynowanie z telefonu to jakieś wielkie nie porozumienie... Nawet te 6 sekund opoznienia przy korzystnie stabilnym laczu było mozliwe do ucieczki , ale z kompa nie z Telefonu.
-
No i elegancko Swego czasu się kopaliśmy z obrońcą trochę . obroncy chyba szo...
-
Cytat od Inny_koles: „To całe S&D to jakieś jaja są. Nagrody są już dawno do odbioru, podsumowania brak, opiekun nie raczy nawet odpisać na wiadomość, a co dopiero zająć się uporządkowaniem całej zabawy i odpowiedziami na ewentualne pytania. Wszystko z wielkim opoznieniem, każdą sprawę trzeba ponaglać. Jak to ktoś mi powiedział " obyście się do następnej edycji wyrobili z tematem".... ”
-
Piękne ST, czekam na opis akcji Artemisie , szkoda że %% do wojny nie wejda hehhe przetapiaj, Szczurkowi SZO.