Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 21-40 z 181.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Cytat od wagwan: „Gratki wlotu Cytat od Gangster z Afryki: „Dziwie się że nawet latałem i nawet latam na nie które osoby z Afery A Oni na mnie oczywiscie jak jest zysk... ” Ja myslalem ze latamy sobie po satkach i pelazaczach ” Jeśli jest 20kk zysku to czemu by nie , ale nie 8 kk O ile domyślam się pod jakim nickiem grasz na janice play for funny
-
Nie chce mi się rozpisywać bez sensu bo szkoda czasu ,a wole ,,leżeć na babie " to mi się podoba . Ale ASMAX nie zmienia faktu, fakt że zszedłeś nieco z tematu.... dlatego nie wchodzę w to nawet chyba że w ,, babę ":) Krótko i na temat od zawsze mówiłem że prowadzę neutralny styl gry... Kogoś konflikty nie są moimi i w drugą stronę też to działa rzecz jasna... ( do początku jak mantrę powtarzałem ). No tak wybrałem między Aferą ,a BDSM xdd ciężka decyzja była o matko... - w innych sojuszach nawe…
-
Widzę że i zatankowane nawet nieco Nie wiem skąd Ty tez ST wyłapujesz Gratki i przetopu Obroncy Szo
-
Cytat od Asmax: „Mam Pajacu umieścić pewnego screena ? W tym czasie sie zarzekałeś , że nie, że Ty nie handlujesz z Aferą itd etc..... Zacznij mówić prawdę to wszystkim będzie lżej... ” Dlaczego jesteś nie kulturalny ? Czy Ja Ciebie wyzywam ? Zresztą nie ważne, nie którzy jej nie mają. CZYTAJ ze zrozumieniem, bo nie chce się powtarzać!!! Posłuchaj raz jeszcze, zadałeś mi pytanie czy sprzedaje dex do AFERY. Odpowiedziałem że nie, ale musisz być mega ograniczony że trzeba Tobie doprecyzowywać to..…
-
Cytat od Asmax: „Kłamca nr 1 na ogame wkleił ST nie no gratulacje... i to na byłym "sojuszniku"... 0 (o ile nie przeszacowałem) ... Zalecam mówić prawdę nowym sojusznikom z kim handlujesz deuterem jak już tak ich tutaj "pozdrawiasz" :)))) Maciek - SZO ” Jak dobrze że Ty wiesz wszystko najlepiej . Ahh zapomniałem że nie tylko Ty. No no, czekam na więcej historyjek i gówno burzę PS. Co do sojuszników to kto jak kto, ale Ty nie jesteś na pewno przykładem. To tak na marginesie.
-
Wczoraj zamontowała się lotka obok mnie, i sondy latały przez 30 minut... + Pance i krk. Dzięki Tobie się zmobilizowałem trochę i po tych nostalgicznych wspomnieniach jak kiedyś było na Ogame... Więc dzisiaj bez instalacji lotki której i tak nie mam, u sąsiada skan puściłem i stały sobie LM same, olałem temat bo jest (*) ,a ja w drodze na badania Covida :D. Jednak kiedy czekałem i marzłem na dworze przed pomarańczowym namiotem pomyślalem, a puszcze skana.. no i coś tu stoi więcej niż rano. Wiec …
-
Dzień dobry w ten ciepły i spokojny dzień Aż dziwne że w środku dnia można wykrecic RW na najbardziej aktywnych osobach ale prawda jest tsaka że to czysta okazja i przypadek jak zawsze. Raz na jakiś czas Michaś mnie skanuje co jest zrozumiałem w poszukiwaniu okazji . A dzisiaj delikatnie na kacyku siedzę i się nudzę , więc postanowiłem poskanować okolice, no i wyłania mi się RS Michasia w którym nic nie odkryłem... Oczywiście za niski poziom Tech Szpiega mam. No ale nic postanowiłem wysłać więce…
-
Taka salwa poszła z działek że aż w LOG usłyszeliśmy. Gratuluję wam Panowie wlotu i koordynacji całej akcji. Nie sądziłem że wgl Szprycu się znajdzie w reckach tutaj. Także gratuluje Noname, Michas i Atomic ( czyli jednak wieczny urlopowiecz to nie jestes heheh ). Szprycu Tobie życzę szybkiej odbudowy, z tego co policzyłem to nie co z wraków zostanie , wiec może po krótkim urlopie wrócisz na nowo do grania czego też Ci życzę Najgorsze w takich momentach jest to że jak człowiek uczciwie doszedł d…
-
Cytat od DoktorekTHC: „Cytat od CzarnyPan: „nie no bot pozdrawia innego bota tego jeszcze nie było już raz was wysłałem na bana, ciebie i tego killermana wraz z partyzantem, niestety przez nadmiar pracy nie chciało mi się pisać kolejnego zgłoszenia, ale zaraz to nadrobimy, szkoda alama bo sma go trafiłem z lotki w us i wiedziałem że dam radę ponownie, ale brakło czasu na takie zabawy A no i 2 posty wyżej pan asobibi, który 2-3 dni temu rozbił połowę floty yary o siebie zapodaj.net/c4da621dd9a7e.…
-
Cytat od Ulissess: „Cytat od Szef325: „Historia jaka wiele innych Co tu dużo pisać .. lot na transportuj pewnie lub stacja na planete ,anie na moona. Z drugiej strony i tak by nie było co zbierać więc brak odebrania FS. ” A, bo już myślałem, że jakieś nowe teorie spiskowe się pojawiły, kurcze szkoda ” Tak też myślałem , że teoriami spiskowymi będziesz się sugerował PS. Tym razem wszystko naturalnie haha
-
Czy zmiejszycie cene RMP na starszych UNI gdzie są potężne bunkry , a RMP już nie warto używać ze względu na koszta 1 szt w liczbie masowej? Czy ewentualnie możecie zwiększyć siłe RMP tak aby na starszych UNI opłacało się ich używanie? - Czy w SILOSY Rakietowych zostanie zwiększona pojemność na RMP / PR per 1 POZIOM ? Czy wprowadzicie NANITY na MOONACH , aby uatrakcyjnić nam grę ?
-
Historia jaka wiele innych Co tu dużo pisać .. lot na transportuj pewnie lub stacja na planete ,anie na moona. Z drugiej strony i tak by nie było co zbierać więc brak odebrania FS.
-
Noo nie da się ukryć że faktycznie Uni Ciebie powitało w miły sposób. Gratuluje wszystkich STeków. Obroncy Szo.. tadek hmm ciekawa historia :/
-
I komentarza KOSZMARNEJ OWCY nie zabraknie przy tym tym soczystym Steku !!! Tak jak napisałem do jednego z członków sojuszu atakierów - Gratulacje Prawdą jest że ten ST cieszy mnie jeszcze bardziej niż tych którzy je wykonali - powodów jest wiele , ale przychodzi kryska na matyska . Nie ma co się rozwodzić na dawno rozlanym mlekiem ze strony obrońcy. Piękne jest to że jeszcze chwile temu byłem zezłomowany przez bład wysłania floty z planety ( taa monotonia )... A tu nie trzeba było długo czekać …