Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 61-80 z 86.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Cytat od Iron vel Pikus: „Tyle pracy włożyłem jak konto było w posiadaniu Nazza zeby je jakos złomnąć... Nawet rakietowanie moona z długim FSem przeprowadzałem i GSy juz leciały akurat w ten dzien kiedy Tatko miał problemy z netem . Niestety Nazz sie pojawił i za antymaterię dobudował 2 lvl silosów i odbudowywał rakiety... Akcja poszła...” Iron o twoich akcjach też słyszałem i miałem na Ciebie uważać

• Witam. Jeszcze szczerze rozczarowany, że ktoś mnie posądza o coś czego nie zrobiłem tym bardziej, że mnie nie zna. Dostałem konto od Nazza ! i to szczerze bez żadnych przelewów $ bez przesady. To tylko gra więc zacząłem grać na nowym top 5 Nazz obiecał, że jak zrezygnuje będzie o mnie pamiętał bo wolał Electre. Tak się stało.. Wszedłem na konto zmieniłem email z motyl304@interia.pl na swój.. o dziwo każdego następnego dnia email był cofany.. sądziłem, że Nazz się pomylił ale zaczęło się to stawa…

• Graty Owocek i spółka :)) niestety choroba mnie męczyła w takie piękne dni i na forum nie zaglądałem ale do akcji mogłeś mnie wziąć Więc piękna Akcja i gratulacje zgrania i zezłomowania:) Przetapiajcie zyski ;D Obrońcy SZO! "Upaść jest łatwo, trudniej się podnieść" ale to cechuje najlepszych graczy. do naSTępnego.

• O jakim państwie mowa?

Goku7 - - Nauka

Tak, zadajesz buleon

• O jakim państwie mowa?

Goku7 - - Nauka

Jest najmniejszą na świecie republiką i trzecim najmniejszym krajem na świecie. Jego powierzchnia wynosi 21,3 km2. Liczba mieszkańców tego kraju wynosi około 14019.

• O jakim państwie mowa?

Goku7 - - Nauka

Somalia..

• Taka historia, że mi przypomina identycznie jak mnie wystawiono.. tylko tutaj zmienił się "niby" właściciel. Nie będę komentował tego co się stało bo największe brawa należą się Baronowi za to co czynił na tym uni przez ten szmat czasu i życzę mu powodzenia w realu. Jednego jak mnie nauczyło, a jego nauczy to starcie, że nie ufa się nikomu prócz osób dla nas najbliższych czy w grze czy w życiu realnym. BaronUriel i wszystko jasne. 3m się ! "Powodzenia Kompanie" ! i nadejdzie czas powrotu. (?)

• Nowy wpis Goku [1/12] 2.178.729 punktów Nowy wpis Goku [50] 2.112.168 punktów

• Goku IRON 12 18.993.120 13.870.488 (20.1.2012) 16.738.301 8.887.488 3.228.912 1.754.088 36 37 38 36 37 36 36 37 36 36 29 32 33 33 31 32 31 31 33 30 30 24 30 32 32 30 31 30 30 30 30 30 22 18

• Chciałbym powiedzieć, że chodziło mi tylko o udowodnienie, że te RW jest prawdziwe już nic po za tym. Zrobi się kolejne jak to Włosiu napisał "Finezyjne" ST bez żadnych uszczypliwych komentarzy. Nie miałem nic złego na myśli może trochę mnie poniosło i wyszło w tym temacie jak wyszło za co Przepraszam. Życzę wszystkim jak największej liczby ST tych Finezyjnych ale i normalnych W końcu ta gra to tylko zabawa i nie ma co odbijać dalej piłeczki. Dzięki dla prowadzącego i klubowiczów za 4 zaliczone …

• Cytat od Gully: „Jakis screen wiadomosci z dzisiaj od jakiegos gracza o takim samym nicku jak obronca zglaszanego przez ciebie starcia nie moze byc zadnym dowodem.” No 2 graczy o takim samym nicku raczej na u12 nie znajdziesz. A tutaj zauważysz, że jest tylko 1 GRACZ ze wszystkich polskich uni o takim nicku. Jeszcze jakieś utrudnienia? infuza.com/pl/weekly/Search "lub w inny sposób można jednoznacznie wyczytać istotne okoliczności, z punktu widzenia zakwalifikowania." Odwołuję się do regulaminu …

• A nie widzisz, że podałem najnowszy, a wraz najważniejszy dowód? na który czekałem aż do dzisiaj. Dlatego proszę o ponowne rozpatrzenie inteligencie.

• Ponawiam i przedstawiam dowód mojej racji z samą wypowiedzią AGRESORA !. 2. Towarzysz Winnicki [Borsuki] vs Duch [IRON], Goku [IRON], maly_rawi [IRON] - 1 233,76% Obrona.? Najważniejszy, inne widzieliście: img690.imageshack.us/img690/1663/pilne.jpg "lub w inny sposób można jednoznacznie wyczytać istotne okoliczności, z punktu widzenia zakwalifikowania." Chyba potraficie czytać. (Falangę na moonie ma oraz jest w tym samym układzie) widzieliście wszystko wcześniej. Dziękuję. Cytat od c3gi3l: „haha…

• To może jeszcze podważycie słowa Agresora? ;D bo też kłamie przyznając się, że tak było jak opisałem akcja była dawno, chciałem uzbierać co najmniej 5 aby wstąpić do klubu, a widzę, że tutaj spostrzegają ludzi za oszustów. Wszystko co chcieliście przedstawiłem, a wy dalej swoje to niby relokacja, falanga, a teraz opisu nie ma haha <lol2> śmiech na sali, a salwy braw dla waszej decyzji. Jeden Guras który się ujął bo ma coś co nazywa się inteligencją. "lub w inny sposób można jednoznacznie wyczyta…

• Cytat od c3gi3l: „nie ja wymyslilem zaliczenia akcji w ktorych jedyna finezja jest lamerstwo obroncy, ale mam prawo sie przyczepic jak czegos w takim RW brakuje... tu brak info o fali, wiec moja ocena jest taka j\w... 3 zaliczenia 0 negatywnych w ciagu tygodnia, jak klubowicze beda laskawi i zaakceptuja ta naciagana "dwojke" to uzyskasz zaliczenie” Zaliczenia mam 4, a to byłoby 5.. co do zaliczenia "dwójki" to wypraszam sobie naciąganą. Screena Bitwy macie, falangi też nawet poprosiłem Agresora …

• Zaraz będzie dyskusja czy wtedy miał falangę <lol2> Falanga Moon: imageshack.us/photo/my-images/40/falanga.png/ Zaraz będzie dyskusja czy wtedy miał falangę <lol2> I ten Screen oczekiwany. Nie sądziłem, że taka szopka wyjdzie. img560.imageshack.us/img560/2327/winnicki2.jpg img11.imageshack.us/img11/2859/winnicki.jpg Cytat od Goku7: „ Cytat za "Guras" 2. Towarzysz Winnicki [Borsuki] vs Duch [IRON], Goku [IRON], maly_rawi [IRON] - 1 233,76% Obrona.? Otrzymałem na PW koordynaty oraz skan moona To b…

• Cytat od c3gi3l: „2. Towarzysz Winnicki [Borsuki] vs Duch [IRON], Goku [IRON], maly_rawi [IRON] - 1 233,76% Obrona. nie zaliczam - brak opisu... Guras wyciag z mapy niczego nie dowodzi w dobie przenoszenia planet” Śmiech na Sali jeden drugiego podważa niestety cegiel racji nie masz. Cytat od Guras: „wiesz cegiel nie będę się wykłócał ale jak dla mnie dowody są wystarczające nie rozumiem twojego tłumaczenia że niby ktoś będzie specjalnie przenosił planetę po to żeby sie dostać do KFZ trochę dziwn…

• Cytat od Guras: „2. Towarzysz Winnicki [Borsuki] vs Duch [IRON], Goku [IRON], maly_rawi [IRON] - 1 233,76% Obrona.? Otrzymałem na PW koordynaty oraz skan moona To było w tym samym układzie Zaliczam starcie i witam w KFZ Zainteresowanym członkom prześlę dalej PW Pozdrawiam Guras” Dziękuję i czekam na aktualizację prowadzącego temat. Nick w grze "Goku" to jestem 82 osobą w KFZ

• Cytat od Włosiu: „Mimo wszystko poczekam na to co powiedzą inni klubowicze :)” No to czekam na szybką wypowiedź innych bo jest tak jak napisałem w 100 %:) i łącznie będę miał 5 zadań z góry dziękuję.

• Cytat od Włosiu: „2. Towarzysz Winnicki [Borsuki] vs Duch [IRON], Goku [IRON], maly_rawi [IRON] - 1 233,76% Obrona.? nie zaliczam - brakuje mi wzmianki o falandze” Koleś z tego samego układu leciał gsami na Duszka komentarz Hitokiri Battousai najlepiej o tym mówią. Falangę ma na poziomie 6 chyba wystarczy. Często nimi latał i pewność siebie go zgubiła hehe więc proszę o ponowne rozpatrzenie tego punktu, koleś TOP 80