Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
Bym pogratulował, ale głupio tak, bo to sojusznik... Dobrze że są jeszcze ludzie którzy chcą rozruszać ST, czy to agresorzy czy też pokonani Spawaczu, nie pękaj i mów że było tam 200k PA
Nie rezygnuj z gry, nie dawaj nikomu satysfakcji, zostań... Dałem "łapkę w górę" nie z powodu Twojej chęci rezygnacji z gry, dałem z powodu przesłania zawartego w rw. Proszę, zostań. No i kup Yerbę
Jak tu nie pogratulować Sojusznikowi!? - nie można, nie gratulować Zatem gratuluję! Zysku? Nie... Chęci, jeszcze raz chęci, bo coraz ich mniej na tym uni!! Standardowego przetopu i do przodu! Jeszcze raz, gratuluję!
Gratuluje kolejnego ST Nie zysku, nie procentu, a chęci! Że są osoby, którym się jeszcze chce! Szalejesz ostatnio, lot za lotem, rw za rw. Obrońcy, czego mogę życzyć? Chyba niczego, bo już minęły 2h i zapewne już się odbudował - jak wynika informacji powyżej
Noooo! Zysk zysk mikro, ALE, procencik całkiem ciekawy! Jak w tym powiedzeniu, nie złapanie króliczka, lecz sama gonitwa jest sensem Pozdrawiam i liczę na kolejne takie lub i większe %
Tak jak powyżej Złom z obrony na poziomie minimum 30% Spalanie dykty 0.5 Złom z floty 50%-70% No i Panowie, eko, eko, eko i jeszcze raz flota! Pozdrawiam
Nikt nie leciał, to poleciałem... Mój pierwszy RW na forum Dnia 11-10-2018 18:59:09 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Fallen [SPZ] ________________________________________________ Mały transporter 3.000 Krążownik 6.500 _________________________________________ Obrońca skrzynior ________________________________________________ Duży transporter 80 Lekki myśliwiec 413 Okręt wojenny 148 Niszczyciel 22 Pancernik 149 Wyrzutnia rakiet 5.213 Lekkie działo laserowe 21 Działo Gaussa 2 Działo…