Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 681-700 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Wiedźmiński
PostOczywiście, zadawaj
-
Wiedźmiński
PostOsoba o orzechowych oczach i jasnych jak słoma włosach. Irytowała ciotkę.
-
Wiedźmiński
PostChodzi o Janka?
-
Toadie
PostCytat od Neferet: „co takiego dostałeś? ” Kaczuszkę do kąpieli z logiem Realu Madryt
-
Astronomiczny
PostJaką kometę długookresową można było obserwować gołym okiem przez rekordowo długi czas (18 miesięcy, około dwa razy dłużej od poprzedniej rekordzistki)?
-
II wojna światowa
PostZSRR?
-
II wojna światowa
PostMoże na Niemcy?
-
Astronomiczny
PostMagnetar?
-
Biologiczny
PostJest to odmiana tkanki łącznej
-
Toadie
PostCytat od Ruda: „Ahoj! Hejo o/ - która potrawa wigilijna jest Twoją ulubioną? Zupa grzybowa Uwielbiam ją tak bardzo, że zawsze jem ją tez w pierwszy i drugi dzień świąt, nie tylko w wigilię. - podjadasz wcześniej przygotowane potrawy? Tylko odrobinę :P - dostałeś kiedykolwiek prezent, który sprawił że aż Cię zatkało? Czasem się zdarza, np. tydzień temu dostałem coś na tyle głupiego, że mnie zatkało ;) - lubisz ubierać choinkę? Tak średnio. Kiedyś lubiłem, teraz już mniej. ”
-
Zgadza się.
-
Spore państwo mające 6 albo 7 sąsiadów - zależy od uznawania pewnego państwa. Zaludnione nierównomiernie, znaczna większość populacji żyje na północy, gdyż w rejonach centralnych i południowych warunki do życia są mało sprzyjające. Trzecie pod względem liczby ludności miasto ma nazwę podobną do dawnej nazwy pewnego wielkiego miasta leżącego na dwóch kontynentach.
-
Ruda [WINTER] vs. prosty banan [one4one] ~ 4320.34% + Ruda [WINTER] vs. Diesel ~ 1317.12%
Toadie - - Starcia Libra
PostCałkiem fajny zysk, tylko pogratulować. Graty, i kolejnych takich życzę
-
Cytat od john malkowitz007: „fa_l.gifToadiefa_r.gif Ja to doskonale rozumie Ale moze dojsc do takiej sytuacji ze przy koncowym podliczeniu Aktywista bedzie mial srednia ponizej 300% Ale po odrzuceniu kilku RW ponizej 300 % nadal bedzie Aktywista i przekroczy wtedy srednia 300% W pierwszym przypadku traci prawo do nagrody a w drugim nie O to wlasnie mi chodzi ” Może i zawsze mogło. Po prostu trzeba pilnować, ale dla każdego ta zasada jest identyczna i przynajmniej w tej edycji nie będzie to zmien…
-
Fidżi?
-
Geograficzny!
PostZgadza się