Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 421-439 z 439.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Człowiek odpali urlop i wtopa...Stwierdzam, że joint jednak ma talent do walenia dużych procentów. Graty - szkoda sojusznika, ale z pewnością się pozbiera jakoś - zabawek mu trochę zostało, więc da radę.

• Gratulacje Pawełek - trzymaj formę i lataj dalej z takimi efektami 200 tych miało spaść już na 9 gali, ale wtedy sojusznicy ofiary się spóźnili z zaproszeniem do sojuszu. Cieszy to starcie bo Juro aż się prosił o taki pstryczek w nos - loty gsami przez galę, bez opóźniania i sprawdzenia falą to nie jest dobry pomysł, więc kwestią czasu było kiedy spadnie ich część. Zwłaszcza że na tym uni to łakomy kąsek Agresorowi oczywiście życzę SzO - garaż troszkę się przewietrzył, więc masz co robić

• ładnie się dropsiaki zgrali, nie ma co. akcja z przytupem i rozmachem - rzadko takie się ogląda, więc tym większa szkoda że nie wyszło. dla nas to oczywiście powód do radochy sarmikowa, fatal wiedział co się szykuje od dobrego informatora, dlatego wiedział co ma zrobić z dexem i flotą. ares, czytaj ze zrozumieniem - fatal pisał o waszych obserwacjach no i nic nie musiał robić jak kulki padały, bo wszystkie statki były bezpieczne

• Gratuluję ładnego starcia. Nie przepadam za asesorem z wiadomych z pręgierza powodów, ale starcie zacne. Obrońcy SzO życzę - strata bolesna, ale da się to odrobić. I jeszcze mała dygresja: Cytat od (Cannabis): „ ..... Dobrze, że się nie rozpędzałeś z jakimś farmingiem, bo jeszcze byś się pomylił i byś wylądował na pręgierzu jak jakiś LAMUS za brak umiejętności liczenia do 6... ” Cann, w starciu na mnie Twój sojusznik też nie policzył do sześciu - wtedy nie przeszkadzało Ci to i nie widziałeś lam…

• Ja też słyszałem że kto rano wstaje ten się .... wyśpi Wracając do starcia - procent fajny, zysk też masakra - aż trudno uwierzyć że taka flota pada w tak głupi sposób. GEN chyba nie mogło znaleźć lepszego następcy SzO chyba nie ma co życzyć, bo i po co - chyba że ktoś z zacięciem przejmie i odbuduje, ale to mało prawdopodobne.

• gratulacje za ustrzelenie top1 solo się należą - i składam je szczerze, mimo że zrobione na sojuszniku. Co się stało że flota stała samopas tak długo narazie nie wiemy, bo z jointem kontaktu nie ma żadnego niestety. Zysku podsumowując całość nie ma, ale dla takich procentów warto lecieć nawet na minus - w końcu top1 solo nie robi się codziennie. SzO obu stronom starcia i miłego przetopu tym, którzy ograbili inne moony.

• gratuluję sojuszniku - ładnie to wygląda - top1 solo, godny procent, no i zysk sporawy. złom co prawda zbierany na raty, ale na szczęście nikt się nie podczepił - miłego przetopu zatem życzę i oby to top1 solo wisiało jak najdłużej. nie będzie prosto je pobić, ale pożyjemy, zobaczymy. obrońcy oczywiście SzO jak wróci z urlopu - sprawiedliwości stało się zadość. ciekawe czy owens już widział to starcie...

• ciekawe starcie - w końcu coś innego niż loty na bfs lub rozbijanie się o bunkry. no i fakt że 2 floty z czołówki uni zostały nadszarpnięte dodaje smaczku całemu starciu gratulacje dla obrońców za zmyślną i dobrze dopracowaną akcję - wielu by się na takiej akcji nacięło przetapiajcie i złomujcie. agresorom szo i może rewanżu kiedyś.

• Wiedziałem że z tego starcia będzie niezły dym na uni Polowanie na flotę kaczora trwało już jakiś czas, w sumie chyba od momentu jego wstąpienia do MNS. W końcu się udało - wcześniejsze próby może były nieco bardziej "rycerskie", ale niestety nieskuteczne . Co do faktu udziału floty okelma w starciu rozumiem mieszane uczucia, on kiedyś też przeżył podobną podstawkę, więc wie co teraz Evrine czuje i myśli. Rangerowi i spółce gratulacje się należą za spory procent do s&d i poważne osłabienie jedne…

• no nie ma co dyskutować - lucky chciał błysnąć w s&d i udało mu się - Twój procent na długo zostanie tu zapamiętany. bardzo pomogłeś swojej niedoszłej drużynie mimo wszystko SzO życzę. a gresorowi dalszych udanych spoantanów, byle nie na mnie bo ostatnio zbyt często widzę czerwony trójkącik od Ciebie

• zła passa sojuszu GOD trwa - najpierw seria banów, a teraz drugi pokaźny złom. Evrine masz ostatnio niesamowitego farta do strzelania dużych procentów - nie wiem czy to dobre oktany paliwa, czy może coś innego, ale nie przestawaj złomować - trzeba w końcu odzyskać pozycję top1 ]:-D. top na lmy zysk bo coś mało ich się zrobiło błąd obrońcy niewyobrażalny - nie spodziewałem się że gracz z takim topem może tak dać ciała. no ale szo życzę lub powodzenia w realu, bo ciężko będzie tą flotę uczciwie od…

• niezły acsik i świetny procent się trafił gratulacje dla agresorów i szybkiego przetopu - może teraz w eko troszkę władujcie bo floty macie za dużo zdecydowanie:E obrońcy powodzenia w realu, chociaż jak znam życie to i tak wrócisz - jak nie tu to na inne uni

• gratulacje dla ekipy złomującej. zaoranie takiego bunkra zawsze daje satysfakcję - nawet jak nie ma wielkiego zysku. a fakt, że dokonała tego ciekawa doraźna koalicja i ubiła aż tyle gęsi daje jeszcze większą uciechę miałem też lecieć, ale z racji że mam tylko 3 pancki, 2 niszczarki i jeden bombowiec zostałem wyłączony z lotu - z przyczyn obiektywnych mimo wszystko miło było brać udział w planowaniu akcji, symulacjach itd. obrońcy szo życzę, ale nie bunkra bo i tak go zjadą w czasie S7D jak nie …

• to st mnie osobiście cieszy - mimo że z obrońcą się jakoś do tej pory mijaliśmy flotami. świetny procent evrine - a że sporo złomu pouciekało, cóż...ze spontanami tak to już jest. trochę zebrałeś, więc top na recki i napędy, żeby w przyszłości być samowystarczalnym. i wracaj z tego urlopu na stałe, bo teraz to nie wiem sam, czy mogę siedzieć z latajkami w twoim układzie, czy mam spadać na drugi koniec gali obrońcy mimo wcześniejszych dziwnych wypowiedzi szczerze życzę odbudowy i czegoś na wzmocn…

• ooo...Dargoth " Szybkie palce" na u1 jak miło piękne starcie panowie - procent powala. w takich bitwach zysk jest drugorzędną sprawą. Cytat od historyk: „ za to puszujący się i wymuszajacy minimalny przelicznik w handlu Maska był cacy? pozdrawiam i bez komentarza :E” ja tam jego "prośby" o handel zawsze olewałem i żyłem sobie spokojnie co jakiś czas zbierając złom z sond przy moich koloniach.

• kolejna spora flota w piach... bardzo ładna akcja - rączki same się składają by bić brawo, mimo że schemat już wielokrotnie przerabiany był na innych uniach - doktorek poczytaj, poszperaj, a może sam dojdziesz jak doszło do tego starcia. Szybkiego przetopu życzę obrońcom, agresorowi SzO, bo za postawę zasługuje na to. To że procent taki wpada do wojny, że w jednym walnięciu spakowaliście nie byle jaką flotę tym bardziej budzi szacun. cóż, agresor dał się podpuścić, ale przy tak zgranej akcji nie…

• Gratuluję panowie top1 acs uni Leo - trafiliście nie byle kogo i tym bardziej szacun dla was. To że udało się to wam świadczy że macie "jaja". A czy starcie było wynikiem skilla, farta waszego czy niefarta obrońcy ma drugorzędne znaczenie - na "tap łan" byle kto nie lata Agresorom szybkiego przetopu i uzupełnienia strat życzę, a obrońcy SzO - mimo takiej straty spadł bardzo niewiele, sporo złomu zebrał, eko ma mocne więc da radę.

• gratulacje dla atakujących - procent godny flot które posiadacie, S&D wygrane praktycznie tym strzałem, gąsek też sporo padło - lot na minus co prawda, ale dla takiego procentu w trakcie S&D warto poświęcić trochę surki obrońcy powodzenia w realu - szkoda że odchodzi bo coraz mniej nas na tym uni...

• co za śmietnik się tu robi???? zamiast pisać o starciu to jakieś bzdury wypisujecie. mroczny nie znam cię, ale ostatnio na wyścigi wszyscy cię posądzają o jakieś konszachty z IQ, boty i inne cuda na kiju - macie jakieś dowody na to? jak nie to do kółka różańcowego, a nie tutaj przekupy jedne. no i to gdybanie - jasio by poleciał, nie poleciał , zebrałby, nie zebrałby - co to jest???? starcie wygląda jak wygląda i to komentujcie, a nie jakieś domysły. no, a teraz najważniejsze - czyli starcie hef…