Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 381-400 z 439.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Graty Lamo Odejście w taki sposób wielu mogłoby sobie tylko wymarzyć - powodzenia w realu, ale konta nie kasuj, bo może jeszcze się kiedyś przydać do jakiejś kontry Deki sobie spokojnie poradzi - ma z czego się odbudować, więc ta chwilowa strata taka bolesna nie jest - powodzenia w dalszej grze! AVE BWOLF!!! P.S. Trzeba było dzwonić to rozbił bym się razem z Tobą
-
Mój drugi atak na tym uni i pierwszy mieszczący się w progach mst Dnia 02-09-2016 10:16:17 następujące floty spotkały się w walce: Agresor zohan [FAoE] ________________________________________________ Pancernik 6.666 _________________________________________ Obrońca Canius [PKP] ________________________________________________ Duży transporter 5.181 Recykler 2 Gwiazda Śmierci 1 Wyrzutnia plazmy 1 Mała powłoka ochronna 1 Duża powłoka ochronna 1 _________________________________________ Po bitwie.…
-
nie byle jaka flota, nie byle kto na pzcie i nie byle jaki wynik, więc wstyd dla mnie że opiero teraz się wpisuję Gratulacje dla agresorów - troszkę zdominowaliście to uni i tylko patrzeć jak wasze gsy lub flota zawitają w moich okolicach Obrońca konto ma mocne, więc życzę odbudowy i może zemsty - prędko pewnie to nie nastąpi, ale dla chcącego nic trudnego
-
SzO maklerku - dałeś ciała po całości, ale byle łajzy Cię nie trafiły więc uszy do góry. Eko masz mocne więc raz dwa staniesz na nogi! Atakierom miłego przetopu - ładnie się bawicie - widać że konfiguracja serwera wam służy lepiej niż 95 procentom graczy uni wasat
-
Kolejne topowe starcie, do tego z mega emocjami i kolejna duża flota ubita - nie wiem jak wy to robicie i jak znajdujecie cele - ja nawet wyskanować nic nie mogę Klemens, nie wiem co odwaliłeś i dlaczego - to chyba Twój drugi duży złom - szkoda że kolejna flota poszła do piachu - mam nadzieję że podejmiesz się odbudowy i pograsz jeszcze z nami, bo jednak zabawek troszkę zostało, a konto ma potencjał. Agresorowi miłego przetopu - widzę że jeszcze będzie się działo na uni
-
Kolejne fajne starcie - ładną macie passę Krucjata przeciw NZ widzę narazie owocna - powodzenia w kolejnych lotach. Obrońcy powodzenia w realu, ale jak znam życie to i tak wróci do nałogu P.S. Juro nie wiem co masz za klawę skoro P u ciebie jest koło F
-
Ale pacnięcie kos - akurat Ciebie po przegranej stronie ST się nie spodziewałem... Szkoda floty, ale umiejętności masz, speed na uni pomoże - tylko trochę chęci i jakoś się odbudujesz. Agresorom gratuluję kolejnego topowego starcia - passa trwa, więc korzystajcie, a jakby co to dzwonić - urlopik mogę zdjąć w każdej chwili Miłego przetopu!
-
Gratuluję całej ekipie złomującej - na Ursie jureczkowi się upiekło mimo dwóch podejść które do niego robiliśmy, tu już tyle farta nie miał Cieszy ten widok bardzo mocno, bo obrońca strasznie cwaniakował, mimo że podstaw do tego raczej nie miał. Miłego przetopu ekipie złomującej - no i dzięki za specjalne dedki Styśka
-
16-05-2016 17:56:42 - zohanek [ROZOWI] - 69.78% Dnia 16-05-2016 17:56:42 następujące floty spotkały się w walce: Agresor zohanek [BWOLF] ________________________________________________ Pancernik 2.222 _________________________________________ Obrońca Kyalen [SG-1] ________________________________________________ Duży transporter 40 Lekki myśliwiec 693 Ciężki myśliwiec 161 Krążownik 31 Okręt wojenny 161 Niszczyciel 47 Pancernik 6 Wyrzutnia rakiet 3.443 Lekkie działo laserowe 8 Ciężkie działo las…
-
14-05-2016 09:17:45 - zohanek [ROZOWI] - 58.35% Dnia 14-05-2016 09:17:45 następujące floty spotkały się w walce: Agresor zohanek [BWOLF] ________________________________________________ Pancernik 6.666 _________________________________________ Obrońca Khal ________________________________________________ Duży transporter 1.000 Statek kolonizacyjny 1 Recykler 1 Sonda szpiegowska 144 Satelita słoneczny 830 Wyrzutnia rakiet 3.283 Lekkie działo laserowe 2.149 Ciężkie działo laserowe 303 Wyrzutnia pl…
-
05-05-2016 09:35:47 - zohanek [ROZOWI] - 39.41% Dnia 05-05-2016 09:35:47 następujące floty spotkały się w walce: Agresor zohanek [BWOLF] ________________________________________________ Okręt wojenny 6.666 _________________________________________ Obrońca Kocham Agusie [TEREFERE] ________________________________________________ Mały transporter 7 Duży transporter 485 Lekki myśliwiec 100 Ciężki myśliwiec 2 Recykler 10 Sonda szpiegowska 786 Satelita słoneczny 711 Wyrzutnia rakiet 2.080 Lekkie dzia…
-
01-05-2016 11:06:39 - zohanek [ROZOWI] - 386.72% Dnia 01-05-2016 11:06:39 następujące floty spotkały się w walce: Agresor zohanek [BWOLF] ________________________________________________ Pancernik 30.000 Sonda szpiegowska 1 _________________________________________ Obrońca Insane Kaytekk [R-I-P] ________________________________________________ Mały transporter 84 Duży transporter 7.312 Recykler 1 Sonda szpiegowska 25 Bombowiec 1 Gwiazda Śmierci 1 Wyrzutnia rakiet 13.000 Lekkie działo laserowe 7.…
-
29-04-2016 19:10:59 - zohanek [ROZOWI] - 37.7% Dnia 29-04-2016 19:10:59 następujące floty spotkały się w walce: Agresor zohanek [BWOLF] ________________________________________________ Okręt wojenny 6.666 _________________________________________ Obrońca mambaxxx ________________________________________________ Mały transporter 80 Recykler 56 Satelita słoneczny 655 Pancernik 92 Wyrzutnia rakiet 1.069 Lekkie działo laserowe 147 Ciężkie działo laserowe 393 Działo Gaussa 11 Działo jonowe 2 Wyrzutni…
-
Art, nie osłabiaj mnie...Jak gracze zostawią tylko operatorom szukanie wałków to dopiero będzie wolna amerykanka...Zrobiliście coś z wałkami z kontami przy uf? Ile banów nałożyli operatorzy SAMI, bez zgłoszeń innych graczy, bo sami coś znaleźli? 5-10% z ogółu nałożonych banów? O reputację graczy uczciwych nie musisz się obawiać - oni nie wylądują na banie, a szmaciarzy i kanciarzy trzeba piętnować i to tak by inni widzieli co grozi za wałek, i kto jest kanciarzem. Ich reputacja nie ma żadnej war…
-
Szkoda słów i męczenia klawiatury. Ogary nieziemskie to wymyśliły, przyklepały i możecie sobie jedynie ponarzekać, a i tak nic to nie da - do tego pomysł z tym pasem szczątków czy jak to tam się nazywa idealnie się w brak pręgierza wpasowuje - teraz dopiero się będzie działo Gram w tę gierkę od 2007 roku - może nie mam wielu wybitnych osiągnięć, top ileś tam solo, ale ani razu nie wisiałem na banie, zawsze starałem się być uczciwy i w porządku wobec innych, jednak widzę że to nie ma najmniejszeg…