Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 41-60 z 99.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Miałem dać dziś nowy odcinek, ale jutro mam baaaaaardzo ważny festyn w Gdyni, na którym będę prezentować i odsprzedawać gry planszowe, więc od tygodnia mam taki zapieprz że ledwo ogarniam bloga. Może w niedzielę wieczorem dam radę ogarnąć do końca korektę 8 rozdziału i wpakować jego drugą część na stronę. Teraz a propo zmian, które są dość istotne względem wersji z 20007 roku, która i tak zmieniła się nieco względem tej z 2005. Większość z was zapewne pamięta wersję drugą, bardziej dopracowana p…

• Najnowszy odcinek, który przeszedł gruntowną zmianę w porównaniu do oryginału: wpajeczejsieci.blogspot.com/20…osu-rozdzia-8-part-1.html

• Pytanie z czystej ciekawości do starych czytelników Piekła kosmosu. Jaka istotna zmiana fabularna pojawiła się w ostatnim wpisie? (rozdział 7 part 2) Ciekawe czy ktoś zgadnie

• Najnowszy odcinek Piekła kosmosu wpajeczejsieci.blogspot.com/20…osu-rozdzia-7-part-2.html

• Żeby nie było, że coś piszę i to porzucam Kolejny odcinek po weekendzie. wpajeczejsieci.blogspot.com/20…osu-rozdzia-7-part-1.html Zapomniałem dopisać ważne info. Poprzednie dwa gigantyczne rozdziały - 6 i 7 - zostały rozbite na mniejsze. Dlatego nowe rzeczy, mowa o starych czytelnikach, zaczną się od 11 rozdziału, mniej więcej w jego połowie. Zakończa się na 13 rozdziale (chyba że zdecyduję połączyć nieco tekst). Jak widzicie niemal 90% książki było opublikowane

• Uwaga, garść informacji: Po długiej przerwie, spowodowanej dodatkowymi zleceniami w pracy, z których nie mogłem zrezygnować, powracam do publikacji HellSpace. Zmieniło się sporo w moim planie letnim, dlatego publikacje w lipcu i sierpniu będą nieregularne i na razie nie podaję ich dat. Od września pewnie wszystko się unormuje. Tak czy siak na pewno przed Gwiazdką tego roku cała powieść będzie opublikowana. Obecny odcinek jest bardzo długi, ale nie było sensu go dzielić na mniejsze fragmenty. wpa…

• No to połowa książki opublikowana Rozdział 6, part 2 wpajeczejsieci.blogspot.com/20…osu-rozdzia-6-part-2.html

• Rozdział 6, part 1 wpajeczejsieci.blogspot.com/20…osu-rozdzia-6-part-1.html

• Rozdział 5, part 3 wpajeczejsieci.blogspot.com/20…osu-rozdzia-5-part-3.html

• Rozdział 5, part 2 wpajeczejsieci.blogspot.com/20…osu-rozdiza-5-part-2.html Dziś w nocy poleci reszta rozdziału 5

• Nie zamilkł, tylko dopiero teraz wróciłem do domu. Przez 2 tygodnie opiekowałem się z żoną mieszkaniem i zwierzakami naszych przyjaciół i pracowałem na mizernym laptopie, a książka została na kompie w domu, a zaraz potem byłem na tygodniowym urlopie z żoną. Dopiero wczoraj w nocy wróciliśmy i dziś cały dzień było sprzątanie, pranie i sprawdzanie cholernej poczty. Jutro przez pół dnia też nie z własnej woli jestem poza domem, więc w nocy wpakuję zaległy odcinek a we wtorek odcinek mający być w po…

• odcinek sprzed tygodnia wpajeczejsieci.blogspot.com/20…osu-rozdzia-4-part-3.html i dzisiejszy odcinek wpajeczejsieci.blogspot.com/20…osu-rozdzia-5-part-1.html

• Bitwa o system Dovos wpajeczejsieci.blogspot.com/20…osu-rozdzia-4-part-2.html

• Rozdział 4, part 1 wpajeczejsieci.blogspot.com/20…osu-rozdzia-4-part-1.html

• Rozdział 3, part 2 wpajeczejsieci.blogspot.com/20…osu-rozdzia-3-part-2.html

• Kolejny odcinek wpajeczejsieci.blogspot.com/20…osu-rozdzia-3-part-1.html

• Rozdział 2, part 2 wpajeczejsieci.blogspot.com/20…osu-rozdzia-2-part-2.html

• W sumie racja, mogłem poprosić o odblokowanie starego tematu, ale i tak dzięki Tak dla leniwych: Prolog wpajeczejsieci.blogspot.com/20…pieko-kosmosu-prolog.html Rozdział 1 wpajeczejsieci.blogspot.com/20…ko-kosmosu-rozdzia-1.html Rozdział 2, part 1 wpajeczejsieci.blogspot.com/20…osu-rozdzia-2-part-1.html Jutro, czyli 5 maja, dam rozdział 2 part 2. Pewnie jakoś popołudniu. Dam na forum link.

• Witam wszystkich po.... no właśnie, ile to już lat minęło. Chyba z 4 jeśli nie więcej. Zaparłem się i po 10 latach mordęgi z Piekłem kosmosu, w tym roku finalnie (w końcu) ujrzy on światło dzienne. Całość będzie publikowana w postach na przekroju maj-listopad 2014. Nie wrzucam całości, bo nikt nie przebrnie przez 200 stron maszynopisu, który gramatycznie jest małym potworkiem Staram się obecnie go choć neico poprawić, ale to czasochłonne zajęcie, a do tego na mojej stronie muszę publikować mater…

• Niestety na razie tylko na to mnie stać (gwoli ścisłości blog jest na WP, a nie na Onecie :P) A prawda jest taka że nie mam siły przebicia zarówno wśród wydawnictw jak i serwisów jako recenzent. Jedyne co słyszę to że mam talent, ale nikt nie chce mnie zatrudnić za kasę, jedynie praktyki/pisanie za towar. Efekt? Nie stać mnie na wydanie książki, a nie pisze na tyle dobrze aby jakieś wydawnictwo mnie zechciało. Moje opowiadania są w stylu kina klasy B lat 80/90 ubiegłego wieku, a coś takiego obec…