Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 141-160 z 279.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Tomek graty. Apel do wszystkich: Idzie zima - trzeba dokarmiac zwierzęta. Prosta sprawa. ;D Mamy ekstraktory deuteru dosc wysoko, no i mamy jescze ludzi w soju co klepia EKO, dlatego też nie musimy kupowac dexu po za sojem. Dlatego nie musimy nikogo "prosic" w taki sposób jak Wy. ;)) Obroncy życzyłbym SzO ale to bunkier, także....we flote prosze.
-
Witam po krótkiej przerwie. ...kolejki w NFZcie były Troszkę mi to zajęło ale wszystko idzie w dobrym kierunku. Co do starcia: Leciałem dwa razy, za pierwszym razem obrońca niestety zalogował kilka minut przed starciem. A że lot przez gale to DEXu straciłem w hhhhhhuuuuuuu......sporo. Dlatego nie mogłem tego tak zostawić, poczekałem 1h i poleciałem, tym razem nie zalogował. Akcelerator go ostatnio ustrzelił, kolega miał się odbudować, niestety chyba przeszkodziłem. Życzę SzO. Dziękuje wszystkim …
-
graty akce !! Ladnie kosisz. Juz jesteś odbudowany i to z nadwyżka. Gratuluję i obiecuje godnie Cie gonic. Tylko musze swoje pushowki dobrze ogarnąć. xD bo juz nie mam kasy na kupowanie skrzynek wòdy xD ( wpisuje sie zebys sie nie musiaj juz upominac o komentarze). ;D Akce odsprzedam moje za skrzynke whiskey jak bys chciał.
-
Akcelerator [SWISTAKI] & Feniu [SWISTAKI] & John Rambo [SWISTAKI] vs. chillout [NFZ] ~ 32299.96%
Postgraty chłopaki. Rewanżyk nie mały. Zysk przedni. Lucky, my też zainwestowalismy - inwestycja się nie zwróciła. xD No to uni sie rozkręca od nowa. Jedziemy. #blacklist
-
Krecia robota! ;D Graty JR. No trzeba cisnąć cisnąć. Dzieki za pomoc.
-
polać mu! ;D przegrales Challenge! Miales byc 24h bez ogame. Forum to tez ogame xD Gramy dalej....znaczy sie Wy gracie. My ogladamy.
-
Napisalem tu calkiem sporo ale skasowalem. Nie warto. Bo i tak nawet jak sie komus pisze ze jest dobry to i tak Cie cisnie. Modki i tak skasuja. Wygranym gratuluje. Przegranym w tym sobie SzO. Cala reszta ktora kusi czytac te lektury. Pozdrawiam serdecznie i milego dnia. ;D P.S. nie porównuj sie z Jezusem bo serio na tym uni pomyślą ze masz jakies problemy.
-
Witam wszystkich! Po raz kolejny. Tak jak pisałem do Akce przed wlotem, jak nas ktoś wy pier dzieli to i tak będziemy mieli nasze TOP1 ACS. Nie zaskoczyła nas ta akcja w żaden sposób. Zarzekacie nam brak obserwacji itp. Odkąd Outs zaczął stawać na moonie na długie godziny i to wypatrzyłem to widziałem że cały NFZ nie latał po uni w ogóle, dlatego już coś śmierdziało. Ale spoko wiara w ludzi pozwoliła na dalsze kombinowanie tego lotu. W pierwszym locie lecieliśmy składem: Ja, Akce, smOOk, jabol i…
-
Cytat od POnury OutsideR: „Starcie wrzucam zeby grigor nie myslal ze zwariowalem i wrzucam bunkry po 1k % ” a widzisz - nie ma co sie chowac z TOP1 soloweczka. Zawsze milo jak ktos skomplementuje. Albo ciekawie jak sie rozpeta taka burza Od razu uni ożywa. ;)) Gratuluje wyliczenia. Obronca sam sobie winny - mialem zalatwione 4 duze floty dostepne na te obrone. Gdyby nie to ze napisala ze jej flota wraca po 24(a w rzeczywistości chyba bylo cos ze o 4) to outs moglby byc skasowany. Ale zabezpiecza…
-
Tomek Ty chyba oszalales xD skilla. Ja zwyklym noobek jestem. Juz to nie raz napisałem. Farta mam jak cholerka. Przebudze siebczasem od czasu do czasu jak zona wychodzi czy coś i odświeże sobie to mnoe ratuje przed GSami ktorych juz sporo leciało do mnie. A to ze outsa ciachlem raz czy dwa...albo cztery to szczęście bylo na maksa. Ostaynim skanem cos znalazłem a outs przysnal troszke. Reszta zlomow - push na maxa. ;D Taki jak oddam ezi.
-
Gościu siedzi chyba 24h na dobe na ogame. Non stop aktywki....jak go dorwales? Aha - zapomnialem ze ty tez siedzisz 24h na dobe. Ehhhh... Graty. Kiedy ahwak?
-
Kraken Ty mamlasie. TOP 5 solo to nie TOP7 wywalaj te ostatnie dwa RW. ...szczegolnie ten ostatni. :Datnie dwa
-
Wy zrealizowaliscie cele bo ja źle zgralem recki.Gdybym zgral je lepiej, to nie mieli byście nic tylko przepalony dex. Dlatego tak - ja puściłem lepiej flote. Wy pusciliscie lepiej recki. Powinienes puscic flote zeby wlatywala w tej samej sekundzie co powrót floty. Ja powinienem puścić recki w tej samej sekundzie co moja flota wlatywala i tylko dlatego ze tego nie zrobiłem jestem na lekkim minusie. A wy na plusie. Czyli dla Ciebie nie jest wazna zabawa tylko zysk? Wklejasz ST z bunkrów po 1k% a …
-
Tak jak wczesniej napisalem - Zrobiem to dla slawy. Trzeci hat trick na tym uni. Ale tym razem z trzema dużymi %%%ami. Ja zadowolony. Tylko myslalem ze zlom tez wam podpierdziele, ale sie nie udało. Ja puscilem flote lepiej niz wy a wy pusciliscie recki lepiej niz ja. Wam Gratuluje zysku. Sobie życzę SzO. xD
-
Cytat od POnury OutsideR: „Niestety zle policzylem do 6 a tak serio to nie wiedzialem ze jak spadnie moon, powstanie nowy i bede niszczyl tego nowego to zalicza sie to do basha unknown.png ” Ja w sumie też nie wiedzialem. Ale to przez to ze chyba nigdy o takim czyms nie slyszalem. Odpocznij troszkę bo pisales ze potrzeba. Takze podziękuj za zgłoszenie bashu i tyle. ;D
-
Podobno TOP2 ACS banditt [Syndykat] & Akcelerator [SWISTAKI] & grigor04 [SWISTAKI] vs. Oddam_Kepasa ~ 32022.66% Czas na jakis update!
-
Cytat od Aniolek: „Wbiles sie pieknie:) Lepiej niz stringi Godlewskiej Zlomujesz sojusznikow kradniesz akcje- jestes gorszy od Lucka Tak czy siak gratki Cwaniaku oddasz piataka:P Obroncy zeby przestal robic za moonowke/pushowke -haha ” Zlomuje sojuszników? Tego jescze nie było. Obronca robi za pushowke? Z taka flotka to ladna pushowka. ;D taka bym chcial. Czy wiesz cos wiecej? Pod jakim nickiem Ty wgle grasz na naszym UNI? Kradne? A dlaczego kradne? Było gdzies zw to jego flota czy jak? Zarezerw…
-
Witam wszystkich! Kolejny ST, co jeden To większy :d Tym razem czarną robotę zrobił Outs ściągając moona. A ja zezłomowałem - czyli zrobiłem czarną robotę za Outsa i kolegów. Bo niestety Oni zebrali większość złomu. Pytałem czy Outs zwróci te 40kk żeby wyrównać straty ale przypomniał mi że jestem mu sporo winny :P)) Ja lekko na minusie. Nie ważne (STdla sławy) W sumie podliczając dzisiejszy dzień ponad 1kkk na plusie także dobrze jest. Dzisiaj mój trzeci hat trick ....i to dość gruby. Plus to że…
-
Bonusy: grigor04 [SWISTAKI] vs. neonek89 [GK-22] ~ 691.18% grigor04 [SWISTAKI] vs. neonek89 [GK-22] ~ 181.8% Darkstar [NFZ] vs. grigor04 [SWISTAKI] (OBRONA)~ 177.17% JadeNaRezerwie [NFZ] vs. grigor04 [SWISTAKI] (OBRONA KULKI)~ 317.67% Witam po raz kolejny. Ta sama historia co chwilkę wcześniej wstawiony RW. Musiałem oglądać jeszcze jeden odcinek serialu bo dobry jest. A przy okazji coś jeszcze znalazłem. Pozdro dla Akce (wracaj z U bo mnie chcą dorwać :P) JR, Vulgusa za pomoc przy bronieniu mooo…